Genoa coast route
Des de 735 €

Genoa coast route

Routing
Creat: dilluns, 24 de maig del 2021 - Sortida: dilluns, 11 d’octubre del 2021
Ref ID: 1425302
preu per persona Des de
735 €
Basat en 2 adults
Creat: dilluns, 24 de maig del 2021 - Sortida: dilluns, 11 d’octubre del 2021
Destinacions: Venice, Ligúria, Camogli, Santa Margherita Ligure

El vostre dia a dia

View in Google Maps
11 d’oct.
Transport de Barcelona a Venice
Sortida
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR3140
6:05 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
7:55 - Venice, Venezia Tessera (VCE)
1h 50m 0 PC Directe
Transport:  FR3140
Classe cabina: Economy
11 d’oct.
Lloguer de cotxes
Fiat Panda
LocAuto
A/C 5 portes 4 persones
Fiat Panda (MDMR)
Inclou:
Dipòsit: Recollida de devolució completa
Transmissió manual
Extres:
OneWay - 76,92 €
Durada del conductor

Mínim 18, Màxim 80

Dipòsit
Los coches se entregarán con el tanque lleno y se tendrán que devolver con el tanque lleno. De lo contrario el cliente tendrá que pagar por el combustible que falta, más un suplemento por el servicio de repostaje.
Si devuelve el coche en Domingo, recuerde que la mayoría de gasolineras en Italia están cerradas y que operan solamente con máquinas automáticas con tarjetas.
Condicions generals de pagament
El depósito mínimo que tendrá que dejar el cliente como garantía es: Todas Las Categorías 500.00 EUR
El proveedor acepta las siguientes formas de pago: Tarjeta de crédito American Express, Tarjeta de crédito Mastercard, Tarjeta de crédito Visa, Tarjetas de débito American Express (*), Tarjetas de débito Diners (*), Tarjetas de débito Mastercard (*), Tarjetas de débito Visa (*) El proveedor NO acepta las siguientes formas de pago: Cheques, Efectivo, Tarjetas de débito y crédito marcadas como: electronic use only, Tarjetas Maestro, Tarjetas no emitidas por un banco, Tarjeta de Prepago, Tarjetas virtuales, Tarjetas Visa Electron
500,00 €
Protecció contra el robatori
1.200,00 €
Renúncia al dany de col·lisió
1.200,00 €
Recollida

Marco Polo Airport, Via Galileo 30/1 - Telèfon: +39 041 5416737

Marco Polo Airport, Via Galileo 30/1, Venice, Italy

Horaris: 08:00 - 23:00

La oficina se encuentra en el PARKING 1, Los clientes deben salir del aeropuerto, seguir las señales hacia el parking 1 y cruzar por el paso que llega al aparcamiento. Los clientes deben dirigirse a la tercera planta, utilizando el ascensor, donde encontrará la zona de alquiler de coches.
Deixar anar

