Castilla y León
Des de 112 €

Castilla y León

Routing
Creat: divendres, 20 de novembre del 2020 - Sortida: dilluns, 8 de febrer del 2021
Ref ID: 1199012
preu per persona Des de
112 €
Basat en 2 adults
Creat: divendres, 20 de novembre del 2020 - Sortida: dilluns, 8 de febrer del 2021
Destinacions: Segòvia, Valladolid, Salamanca, Àvila

Quant a

El vostre dia a dia

View in Google Maps
08 de febr.
Viatge en cotxe des de 98 quilòmetres - 1h 13m
Madrid
Palacio Real de La Granja de San Ildefonso
08 de febr.
1. Palacio Real de La Granja de San Ildefonso
HERITAGE - Aturada
08 de febr.
Viatge en cotxe des de 12 quilòmetres - 15m
Palacio Real de La Granja de San Ildefonso
Segòvia
08 de febr.
2. Segòvia
Aturada
Sobre la destinació: Segòvia és Castella en el seu màxim esplendor. Esplèndides esglésies daurades i carrerons tortuosos plens de l'olor de la sopa castellana, una rica sopa d'all amb salsitxes, pa i ous. Només els imprudents passen de llarg l'enorme aqueducte romà, la catedral i l'impressionant Alcàsser en una ràpida excursió d'un dia; altres coneixen les fresques places de Segòvia després de la posta de sol. L'imponent aqueducte romà ha estat transportant aigua durant més de dos mil·lennis. Podeu veure'l des de la Plaça del Azoguejo, on l'estructura arriba a una alçada màxima de 30m, o agafar el seu perfil des de les escales del costat esquerre de la plaça. La posició de la ciutat en la confluència dels rius Eresma i Clamores ha portat a comparar Segòvia amb un vaixell de vela, amb l'Alcàsser, una fortalesa, com a majestuós proa. La fortalesa comanda una vista estel·lar de Segòvia i la plana circumdant, a l'interior hi ha una col·lecció d'armament medieval i diversos sostres artesanals espectaculars. La catedral és un massiu edifici gòtic tardà. Elegant i gràcil, Segòvia és la veritable essència de la vella Castella.
Més informació
08 de febr.
Viatge en cotxe des de 121 quilòmetres - 1h 15m
Segòvia
Valladolid
08 de febr.
3. Valladolid
Estada
Sobre la destinació: Valladolid es troba al Riu Pisuerga, just per sobre de la seva confluència amb el Duero. És la capital de Castella i Lleó, una zona destacada per la producció de vi, i a principis del segle XVII va ser la capital d'Espanya durant cinc anys. Aquesta capital provincial té grans museus i un gran i característic barri antic. El centre històric de Valladolid acull una interessant col·lecció d'edificis renaixentistes que inclou cases, palaus, esglésies, i un dels seus edificis més emblemàtics, la seva catedral. La catedral es troba a l'est de la animada Plaça Major de la ciutat. La seva arquitectura senzilla i massiva contrasta amb l'ornamentació elaborada de l'estil plateresc del seu temps. Les característiques més notables de l'espaiós interior són l'alt retaule i les fines cadiretes del cor renaixentista. La ciutat té una intensa escena cultural gràcies al seu estatus de ciutat universitària, i acull esdeveniments com la Seminci, el Festival Internacional de Cinema, un dels punts culminants del calendari cinematogràfic espanyol. Hi ha una gran escena d'entreteniment i vida nocturna per aprofitar al final d'un dia investigant la història i la cultura de la ciutat.
Més informació
08 de febr.
Allotjament
2 Nits
10 de febr.
Viatge en cotxe des de 42 quilòmetres - 36m
Valladolid
Monasterio de la Santa Espina
10 de febr.
4. Monasterio de la Santa Espina
HERITAGE - Aturada
10 de febr.
Viatge en cotxe des de 10 quilòmetres - 9m
Monasterio de la Santa Espina
Urueña
10 de febr.
5. Urueña
TOWN - Aturada
10 de febr.
Viatge en cotxe des de 32 quilòmetres - 32m
Urueña
Toro
10 de febr.
6. Toro
TOWN - Aturada
10 de febr.
Viatge en cotxe des de 95 quilòmetres - 1h 2m
Toro
Salamanca
10 de febr.
7. Salamanca
Estada
Sobre la destinació: Salamanca és una catifa arquitectònica teixida en pedra sorrenca. Tot i que hi ha excel·lents exemples d'estructures romanes, romàniques, gòtiques, renaixentistes i barroques, la pedra daurada en si és el fil de continuïtat i harmonia. No obstant això, aquesta antiga ciutat universitària, té molts punts destacats monumentals. La Plaza Mayor, considerada per molts la plaça principal més bonica d'Espanya, és un bon lloc per admirar l'arquitectura. L'ajuntament és l'edifici gran i elegant al centre de la plaça. Dues belles catedrals es troben una al costat de l'altra: la Nova Catedral presumeix de belles façanes plateresques i és l'única entrada a l'antiga Catedral Romànica, la Catedral Vieja. La universitat, el punt focal de la ciutat, és un dels millors exemples de l'estil plateresc espanyol. Salamanca de nit és una festa. La ciutat il·luminada és el punt de trobada per a centenars d'estudiants que recullen tapes i cervesa. Però no us equivoqueu, també és una ciutat per gaudir d'una nit tranquil·la, degustant un vi en una terrassa de la Plaza Mayor.
Més informació
12 de febr.
Viatge en cotxe des de 108 quilòmetres - 1h 6m
Salamanca
Àvila
12 de febr.
8. Àvila
Estada
Sobre la destinació: Àvila és una ciutat emmurallada gairebé perfecta del segle XI, situada davant del teló de fons de la serralada nevada de la Sierra de Gredos. Aquesta ciutat en la seva totalitat és un monument nacional. Les muralles que l'envolten són les més antigues i millor conservades d'Espanya. Àvila és el lloc de naixement i la llar de Santa Teresa de Jesús, una monja catòlica devota famosa per escriure poemes dedicats a Jesús en què expressava la seva devoció per Ell. La catedral, amb el seu interior tacat de vermell i les seves obres de relleu de pedra, està realment incrustada a les muralles. La Basílica de Sant Vicent és una altra estructura romànica-gòtica. El Convent de Sant Josep és el primer fundat per Santa Teresa. El Convent de Santa Teresa es va construir al lloc del seu naixement, més tard va tenir bastantes experiències místiques al Convent de la Encarnació. Menjar a Àvila significa vedella rostida i yemas, una confitura local feta amb rovells d'ou. Àvila no és certament cap ciutat medieval emmurallada ordinària. La majoria de turistes que visiten aquest lloc experimentaran un impuls de cavalleria o es tornaran poètics o plens de fervor religiós.
Més informació
13 de febr.
Viatge en cotxe des de 110 quilòmetres - 1h 19m
Àvila
Madrid
1 Assegurances
Seguro (AXA Seguros) - Región (Un solo país) - Días (6)
preu per persona Des de
112 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 8
Allotjaments 3
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees