Doñana to Tarifa
Des de 383 €

Doñana to Tarifa

Routing
Creat: divendres, 20 de novembre del 2020 - Sortida: dilluns, 8 de març del 2021
Ref ID: 1199010
preu per persona Des de
383 €
Basat en 2 adults
Creat: divendres, 20 de novembre del 2020 - Sortida: dilluns, 8 de març del 2021
Destinacions: Matalascañas, Mazagon, Moguer, Sevilla, Sanlúcar de Barrameda, Vejer de la Frontera, Barbate, Zahara dels Atuns, Tarifa

Quant a

El vostre dia a dia

View in Google Maps
08 de març
Transport de Madrid a Matalascañas
Sortida
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines - IB3954 - Operat per: Iberia Express
7:35 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
8:45 - Sevilla, Sevilla (SVQ)
1h 10m 0 PC Directe
Transport:  IB3954 Operat per:  Iberia Express
Classe cabina: Economy
08 de març
Lloguer de cotxes
Fiat 500 Lounge or similar
Centauro Standard
A/C 3 portes 4 persones
Fiat 500 Lounge or similar (MBMRA)
Inclou:
Dipòsit: Recollida de devolució completa
Transmissió manual
Extres:
OneWay - 120,00 €
Durada del conductor

Mínim 18, Màxim 80

Dipòsit
El coche se entrega con el tanque lleno y se cobra el combustible al inicio. Tiene que devolverlo lleno para que se le reembolse el importe prepagado.
El cliente tendrá que prepagar un depósito de garantía por la gasolina a la hora de recoger el coche, el coste será entre 80.00 - 160.00 EUR según el tipo de coche.
Si se devuelve el coche con menos combustible del que contenía al inicio del alquiler, se cobrará el combustible faltante más una penalización 25.00 EUR.
Condicions generals de pagament
Existe un depósito de garantía de: A (MBMR), A1 (MCMR), B (EDMR), B2 (EDAH), D2 (EDAD), BE (EXAE), 1050.00 EUR
C (CDMR), C1 (CXMR), C2 (CXMD), E (CDMD), F1 (CDAR), E1 (CVMR), E2 (CGMR), F2 (CWMR), F4 (IWMR), F6 (IVMR), F7 (IVMD), P1 (IVAR), P2 (ETMR), E3 (CGAR), F4A (IFAR), 1200.00 EUR
G1 (IDMR), G2 (IDAR), G3 (CTMR), G4 (CDAH), H (FVMD), I (MVMR), 1500.00 EUR
El proveedor acepta las siguientes formas de pago: Tarjeta de crédito Mastercard, Tarjeta de crédito Visa, Tarjetas de débito Mastercard, Tarjetas de débito Visa , Tarjetas Visa Electron El proveedor NO acepta las siguientes formas de pago: Cheques, Efectivo, Tarjeta de crédito American Express, Tarjeta de crédito Diners Club, Tarjetas de débito y crédito marcadas como: electronic use only, Tarjetas Maestro, Tarjetas no emitidas por un banco, Tarjeta de Prepago, Tarjetas virtuales A menos que se indique lo contrario, todos los importes mostrados en estas condiciones están sujetos a las tasas e impuestos locales.
1.050,00 €
Protecció contra el robatori
1.050,00 €
Renúncia al dany de col·lisió
1.050,00 €
Recollida

Via de servicios Airport S/N - Telèfon: (+34) 966 360 360

Via de servicios Airport S/N, Poligono Los Espartales 2; Ctra. N-339, La Rinconada

Horaris: 07:00 - 23:00

INDICACIONES P2 PARKING LARGA ESTANCIA (MEETING POINT) Una vez recoja sus maletas, salga de la terminal de llegadas por la puerta más próxima. Cruce la calle y diríjase a la izquierda. A 250m, dejando atrás el parking público P1, encontrará el parking P2 de larga estancia. En la señal de “meeting point” le recogerá el minibús de cortesía de Centauro.
Deixar anar

C/ de Pascal, 30 - Telèfon (+34) 966 360 360

C/ de Pascal, 30, Polígono Villa Rosa, Málaga

Horaris: 07:00 - 23:00

Diríjase por la misma planta donde ha recogido su equipaje, a la salida será recibido por un representante de Centauro. Si no le puede localizar, puede dirigirse hacia la parada de los minibuses de cortesía que se encuentra saliendo de la terminal a 100 metros a mano derecha y allí puede esperar el minibús de Centauro que pasa cada 10-15 minutos. Teléfono:0034 952 177 450/0034 650913045
08 de març
1. Matalascañas
Estada
Sobre la destinació: Matalascañas és el nom d'una platja i un complex turístic dins del municipi d'Almonte. Matalascañas és una destinació molt famosa per la seva atractivitat natural i cultural, on els visitants poden gaudir de la deliciosa gastronomia de Huelva, i on també és possible practicar alguns esports com el golf. La platja de Matalascañas és una platja bonica i una de les més grans d'Andalusia.
Més informació
08 de març
Allotjament
1 Nit
09 de març
Viatge en cotxe des de 31 quilòmetres - 6h 21m
Matalascañas
Doñana
09 de març
2. Doñana
NATURE - Aturada
09 de març
Viatge en cotxe des de 57 quilòmetres - 6h 37m
Doñana
Mazagon
09 de març
3. Mazagon
Aturada
Sobre la destinació: Mazagón és un nucli de població que pertany als municipis de Moguer i Palos de la Frontera a la província de Huelva, Andalusia, Espanya. El principal atractiu és les seves extenses platges i la proximitat als espais naturals del Parc Nacional i Natural de Doñana, els Paratges Naturals de les Llagunes de Palos i les mares, i Estero Domingo Rubio; Així com el caràcter colombià i juanramonià conferit pels seus nuclis parentals. Mazagón té les platges més verges de la província de Huelva, a més té un entorn natural amb dunes i pins com a elements destacats. Limita amb el Parc Nacional de Doñana pel nord-est, on comença la denominada Platja de Castellà. Té bandera blava al seu Parador i port.
Més informació
09 de març
Viatge en cotxe des de 19 quilòmetres - 18m
Mazagon
Moguer
09 de març
4. Moguer
Aturada
Sobre la destinació: Moguer és un municipi i una petita ciutat situada a la província de Huelva, Andalusia, Espanya. Segons el cens de 2018, té una població de 21.699 habitants. La seva superfície és de 204 quilòmetres quadrats (79 milles quadrades), i la seva densitat de població és de 106,36 habitants per quilòmetre quadrat (275,5 per milla quadrada). El lloc actual de Moguer ha estat llar de molts assentaments humans des de l'antiguitat. No obstant això, la fundació del municipi actual es data generalment des de l'establiment del Senyoriu de Moguer el 1333.
Més informació
09 de març
Viatge en cotxe des de 20 quilòmetres - 18m
Moguer
Niebla
09 de març
5. Niebla
TOWN - Aturada
09 de març
Viatge en cotxe des de 67 quilòmetres - 48m
Niebla
Sevilla
09 de març
6. Sevilla
Estada
Sobre la destinació: Sevilla té un color especial, aquesta ciutat efervescent està plena d'arquitectura tradicional captivadora en colors de llimones, prunes i taronges. El riu Guadalquivir travessa aproximadament de nord a sud Sevilla. La major part de la ciutat, incloent el barri antic de Barrio de Santa Cruz, es troba a la riba est, mentre que el Barrio de Triana es troba a la riba oest. A mitjanit, el cant improvisat, els aplaudiments i la guitarra omplen bars i carrers. Durant el dia, es fa evident la diversitat del patrimoni de la ciutat. Els romans, els moros, els espanyols catòlics, i ara, hordes de turistes han intentat reclamar Sevilla com a seva. De fet, Sevilla mai ha deixat de despertar la imaginació dels nouvinguts. Des del carrer, la catedral sembla poc impressionant; has d'entrar per tenir una idea de les seves dimensions. Massius pilars suporten la volta, i la riquesa del tresor és fabulosa més enllà de la creença. Un altre lloc d'interès de la ciutat és La Giralda, que era el minaret de la mesquita Almohad. Des de dalt, hi ha una vista fantàstica de la ciutat a través de les agulles i contraforts del teulat. La Torre del Oro, un símbol de la ciutat, originalment coberta de rajoles daurades, vigila la ciutat com sempre ha fet des de 1220. Sevilla de nit és meravellosa, tot pren un aire místic capaç d'hipnotitzar i si saps com viure-la, cauràs sota el seu encant.
Més informació
11 de març
Viatge en cotxe des de 102 quilòmetres - 1h 20m
Sevilla
Sanlúcar de Barrameda
11 de març
7. Sanlúcar de Barrameda
Aturada
Sobre la destinació: Sanlúcar de Barrameda (o simplement Sanlúcar) és una ciutat al nord-oest de Cádiz i està situada a la riba esquerra a la desembocadura del riu Guadalquivir, davant del Parc Nacional de Doñana. L'origen del centre de la ciutat es remunta a l'època musulmana, com es pot observar en l'aspecte actual, amb els seus carrers estrets, zigzaguejant cap al riu i al mar. Les seves característiques més atractives inclouen el seu clima suau, les platges de Bajo de Guía, Calzada, Las Piletas i La Jara, així com nombrosos monuments, com el castell de Santiago, del segle XV; el palau dels Infants d'Orleans i Borbón, actual seu de l'Ajuntament; l'església de Nuestra Señora de la O; el palau dels ducs de Sidonia, que actualment alberga l'arxiu municipal; i el convent de Santo Domingo, del segle XVI.
Més informació
11 de març
Viatge en cotxe des de 87 quilòmetres - 1h 1m
Sanlúcar de Barrameda
Vejer de la Frontera
11 de març
8. Vejer de la Frontera
Estada
Sobre la destinació: Vejer de la Frontera és una ciutat i municipi espanyol situat a dalt d'un turó a la província de Cádiz, Andalusia, a la riba dreta del riu Barbate. La ciutat de Vejer de la Frontera ocupa un turó baix que domina l'Estret de Gibraltar i està envoltada de horts i tarongers. Conté diverses esglésies i convents antics, i l'arquitectura de moltes de les seves cases recorda el període de domini musulmà, que va durar des del 711 fins que la ciutat va ser capturada per Sant Ferran de Castella el 1248. L'agricultura i el cultiu de fruites són les principals indústries; també es crien bous de lluita a la zona i cada any es celebra un encierro.
Més informació
11 de març
Allotjament
1 Nit
12 de març
Viatge en cotxe des de 26 quilòmetres - 38m
Vejer de la Frontera
Barbate
12 de març
9. Barbate
Aturada
Sobre la destinació: Barbate és un municipi espanyol situat a la província de Cadis. La ciutat està situada a la desembocadura del riu Barbate. Durant la Guerra Civil, la ciutat va recuperar la independència de Vejer de la Frontera i va ser rebatejada com Barbate de Franco, en referència al general Francisco Franco. No va ser fins al 7 de març de 1998 quan va perdre el nom de Franco per decret de la junta d'Andalusia. Aquesta vila blanca i lluminosa està vinculada des de l'antiguitat al mar i a la pesca, organitzada al voltant del seu pintoresc port pesquer. La ciutat té nombroses traces de coves prehistòriques com Fuente Santa i Mojama, tombes antropomòrfiques i dòlmens Cano Arado. Els amants del mar gaudiran de moltes platges boniques, on altres podran gaudir també de moltes activitats aquàtiques com el surf, el stand up paddle, el kite-surf, la immersió, etc. Un clar exemple és la platja de Carmen, que està situada a prop del port i que té un gran passeig marítim. Barbate està situada al cor del Parc Natural de La Brena, on hi ha una varietat de possibilitats per a l'oci. A la reserva natural hi ha itineraris equipats i marcats per gaudir de la seva bellesa escènica i riquesa ecològica. Es pot fer senderisme, ciclisme, equitació i tot tipus d'esports de muntanya. Sens dubte, és una ciutat de vacances relaxant ideal per visitar amb la família i passar unes vacances molt agradables.
Més informació
12 de març
Viatge en cotxe des de 11 quilòmetres - 15m
Barbate
Zahara dels Atuns
12 de març
10. Zahara dels Atuns
Aturada
Sobre la destinació: Zahara de los Atunes és un petit poble a la Costa de la Luz al sud d'Espanya. És una meravellosa àrea natural amb pocs edificis i hotels i és possible gaudir de les seves platges immaculades amb aigües netes, sorra blanca i poca gent. Hi ha les ruïnes d'un antic castell, que data del segle XV, encara que només queden uns pocs vestigis, encara es pot presenciar la seva importància històrica. Aquest petit poble de pescadors amb les seves meravelloses platges de sorra, que s'estenen per milles, és el lloc perfecte per relaxar-se i gaudir de la natura en la seva màxima expressió.
Més informació
12 de març
Viatge en cotxe des de 41 quilòmetres - 37m
Zahara dels Atuns
Tarifa
12 de març
11. Tarifa
Estada
Sobre la destinació: Tarifa és un destí de vacances al sud d'Espanya, a Cádiz. L'estret de Gibraltar que separa els continents d'Europa i Àfrica és a només 14 km de distància. Tarifa és una de les ciutats costaneres amb més renom turístic, havent-se convertit en una autèntica Meca per als surfistes de vent. A més dels seus nombrosos vestigis prehistòrics com les pintures naturalistes a la Cova del Moro, i la necròpolis a Los Algarbes. El Cañuelo és una platja amb entorn natural, vegetació espectacular i aigua cristal·lina, a la qual es pot arribar des del Far de Camarinal. La platja de Los Alemanes s'estén des del Cap de La Plata fins al Cap de Gracia. Finalment, Atlanterra és la continuació de Zahara de los Atunes. El municipi s'estén a través de quatre diferents àrees naturals protegides, com el Parc Natural de Los Alcornocales o el Parc Natural de El Estrecho.
Més informació
14 de març
Transport de Tarifa a Madrid
Tornar
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines - IB8947 - Operat per: Air Nostrum
13:15 - Malaga, Malaga (AGP) Aeroport alternatiu
14:35 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
1h 20m 0 PC Directe
Transport:  IB8947 Operat per:  Air Nostrum
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Seguro (AXA Seguros) - Región (Un solo país) - Días (7)
preu per persona Des de
383 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 11
Transport 2
Allotjaments 4
Cotxes 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees