Super Oferta Manchester
Des de 130 €
Manchester, United Kingdom

Super Oferta Manchester

Transport + Accommodation
Creat: dimecres, 24 de novembre del 2021 - Sortida: divendres, 14 de gener del 2022
Ref ID: 1371008
preu per persona Des de
130 €
Basat en 2 adults
Creat: dimecres, 24 de novembre del 2021 - Sortida: divendres, 14 de gener del 2022
Temes

Sobre la destinació

Manchester, amb els seus interessants museus, el centre de la ciutat en reestructuració i el notable patrimoni musical, és un lloc emocionant per visitar. Té una rica història i cultura, i és clar, és la llar de l'equip de futbol més popular del planeta, el Manchester United. Però Manchester és sobretot una ciutat divertida que estima entretenir els seus visitants. La catedral gòtica local és un distintiu arquitectònic de la regió. La catedral gòtica de Manchester té un interior encisador, adornat amb intricades escultures de fusta i mobles medievals. A prop hi ha la Biblioteca Chetham i l'Escola de Música, considerada la biblioteca pública més antiga del món, així com l'edifici més antic de Manchester. Rica en grandiosa arquitectura victoriana i eduardiana, l'enorme Ajuntament neogòtic a la plaça Albert és un espectacle per dins i per fora, amb murals de la història de Manchester decorant la gran sala cerimonial de l'edifici. Per als amants de l'art, la Galeria d'Art de Manchester té una excel·lent col·lecció d'art britànic i europeu. Indubtablement, la capital no coronada del nord és un lloc fantàstic per comprar, beure i menjar. Reconstruïda després d'un atac amb bomba de l'IRA el 1996, el Quarter del Mil·lenni és la llar dels temples principals de compres de Manchester, mentre que la Borsa de Cereals és un refugi de botigues de moda i estil. L'escena de la vida nocturna és llegendària, amb molts bars tradicionals al costat de sofisticats bars saló i clubs sorollosos. Així que, tot i que és una ciutat amb un passat, Manchester té els ulls posats en el futur.
Més informació

Serveis inclosos

14 de gen.
Transport de sortida
Sortida
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR3186
22:05 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
23:45 - Manchester, Manchester Airport (MAN)
0 PC Directe
Transport:  FR3186
Classe cabina: Economy
Tarifa: Value
14 de gen.
Allotjament
2 Nits
Selina NQ1 Manchester - Hostel 6,7 Bonic
Manchester - A 1,0 km del centreSOLAMENT ALLOTJAMENT15 Hilton Street, Manchester M1 1JJ Habitación doble Estándar (cama doble)
With a stay at Selina NQ1 Manchester - Hostel, you'll be centrally located in Manchester, just a 4-minute walk from Piccadilly Gardens and 9 minutes by foot from Canal Street. This hostel is 0.6 mi (0.9 km) from AO Arena and 0.6 mi (0.9 km) from Deansgate.Take in the views from a garden and make use of amenities such as complimentary wireless internet access and tour/ticket assistance.Make yourself at home in one of the 32 individually decorated guestrooms. Complimentary wireless internet access is available to keep you connected. Bathrooms feature showers with rainfall showerheads and complimentary toiletries.At Selina NQ1 Manchester - Hostel, enjoy a satisfying meal at the restaurant. Wrap up your day with a drink at the bar/lounge. To-go breakfasts are available daily from 9:00 AM to noon for a fee.Featured amenities include a 24-hour front desk, multilingual staff, and luggage storage. Self parking (subject to charges) is available onsite.
16 de gen.
Transport d'anada i tornada
Tornar
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR6814
6:25 - Manchester, Manchester Airport (MAN)
10:05 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
0 PC Directe
Transport:  FR6814
Classe cabina: Economy
Tarifa: Value
1 Assegurances
Legálitas Seguro Inclusión España y Europa Seguro (Seguro Legálitas España y Europa) - Región (Solo continente) - Días (3)
Observacions:

No Incluye:

* Propinas.

* Gastos personales.

* Ningún otro servicio no especificado en el apartado anterior.


Muy importante:


* El presente documento, obtenido a través de Tours Compositor, no constituye una confirmación de reserva ni una reserva en firme de ninguno de los servicios de viaje descritos en el mismo. Tal confirmación se obtendrá, solamente, una vez Panavisión Tours reciba el precio íntegro de la reserva a través de la agencia minorista seleccionada por el Usuario de entre las asociadas a Tours Compositor.


* La reserva de servicios turísticos y compras de productos que figuran en este documento se regirá por las condiciones contractuales específicas con las que han sido ofertados y por las Condiciones Generales aplicables a los servicios de viaje y productos comercializados por Panavisión Tours que se publican en esta web, una copia de las cuales se acompañan a este documento.


* La confirmación de la reserva tal como obtenida a través de Tours Compositor queda condicionada, además, a la disponibilidad en el momento de realizar el Usuario su pago de plazas en los medios de transporte, alojamientos, o cualquier tipo de servicio seleccionado dentro de la tarifa seleccionada o utilizada para la oferta.


* El precio final obtenido en el documento generado a través de Tours Compositor pueden sufrir modificaciones en el momento de solicitar y confirmar la reserva como consecuencia de la política de precios dinámicos de las compañías aéreas.


* Igualmente, el precio final se condiciona en todo momento a la fluctuación de divisa, precio del carburante, impuestos y recargos turísticos de aeropuertos, alojamientos, billetes aéreos, servicios de manutención, visados y en general todas aquellas que se apliquen a servicios incluidos en el viaje, lo que puede justificar una variación del precio, incluso después de confirmada la reserva en los términos y con los límites previstos en la ley.


* Confirmada la reserva, se aplicarán gastos de cancelación de aquellos servicios que previamente se han indicado, en el proceso de reserva, que son "No Reembolsables".


* Este viaje puede no ser apto para personas con movilidad reducida. Consulte con su agencia sobre la idoneidad del mismo en función de sus necesidades personales.

preu per persona Des de
130 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Transport 2
Allotjaments 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees