Gran Canaria
Des de 139 €
Gran Canaria (Island), Spain

Gran Canaria

Transport + Accommodation
Creat: dilluns, 8 de novembre del 2021 - Sortida: divendres, 14 de gener del 2022
Ref ID: 1326820
preu per persona Des de
139 €
Basat en 2 adults
Creat: dilluns, 8 de novembre del 2021 - Sortida: divendres, 14 de gener del 2022

Sobre la destinació

Gran Canària és la tercera illa de les Illes Canàries, un arxipèlag africà que forma part d'Espanya. Situat a l'oceà Atlàntic a uns 150 quilòmetres de la costa nord-oest d'Àfrica i a uns 1.350 km d'Europa. Gran Canària és la tercera illa més gran de l'arxipèlag tant en superfície com en altitud. La capital de Las Palmas de Gran Canaria va ser fundada el 24 de juny de 1478, amb el nom de "Real de Las Palmas". Las Palmas de Gran Canaria és, conjuntament amb Santa Cruz de Tenerife, la capital de la comunitat autònoma de Canàries. Aquesta illa s'anomena "Continent en Miniatura" a causa dels diferents climes i varietat de paisatges que es troben, amb llargues platges i dunes de sorra blanca, que contrasten amb barrancs verds i pobles pintorescos. Una tercera part de l'illa està sota protecció com a Reserva de la Biosfera per la UNESCO. La majoria dels turistes visiten la part sud de l'illa. El nord acostuma a ser més fresc, mentre que el sud és més càlid i assolellat. L'illa posseeix 32 Espais Naturals Protegits, entre els quals destaquen el Parc Rural de Nublo, la Selva de Doramas, el Barranc d'Azuaje, Tamadaba, Pino Santo, etc. Les estacions es concentren a la part oriental central de la costa sud a la zona de Maspalomas, que inclou les localitats de San Agustín, Playa del Inglés i Meloneras. A Tarajalillo hi ha un Aeroclub des d'on es poden agafar vols turístics per sobre de l'illa. Encara més a l'oest al llarg de la riba sud, al municipi de Mogán, es troben les comunitats de Puerto Rico i Puerto de Mogán, un poble anomenat "Petita Venècia" a causa dels seus nombrosos canals. Altres llocs d'interès són cocodrilos Park, Roque Nublo, Cenobio de Valerón amb més de 350 cavitats d'emmagatzematge, la cova pintada de Galdar, el parc arqueològic més important de canàries, o els jardins botànics Jardín Canario (a Tafira Alta) i Cactualdea (a l'Aldea de San Nicolás). El Dedo de Dios era una agulla rocosa que sortia del mar al Port de les Nieves, i anteriorment va ser l'atracció més important de les Illes Canàries fins que va ser destruïda per la tempesta tropical Delta que va travessar l'arxipèlag el novembre de 2005. La platja de Les Canteras, zona protegida i zona de busseig, es troba al cor de la ciutat. Las Palmas de Gran Canaria també és coneguda pel seu carnaval anual. Altres llocs d'interès de la capital són el Museu Canari (el museu d'arqueologia més important de l'arxipèlag), la catedral i la plaça de l'Espíritu Santo. La ciutat d'Agüimes, a la part oriental de l'illa, ha estat curosament restaurada. El districte també inclou la zona de submarinisme més reconeguda de l'illa: la reserva marina de la platja d'El Cabrón als afores de la localitat d'Arinaga. Altres poblacions importants són Telde, coneguda entre altres coses per les seves escoles de surf a Salinetas, Vecindario (dins del municipi de Santa Lucía de Tirajana) i Gáldar, que conté una important zona de busseig.
Més informació

Serveis inclosos

14 de gen.
Transport de sortida
Sortida
Air Europa
Air Europa Air Europa - UX9156
7:05 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
9:00 - Gran Canaria, Gran Canaria (LPA)
0 PC Directe
Transport:  UX9156
Classe cabina: Economy
14 de gen.
Allotjament
2 Nits
Mountain Hostel Finca la Isa 7,7 Bo
Tejeda - A 3,0 km del centreSOLAMENT ALLOTJAMENTGC-156, Finca la Isa 1, Tejeda 35369 Double Room
Located in Tejeda, Mountain Hostel Finca la Isa is in the mountains, a 5-minute drive from Bentayga Winery and 6 minutes from Tejeda Health Center. This hostel is 2.8 mi (4.5 km) from Museo de esculturas Abraham Cardenes and 2.8 mi (4.6 km) from Dulceria Nublo.Take advantage of recreation opportunities such as a spa tub or take in the view from a terrace and a garden. Additional features at this hostel include complimentary wireless internet access, a fireplace in the lobby, and barbecue grills.Make yourself at home in one of the 6 guestrooms featuring microwaves. Prepare your meals in the shared/communal kitchen. Bathrooms with showers are provided.Buffet breakfasts are available daily from 8:00 AM to 11:00 AM for a fee.Featured amenities include microwave in a common area and refrigerator in a common area. Free self parking is available onsite.
16 de gen.
Transport d'anada i tornada
Tornar
Air Europa
Air Europa Air Europa - UX9018
7:10 - Gran Canaria, Gran Canaria (LPA)
11:00 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
0 PC Directe
Transport:  UX9018
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Legálitas Seguro Inclusión España y Europa Seguro (Seguro Legálitas España y Europa) - Región (País único operador) - Días (3)
Observacions:

No Incluye:

* Propinas.

* Gastos personales.

* Ningún otro servicio no especificado en el apartado anterior.



Muy importante:

* Una vez que el Usuario ha diseñado su viaje con Compositor Panavisión Tours debe formalizar la reserva y contratar su viaje mediante la intervención de una agencia de viajes minorista, por lo que todo Usuario interesado en confirmar su reserva deberá dirigirse a cualquiera de las agencias minoristas asociadas a Compositor Panavisión Tours con el documento previamente generado con dicha herramienta.


* El presente documento, obtenido por el Usuario a través de Compositor Panavisión Tours, no constituye una confirmación de reserva ni una reserva en firme de ninguno de los servicios de viaje descritos en el mismo. Tal confirmación se obtendrá, solamente, una vez Panavisión Tours reciba el precio íntegro de la reserva a través de la agencia minorista seleccionada por el Usuario de entre las asociadas a Compositor Panavisión.


* La reserva de servicios turísticos y compras de productos que figuran en este documento se regirá por las condiciones contractuales específicas con las que han sido ofertados y por las Condiciones Generales aplicables a los servicios de viaje y productos comercializados por Panavisión Tours que se publican en esta web, una copia de las cuales se acompañan a este documento.


* La confirmación de la reserva tal como obtenida por el Usuario a través de Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com o www.panavision-tours.es queda condicionada, además, a la disponibilidad en el momento de realizar el Usuario su pago de plazas en los medios de transporte, alojamientos, o cualquier tipo de servicio seleccionado dentro de la tarifa seleccionada o utilizada para la oferta.


* El precio final obtenido en el documento generado a través de Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com o www.panavision-tours.es pueden sufrir modificaciones en el momento de solicitar y confirmar la reserva como consecuencia de la política de precios dinámicos de las compañías aéreas.


* Igualmente, el precio final se condiciona en todo momento a la fluctuación de divisa, precio del carburante, impuestos y recargos turísticos de aeropuertos, alojamientos, billetes aéreos, servicios de manutención, visados y en general todas aquellas que se apliquen a servicios incluidos en el viaje, lo que puede justificar una variación del precio, incluso después de confirmada la reserva en los términos y con los límites previstos en la ley.


* Confirmada la reserva, se aplicarán gastos de cancelación por importe del precio total de la reserva.


* Este viaje puede no ser apto para personas con movilidad reducida. Consulte con su agencia sobre la idoneidad del mismo en función de sus necesidades personales.

preu per persona Des de
139 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Transport 2
Allotjaments 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees