Ajudeu-nos a millorar el nostre producte.

Un moment si us plau, estem buscant els millors preus

La teva idea es guarda!

Què vols fer?
Llibre
Ompli el formulari i ens posarem en contacte per reservar
Nom *
Cognom *
Email (rebreu totes les notificacions) *
telèfon CLIENT *
Comentaris o desitjos addicionals
- (*) Camp obligatori.- Nota: Les seves dades seran utilitzades exclusivament per processar la seva sol·licitud amb nosaltres, no les utilitzarem per a res més.
Enviar
Dubái y Bali
Des de 1.492 €

Dubái y Bali

Multidestinació
Creat: dimecres, 24 de novembre de 2021 - Sortida: dimecres, 16 de març de 2022
Ref ID: 1332055
preu per persona Des de
1.492 €
Basat en 2 adults
Creat: dimecres, 24 de novembre de 2021 - Sortida: dimecres, 16 de març de 2022
Destinacions: Dubai, Sud de Bali

El vostre dia a dia

16 de març
Transport de Madrid a Dubai
Sortida
Emirates
Emirates Emirates - EK142
14:25 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
0:25 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
+1 dia 7h 0m 20 KG Directe
Transport:  EK142
Classe cabina: Economy
16 de març
1. Dubai
Queda't de
Sobre la destinació: Dubai és la ciutat i emirat més poblat dels Emirats Àrabs Units. Dubai és un formiguer d'activitat i una ciutat cosmopolita i moderna. La ciutat de Dubai està dividida per un riu, amb Deira a un costat i Bur Dubai, el districte històric, a l'altre. Els hotels de luxe de platja estan situats a les afores del bulliciós centre de la ciutat, a la zona de Jumeirah. Dubai ja exhibeix una arquitectura impressionant i té l'únic hotel de 7 estrelles del món, l'edifici més alt del món, platges increïbles i centres comercials de luxe. El Barri de Bastakiya, al nucli de la Ciutat Vella de Dubai, encara és tradicional i evocador del passat de Dubai. Aquí trobareu cases tradicionals emiratíes, mercats bulliciosos, museus, galeries i l'únic tros restant de la muralla de la ciutat vella de Dubai. Una altra gran atracció a Dubai és la Mesquita de Jumeirah, que tot i estar fora de la Ciutat Vella, és un meravellós exemple d'arquitectura islàmica tradicional. Dubai és una ciutat amb visió de futur en constant desenvolupament, però ha aconseguit retenir les seves tradicions i cultura. Així que és just dir que Dubai és un dels llocs més emocionants del món.
Més informació
16 de març
Allotjament
2 Nits
18 de març
Transport de Dubai a Sud de Bali
Emirates
Emirates Emirates - EK398
2:20 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
15:25 - Denpasar, Bali Ngurah Rai (DPS)
9h 5m 25 KG Directe
Transport:  EK398
Classe cabina: Economy
18 de març
2. Sud de Bali
Queda't de
Sobre la destinació: La part sud de Bali, tot i ser generalment caòtica i massa turística, té les millors platges de l'illa i diverses visites turístiques interessants, així que si viatges a aquesta destinació, et recomano que passis almenys tres dies complets allà. Si Bali està massa concorreguda, la zona de Kuta i els seus voltants es porta la palma: va ser allà on els primers viatgers van arribar en busca de surf i també van trobar un paradís per exportar. Però malgrat el soroll i que la cultura balinesa no està tan present com en altres zones, Kuta i els seus voltants també es poden gaudir. El carrer Legian és agradable, ideal per comprar records o un vestit regatejant amb els locals; La platja és molt adequada per al surf i el millor per veure-ho, ja que està ple de surfistes a totes hores!; I la posta de sol és un esdeveniment que no pots perdre. Els locals acudeixen a la platja en grups, molts dels quals volen fer-se fotos amb tu, jugar a futbol o simplement banyar-se; I es muntan bars espontanis amb cerveses fresques i caixes com a bar local. Hi ha postes de sol precioses que són inofensives. És clar, la vida de la gent local és més curta que en altres parts de l'illa, o almenys no està tan integrada, així que oblidat de trobar un mercat agradable o un temple a cada cantonada.
Més informació
23 de març
Transport de Sud de Bali a Madrid
Tornar
Emirates
Emirates Emirates
0:05 - Denpasar, Bali Ngurah Rai (DPS)
12:40 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
19h 35m 25 KG 1 parada
EK
EK Emirates - EK 399
0:05 - Denpasar, Bali Ngurah Rai (DPS)
5:25 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
Transport:  EK399
Classe cabina: Economy
2h 0m - Connexió a Dubai, Dubai Intl (DXB)
EK
EK Emirates - EK 141
7:25 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
12:40 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Transport:  EK141
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Legálitas Seguro Inclusión Mundo Seguro (Legálitas Seguros Mundo) - Región (mundial) - Días (8)
Observacions:

No Incluye:

* Propinas.

* Gastos personales.

* Ningún otro servicio no especificado en el apartado anterior.

Muy importante:

* Una vez que el Usuario ha diseñado su viaje con Compositor Panavisión Tours debe formalizar la reserva y contratar su viaje mediante la intervención de una agencia de viajes minorista, por lo que todo Usuario interesado en confirmar su reserva deberá dirigirse a cualquiera de las agencias minoristas asociadas a Compositor Panavisión Tours con el documento previamente generado con dicha herramienta.


* El presente documento, obtenido por el Usuario a través de Compositor Panavisión Tours, no constituye una confirmación de reserva ni una reserva en firme de ninguno de los servicios de viaje descritos en el mismo. Tal confirmación se obtendrá, solamente, una vez Panavisión Tours reciba el precio íntegro de la reserva a través de la agencia minorista seleccionada por el Usuario de entre las asociadas a Compositor Panavisión.


* La reserva de servicios turísticos y compras de productos que figuran en este documento se regirá por las condiciones contractuales específicas con las que han sido ofertados y por las Condiciones Generales aplicables a los servicios de viaje y productos comercializados por Panavisión Tours que se publican en esta web, una copia de las cuales se acompañan a este documento.


* La confirmación de la reserva tal como obtenida por el Usuario a través de Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com o www.panavision-tours.es queda condicionada, además, a la disponibilidad en el momento de realizar el Usuario su pago de plazas en los medios de transporte, alojamientos, o cualquier tipo de servicio seleccionado dentro de la tarifa seleccionada o utilizada para la oferta.


* El precio final obtenido en el documento generado a través de Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com o www.panavision-tours.es pueden sufrir modificaciones en el momento de solicitar y confirmar la reserva como consecuencia de la política de precios dinámicos de las compañías aéreas.


* Igualmente, el precio final se condiciona en todo momento a la fluctuación de divisa, precio del carburante, impuestos y recargos turísticos de aeropuertos, alojamientos, billetes aéreos, servicios de manutención, visados y en general todas aquellas que se apliquen a servicios incluidos en el viaje, lo que puede justificar una variación del precio, incluso después de confirmada la reserva en los términos y con los límites previstos en la ley.


* Confirmada la reserva, se aplicarán gastos de cancelación por importe del precio total de la reserva.


* Este viaje puede no ser apto para personas con movilidad reducida. Consulte con su agencia sobre la idoneidad del mismo en función de sus necesidades personales.

preu per persona Des de
1.492 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 2
Transport 3
Allotjaments 2
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees
Seleccioneu la data d'inici del vostre viatge
Política de privacitat
- CONTINGUT HTML -