Via Pionieri e Aviatori d'Italia, 44 Genova - Telèfon +39 041 5416737

Via Pionieri e Aviatori d'Italia, 44 Genova, Genova

Horaris: 07:30 - 23:00

La oficina se encuentra saliendo de la zona de llegadas en el lado izquierdo.
11 d’oct.
1. Venice
Estada
Sobre la destinació: Potser cap ciutat és tan fabulosa com Venècia, una metròpoli construïda sobre pilars, un laberint situat sobre una llacuna. Venècia ha estat anomenada el saló d'Europa, i de fet durant segles la ciutat va ser un santuari per a les idees i els idealistes, una cruïlla dels mons bizantí i romà. Avui Venècia és un tipus diferent de saló. Els visitants rics s'enfilen a les gòndoles per mirar els palaus bizantins mentre són serenats per acordionistes i els apreciadors d'art es posen de puntetes per aconseguir una visió de les obres mestres del Renaixement. Cap monument és tan memorable com la ciutat mateixa, així que utilitza les principals atraccions només com a excusa per perdre't. Venècia gira al voltant de la plaça de Sant Marc. La millor característica de la basílica de Sant Marc, coberta de mosaics, és la Pala D'Oro, un relleu bizantí daurat i brillant. La Torre dell'Orologio, a l'esquerra de Sant Marc, és una torre del rellotge bellament decorada. Per als amants de la cultura, visiteu l'Accademia per veure el millor de la pintura veneciana. Alguns diuen que la Venècia turística és de fet Venècia, però també hi ha altres Venècies. Per trobar-les, allunya't de les principals atraccions i entra als barris residencials més tranquils, no quedaràs decebut, aquest laberint de pedra i color exala encant de cada maó.
Més informació
13 d’oct.
Viatge en cotxe des de 419 quilòmetres - 4h 40m
Venice
Ligúria
13 d’oct.
2. Ligúria
Estada
Sobre la destinació: Ligúria (/lɪˈɡ(j)ʊəriə/, Italià: [liˈɡuːrja]; Lligur: Ligûria [liˈɡyːɾja]; Occità: Ligúria) és una regió costanera del nord-oest d'Itàlia; la seva capital és Gènova. La regió coincideix gairebé amb la Riviera Italiana i és popular entre els turistes per les seves platges, pobles i cuina.
Més informació
15 d’oct.
Viatge en cotxe des de 11 quilòmetres - 27m
Ligúria
Camogli
15 d’oct.
3. Camogli
Estada
Sobre la destinació: Camogli és un poble de pescadors i un centre turístic situat a la banda oest de la península de Portofino, al Golfo Paradiso de la Riviera di Levante, a la Ciutat Metropolitana de Gènova, Ligúria, al nord d'Itàlia. A 30 d'abril de 2017, la seva població era de 5.332 habitants. Camogli és una de les àrees més grans del Parco Naturale Regionale di Portofino, i forma part de l'Àrea Marina Protegida de Portofino.
Més informació
17 d’oct.
Viatge en cotxe des de 11 quilòmetres - 22m
Camogli
Santa Margherita Ligure
17 d’oct.
4. Santa Margherita Ligure
Estada
Sobre la destinació: Santa Margherita Ligure és un comune (municipi) a la Ciutat Metropolitana de Gènova a la regió italiana de Ligúria, situat a uns 35 quilòmetres al sud-est de Gènova, a l'àrea tradicional de Tigullio. Té un port, utilitzat tant per al turisme com per a activitats de pesca. Part del territori del comune està inclòs al Parc Natural Regional de Portofino.
Més informació
17 d’oct.
Allotjament
1 Nit
17 d’oct.
Entrades
Full day to enchanting Portofino, Santa Margherita and Rapallo
Full day to enchanting Portofino, Santa Margherita and Rapallo
Full day In Englisg
No reemborsable
Vegeu detalls
18 d’oct.
Transport de Santa Margherita Ligure a Barcelona
Tornar
Volotea
Ryanair
Multiple airlines Multiple airlines
16:00 - Genoa, Genova Sestri Airport (GOA)
23:59 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
7h 59m 0 PC 1 parada
V7
V7 Volotea - V7 1664
16:00 - Genoa, Genova Sestri Airport (GOA)
17:30 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
Transport:  V71664
Classe cabina: Economy
4h 45m Canvieu de Paris, Charles De Gaulle a Beauvais, Beauvais-Tille
FR
FR Ryanair - FR 6356
22:15 - Beauvais, Beauvais-Tille (BVA)
23:59 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
Transport:  FR6356
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Seguro (AXA Seguros) - Región (Solo continente) - Días (8)
Observacions:

Does not include:

* Tips.

* Personal expenses.

* No other services not specified in the previous section.



Very important:

* This document, obtained by the User through Compositor Panavisión Tours, does not constitute a confirmation of reservation or a firm reservation of any of the travel services described therein. Such confirmation will only be obtained when Panavisión Tours receives the total price of the reservation through the retail agency selected by the User among those associated with Compositor Panavisión.


* The booking of tourist services and product purchases contained in this document will be governed by the specific contractual conditions with which they have been offered and by the General Conditions applicable to travel services and products sold by Panavisión Tours that are published on this website, a copy of which is attached to this document.


* The confirmation of the reservation obtained by the User through the Composer Panavisión Tours www.panavision-tours.com or www.panavision-tours.es is also subject to availability at the time the User makes his payment for places in the means of transport, accommodation , or any type of service selected within the tariff selected or used for the offer.


* The final price obtained in the document generated through Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com or www.panavision-tours.es may be subject to change at the time of requesting and confirming the reservation as a result of the companies' dynamic pricing policy aerial.


* Likewise, the final price is always conditioned to currency fluctuation, fuel price, taxes and tourist surcharges for airports, accommodation, airline tickets, maintenance services, visas and in general all those that apply to the services included in the travel, which may justify a price change, even after the reservation is confirmed under the terms and limits set by law.


* Confirmed the reservation, cancellation fees will be applied to those services that have previously been indicated in the reservation process, which are "Non-Refundable".


* This trip may not be suitable for people with reduced mobility. Check with your agency about its suitability based on your personal needs.


preu per persona Des de
735 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Reserveu o modifiqueu aquesta idea
Aquesta idea inclou
Destinacions 4
Transport 2
Allotjaments 4
Cotxes 1
Activitats 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees