Nueva York Alto y Bajo Manhattan
Des de 574 €
New York City NY, United States of America

Nueva York Alto y Bajo Manhattan

Transport + Accommodation
Creat: dimarts, 9 de febrer del 2021 - Sortida: dijous, 17 de juny del 2021
Ref ID: 1197096
preu per persona Des de
574 €
Basat en 2 adults
Creat: dimarts, 9 de febrer del 2021 - Sortida: dijous, 17 de juny del 2021

Sobre la destinació

La ciutat de Nova York és una metròpoli internacional construïda sobre les espatlles dels immigrants i els seus descendents. Nova York és la llar de vuit milions de persones, i la ciutat rep més de 50 milions de visitants per any. La vostra visita a Nova York hauria d'incloure la degustació del menjar de centenars de cultures diferents, i podeu explorar-la fàcilment a peu, en taxi o a través del famós sistema de metro. Un regal del poble francès al poble americà, l'Estatua de la Llibertat és un símbol universal de llibertat i el monument més famós de la ciutat. Wall Street actua com el cor del gran negoci sent la llar de la Borsa de Nova York. L'Empire State Building s'alça sobre la Gran Poma com l'edifici més alt de la ciutat, amb el proper Edifici Chrysler que també domina el paisatge. A prop es troba la seu de les Nacions Unides amb vistes al riu East i la Grand Central Terminal, una de les estacions de tren més transitades del món. Cap visita a Nova York està completa sense una visita a Times Square. Gaudeix dels seus cartells, de la seva gent i del seu menjar, i després creua cap al Central Park, que comprèn 850 acres de llacs i prats, on es pot escapar de l'enrenou de la ciutat. També podeu triar entre museus d'art i història, així com el Memorial i Museu Reflecting Absence, on podeu retre homenatge a les víctimes de l'11 de setembre. Encara que Manhattan acull la majoria dels monuments de la ciutat, cadascun dels districtes de la ciutat té la seva personalitat única i distintiva que val la pena explorar. Des dels carrers històrics de Brooklyn fins a la cuina internacional de Queens, hi ha alguna cosa per a cada tipus de persona a la ciutat. Sobretot, Nova York és una ciutat per divertir-se i gaudir. Així que, gaudeix i prepara't per mossegar la Gran Poma. Nova York ho té tot per a tothom: arquitectura, art, cuina, entreteniment, compres. Tot està aquí.
Més informació

Serveis inclosos

17 de juny
Transport de sortida
Sortida
Finnair
Finnair Finnair - AY4007 - Operat per: American Airlines
11:15 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
13:20 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
0 PC Directe
Transport:  AY4007 Operat per:  American Airlines
Classe cabina: Economy
17 de juny
Allotjament
3 Nits
The New Yorker A Wyndham Hotel 7,9 Bo
New York - A 2,5 km del centreSOLAMENT ALLOTJAMENT481 Eighth Ave., New York 10001 Queen-resort fee waived Classic Room
Property LocationLocated in New York (Manhattan), The New Yorker A Wyndham Hotel is within a 10-minute walk of Empire State Building and Times Square. This 4-star hotel is 0.6 mi (1 km) from Broadway and 1.1 mi (1.8 km) from Rockefeller Center. RoomsStay in one of 1050 guestrooms featuring flat-screen televisions. Your pillowtop bed comes with premium bedding. Cable television is provided for your entertainment. Private bathrooms with shower/tub combinations feature complimentary toiletries and hair dryers. Business, Other AmenitiesFeatured amenities include a 24-hour business center, limo/town car service, and express check-out. Planning an event in New York? This hotel has facilities measuring 26000 square feet (2415 square meters), including a conference center. Self parking (subject to charges) is available onsite. Minimum age for check-in is 18 years
20 de juny
Transferència
Trasllat de The New Yorker A Wyndham Hotel a John F Kennedy Intl (JFK)

Privat

Estàndard SUV Toyota Highlander Suburban or similar 2015 (SUV)
  • Temps màxim d'espera: 15 minuts
20 de juny
Transport d'anada i tornada
Tornar
Finnair
Finnair Finnair - AY4008 - Operat per: American Airlines
18:55 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
8:10 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
+1 dia 0 PC Directe
Transport:  AY4008 Operat per:  American Airlines
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Seguro (AXA Seguros) - Región (mundial) - Días (4)
Observacions:

No Incluye:

* Propinas.

* Gastos personales.

* Ningún otro servicio no especificado en el apartado anterior.






Muy importante:

* Una vez que el Usuario ha diseñado su viaje con Compositor Panavisión Tours debe formalizar la reserva y contratar su viaje mediante la intervención de una agencia de viajes minorista, por lo que todo Usuario interesado en confirmar su reserva deberá dirigirse a cualquiera de las agencias minoristas asociadas a Compositor Panavisión Tours con el documento previamente generado con dicha herramienta.


* El presente documento, obtenido por el Usuario a través de Compositor Panavisión Tours, no constituye una confirmación de reserva ni una reserva en firme de ninguno de los servicios de viaje descritos en el mismo. Tal confirmación se obtendrá, solamente, una vez Panavisión Tours reciba el precio íntegro de la reserva a través de la agencia minorista seleccionada por el Usuario de entre las asociadas a Compositor Panavisión.


* La reserva de servicios turísticos y compras de productos que figuran en este documento se regirá por las condiciones contractuales específicas con las que han sido ofertados y por las Condiciones Generales aplicables a los servicios de viaje y productos comercializados por Panavisión Tours que se publican en esta web, una copia de las cuales se acompañan a este documento.


* La confirmación de la reserva tal como obtenida por el Usuario a través de Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com o www.panavision-tours.es queda condicionada, además, a la disponibilidad en el momento de realizar el Usuario su pago de plazas en los medios de transporte, alojamientos, o cualquier tipo de servicio seleccionado dentro de la tarifa seleccionada o utilizada para la oferta.


* El precio final obtenido en el documento generado a través de Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com o www.panavision-tours.es pueden sufrir modificaciones en el momento de solicitar y confirmar la reserva como consecuencia de la política de precios dinámicos de las compañías aéreas.


* Igualmente, el precio final se condiciona en todo momento a la fluctuación de divisa, precio del carburante, impuestos y recargos turísticos de aeropuertos, alojamientos, billetes aéreos, servicios de manutención, visados y en general todas aquellas que se apliquen a servicios incluidos en el viaje, lo que puede justificar una variación del precio, incluso después de confirmada la reserva en los términos y con los límites previstos en la ley.


* Confirmada la reserva, se aplicarán gastos de cancelación por importe del precio total de la reserva.


* Este viaje puede no ser apto para personas con movilidad reducida. Consulte con su agencia sobre la idoneidad del mismo en función de sus necesidades personales.

preu per persona Des de
574 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Transport 2
Allotjaments 1
Trasllats 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees