Como Lake route
Des de 663 €

Como Lake route

Routing
Creat: dilluns, 24 de maig del 2021 - Sortida: dijous, 9 de setembre del 2021
Ref ID: 1424855
preu per persona Des de
663 €
Basat en 2 adults
Creat: dilluns, 24 de maig del 2021 - Sortida: dijous, 9 de setembre del 2021
Destinacions: Com, Luino, Llac Maggiore

El vostre dia a dia

View in Google Maps
09 de set.
Transport de Madrid a Com
Sortida
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR6991
9:50 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
12:00 - Bergamo, Bergamo Orio Al Serio (BGY) Aeroport alternatiu
2h 10m 0 PC Directe
Transport:  FR6991
Classe cabina: Economy
09 de set.
Lloguer de cotxes
FIAT PANDA
Alamo
A/C 4 portes 4 persones
FIAT PANDA o similar
Inclou:
Dipòsit: Retorna el mateix nivell que la recollida
Transmissió manual
Mil·latge il·limitat
Extres:
Otras tasas y cargos por servicios - 15,58 €
Servicio de aeropuerto - 10,80 €
Tasa de solo ida - 60,00 €
Durada del conductor

Mínim 18, Màxim 99

Dipòsit
Devolver el vehículo con la misma cantidad de combustible que recibió a la recogida.
Condicions generals de pagament
Prepago: Al recoger su vehiculo es necesario presentar como garantía una tarjeta de crédito válida, cuyo titular sea el conductor que figura en la reserva. No se aceptan tarjetas de débito o prepago como Maestro, Visa Electron o Visa Premier.
En la recogida del vehículo se cargará por lo general una cantidad como fianza en la tarjeta de crédito del cliente. Esta fianza corresponde normalmente con el monto de la franquicia, más el depósito de combustible (tarjetas de débito, tarjetas de crédito prepago así como dinero en efectivo no son aceptados). Por favor, nótese que ciertos proveedores no aceptaran tarjetas de crédito American Express, Carte Bleue, Union Pay, Visa Premier o Diners Club, por ello, le recomendamos el uso de Visa o Mastercard. En caso que la tarjeta de crédito no sea válida o de que no disponga de suficiente crédito, el proveedor no podrá entregarle el vehículo y no se procederá a ningún reembolso por la reserva. Para vehículos de alta gama es obligatorio presentar una segunda tarjeta de crédito, para la cual es preciso que esté al mismo nombre. La tarjeta de crédito no debe ser emitido por la misma entidad. Al menos una de las tarjetas de crédito debe tener fondos suficientes para cubrir el monto total del depósito.Cantidad estimada del depósito: EUR 500,00
Protecció contra el robatori
con franquicia de 3.200 EUR
Renúncia al dany de col·lisió
con franquicia de 1.000 EUR
Recollida

BERGAMO AIRPORT - Telèfon: 3714536842

VIA AEROPORTO 13 ORIO AL SERIO, VIA AEROPORTO 13 ORIO AL SERIO

Horaris: 08:00 - 22:00

La estación se encuentra en el aeropuerto. Por favor siga las indicaciones hasta llegar a la estación de alquiler de vehículos.
Deixar anar

MILAN MALPENSA ARPT T1 - Telèfon 3714536842

APT MALPENSA 2000 TERMINAL 1, LONATE POZZOLO

Horaris: 07:00 - 23:00

La estación se encuentra en el aeropuerto. Por favor siga las indicaciones hasta llegar a la estación de alquiler de vehículos.
09 de set.
1. Com
Estada
Sobre la destinació: Como és una ciutat i comuna a Lombardia, Itàlia. És la capital administrativa de la Província de Como. PRINCIPALS ATRACCIONS TURÍSTIQUES • Faro Volta. Ofereix algunes de les millors vistes del llac, aquest edifici molt alt us permetrà mirar el llac des de 2000 peus més avall. • Catedral. • Tempio Voltiano. Una agradable parada en el vostre passeig per la ribera, el temple a Volta està dissenyat en estil neoclàssic. • Monument a la Guerra. • Murs de la Ciutat. Les ruïnes dels murs de la ciutat del segle XII, que envolten els carrers estrets i tortuosos de la ciutat vella. • Isola Comacina. Una petita illa amb ruïnes de diverses esglésies bizantines.
Més informació
11 de set.
Viatge en cotxe des de 55 quilòmetres - 1h 18m
Com
Luino
11 de set.
2. Luino
Estada
Sobre la destinació: Luino és una petita ciutat i municipi prop de la frontera amb Suïssa, a la riba oriental del Llac Maggiore, a la Província de Varese (Llombardia, nord d'Itàlia). Luino va rebre el títol honorífic de ciutat amb un decret presidencial el 1969. Luino és coneguda pel seu mercat setmanal, que actualment es celebra els dimecres, i que es diu que és el més gran d'aquest tipus a Europa. També és un destí popular per als turistes, especialment de Suïssa, Alemanya i els Països Baixos.
Més informació
13 de set.
Viatge en cotxe des de 8 quilòmetres - 12m
Luino
Llac Maggiore
13 de set.
3. Llac Maggiore
Estada
Sobre la destinació: El Llac Maggiore és un gran llac situat al costat sud dels Alps, al Districte dels Llacs Italians i la part nord a Suïssa. És el segon llac més gran d'Itàlia i el més gran del sud de Suïssa. El llac i la seva costa estan dividits entre les regions italianes de Piemont i Lombardia i el cantó suís de Ticino. Situat a mig camí entre el Llac Orta i el Llac Lugano, el Llac Maggiore s'estén uns 65 km entre Locarno i Arona. La bonica campiña al voltant del Llac Maggiore ofereix instal·lacions de convencions inigualables. La zona, incloent les províncies de Novara i Varese i el Cantó de Ticino, amb les seves belleses naturals i artístiques, té una llarga tradició en el sector d'acollida de reunions i convencions. Els parcs naturals inclouen el Parc Nacional de Val Grande, la zona salvatge més gran d'Itàlia, el Parc Regional de Alpe Veglia i Devero i l'Oasi de fauna de Macugnaga, a les pendents inferiors del Monte Rosa. La zona del Llac Maggiore es caracteritza per antics pobles, bonics valls i impressionants vistes del llac i la muntanya. El poble Walser va deixar el seu únic patrimoni arquitectònic als pobles de Macugnaga a la Vall d'Anzasca i Formazza a la Vall de Formazza. Els assentaments mil·lenaris de la Vall de Vigezzo són encantadorament bonics, amb les seves cases i esglésies típiques de l'entorn alpí.
Més informació
16 de set.
Transport de Llac Maggiore a Madrid
Tornar
Air Europa
Air Europa Air Europa - UX1066
10:40 - Milano, Malpensa (MXP)
13:00 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
2h 20m 0 PC Directe
Transport:  UX1066
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Seguro (AXA Seguros) - Región (Solo continente) - Días (8)
Observacions:

Does not include:

* Tips.

* Personal expenses.

* No other services not specified in the previous section.



Very important:

* This document, obtained by the User through Compositor Panavisión Tours, does not constitute a confirmation of reservation or a firm reservation of any of the travel services described therein. Such confirmation will only be obtained when Panavisión Tours receives the total price of the reservation through the retail agency selected by the User among those associated with Compositor Panavisión.


* The booking of tourist services and product purchases contained in this document will be governed by the specific contractual conditions with which they have been offered and by the General Conditions applicable to travel services and products sold by Panavisión Tours that are published on this website, a copy of which is attached to this document.


* The confirmation of the reservation obtained by the User through the Composer Panavisión Tours www.panavision-tours.com or www.panavision-tours.es is also subject to availability at the time the User makes his payment for places in the means of transport, accommodation , or any type of service selected within the tariff selected or used for the offer.


* The final price obtained in the document generated through Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com or www.panavision-tours.es may be subject to change at the time of requesting and confirming the reservation as a result of the companies' dynamic pricing policy aerial.


* Likewise, the final price is always conditioned to currency fluctuation, fuel price, taxes and tourist surcharges for airports, accommodation, airline tickets, maintenance services, visas and in general all those that apply to the services included in the travel, which may justify a price change, even after the reservation is confirmed under the terms and limits set by law.


* Confirmed the reservation, cancellation fees will be applied to those services that have previously been indicated in the reservation process, which are "Non-Refundable".


* This trip may not be suitable for people with reduced mobility. Check with your agency about its suitability based on your personal needs.


preu per persona Des de
663 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Reserveu o modifiqueu aquesta idea
Aquesta idea inclou
Destinacions 3
Transport 2
Allotjaments 3
Cotxes 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees