Rimini - San Marino Route
Des de 487 €

Rimini - San Marino Route

Routing
Creat: divendres, 10 de setembre del 2021 - Sortida: dilluns, 13 de desembre del 2021
Ref ID: 1431323
preu per persona Des de
487 €
Basat en 2 adults
Creat: divendres, 10 de setembre del 2021 - Sortida: dilluns, 13 de desembre del 2021
Destinacions: Bolonya, Rimini, Emilia Romagna, San Marino

El vostre dia a dia

View in Google Maps
13 de des.
Transport de Barcelona a Bolonya
Sortida
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR9368 - Operat per: Malta Air
9:05 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
10:55 - Bologna, Bologna Airport (BLQ)
1h 50m 0 PC Directe
Transport:  FR9368 Operat per:  Malta Air
Classe cabina: Economy
Tarifa: Value
13 de des.
Lloguer de cotxes
Citroen C1/Renault Twingo/Smart Forfour/Fiat Panda
Goldcar rental
A/C 2 portes 4 persones
Citroen C1/Renault Twingo/Smart Forfour/Fiat Panda o similar
Inclou:
Dipòsit: Recollida de devolució completa
Transmissió manual
Mil·latge il·limitat
Durada del conductor

Mínim 21, Màxim 80

Dipòsit
Lleno-lleno. Se entrega el coche lleno y se devuelve lleno. Si no se devuelve lleno, el proveedor le cobrará el combustible más tasas.
Condicions generals de pagament
Prepago: Al recoger su vehiculo es necesario presentar como garantía una tarjeta de crédito válida, cuyo titular sea el conductor que figura en la reserva. No se aceptan tarjetas de débito o prepago como Maestro, Visa Electron o Visa Premier.
En la recogida del vehículo se cargará por lo general una cantidad como fianza en la tarjeta de crédito del cliente. Esta fianza corresponde normalmente con el monto de la franquicia, más el depósito de combustible (tarjetas de débito, tarjetas de crédito prepago así como dinero en efectivo no son aceptados). Por favor, nótese que ciertos proveedores no aceptaran tarjetas de crédito American Express, Carte Bleue, Union Pay, Visa Premier o Diners Club, por ello, le recomendamos el uso de Visa o Mastercard. En caso que la tarjeta de crédito no sea válida o de que no disponga de suficiente crédito, el proveedor no podrá entregarle el vehículo y no se procederá a ningún reembolso por la reserva. Para vehículos de alta gama es obligatorio presentar una segunda tarjeta de crédito, para la cual es preciso que esté al mismo nombre. La tarjeta de crédito no debe ser emitido por la misma entidad. Al menos una de las tarjetas de crédito debe tener fondos suficientes para cubrir el monto total del depósito.Cantidad estimada del depósito: EUR 950,00
Protecció contra el robatori
con franquicia de 1.100 EUR
Renúncia al dany de col·lisió
con franquicia de 1.100 EUR
Recollida

Bolonia Aeropuerto - Telèfon: (+39)064 520 96 34 / (+39) 0 689970585

Aeroporto G. Marconi di Bologna - Terminal -, S.p.A Via Triumvirato, 84

Horaris: 09:00 - 19:00

COVID-19: Please go to Europcar Desk from 01/06 to 14/06. La estación se encuentra en el aeropuerto. Por favor siga las indicaciones hasta llegar a la estación de alquiler de vehículos.
Deixar anar

Bolonia Aeropuerto - Telèfon (+39)064 520 96 34 / (+39) 0 689970585

Aeroporto G. Marconi di Bologna - Terminal -, S.p.A Via Triumvirato, 84

Horaris: 09:00 - 19:00

COVID-19: Please go to Europcar Desk from 01/06 to 14/06. La estación se encuentra en el aeropuerto. Por favor siga las indicaciones hasta llegar a la estación de alquiler de vehículos.
13 de des.
1. Bolonya
Estada
Sobre la destinació: La gent s'ha esforçat al llarg dels anys a inventar sobrenoms per a la meravellosa Bolonya: la Dotta, la sàvia, per ser la llar de la universitat més antiga d'Europa, una institució que encara atrau milers d'estudiants; la Grassa, la grassa, per ser una meravella gastronòmica amb més i millors restaurants que moltes capitals mundials; finalment Bolonya Rossa, a causa de la seva política d'esquerres. Passeja entre les interminables milles de porticades que adornen els edificis de color taronja cremat, i capta l'energia que ressona tranquil·lament pels carrers. Visita les elegants galeries de vie dell'Indipendenza i via Ugo Bassi. A la piazza Nettuno i Maggiore, les multituds es reuneixen sota les columnes corinties del Palazzo del Podestà, desplaçant-se a la tarda amb l'ombra cap a les escales de la Basílica de San Petronio, una enorme estructura gòtica amb una porta espectacular. A la font de l'exterior, el bronze de Neptú i els seus acompanyants esquitxen alegrement. Les dues torres a l'oest de la piazza di Porta Ravegnana es consideren el símbol de la ciutat. Pots pujar a la més alta de les dues per a una gran vista de Bolonya i la vall del Po. La capital de la regió d'Emília-Romanya és rica en història, art, cultura, cuina i música, i sovint es passa per alt en favor dels punts més coneguts de turisme del país, però és encara més atractiva per això.
Més informació
14 de des.
Viatge en cotxe des de 119 quilòmetres - 1h 21m
Bolonya
Rimini, Emilia Romagna
14 de des.
2. Rimini, Emilia Romagna
Estada
Sobre la destinació: Rimini és la capital de la Província de Rimini. Està situada al Mar Adriàtic, a la costa entre els rius Marecchia i Ausa. Una ciutat d'art amb antics monuments romans i del Renaixement, Rimini és la ciutat natal del famós director de cinema Federico Fellini. PRINCIPALS ATRACCIONS TURÍSTIQUES • L'Arc d'August, un arc romà construït per celebrar l'emperador romà que li va donar el seu nom • El Pont de Tiberi, el pont romà que marca el començament de la Via Emilia • La Domus del Cirurgià, una impressionant àrea arqueològica que documenta 20 segles d'història de Rimini. • El Museu Federico Fellini està situat dins del centre històric de Rimini i és popular tant entre el públic italià com entre els visitants estrangers. • Tempio Malatestiano.
Més informació
14 de des.
Allotjament
3 Nits
14 de des.
Entrades
Private Pasta & Tiramisu Masterclass at a Cesarina's home with tasting in Rimini
Private Pasta & Tiramisu Masterclass at a Cesarina's home with tasting in Rimini
3 hours Clases privadas de pasta y tiramisú 10:00
No reemborsable
Vegeu detalls
17 de des.
Viatge en cotxe des de 21 quilòmetres - 32m
Rimini, Emilia Romagna
San Marino
17 de des.
3. San Marino
Estada
Sobre la destinació: San Marino, oficialment la Sereníssima República de San Marino (en italià: Serenissima Repubblica di San Marino), és una República Constitucional i l'estat sobirà més antic del món. És una enclavament envoltat de territori italià, entre Emília Romagna i marques. Conté el Mont Titano, de 739 metres, i està a només 10 quilòmetres de la Mar Adriàtica, tot i que el país no té sortida al mar. És un dels microestats europeus. Com que el turisme representa més del 50% de l'economia, el Govern ha abolit els impostos i drets de duana, excepte per a la venda de monedes i segells. A més, el Govern italià dóna a San Marino un pressupost anual després del tractat bàsic signat per ambdues parts.
Més informació
17 de des.
Allotjament
3 Nits
20 de des.
Transport de San Marino a Barcelona
Tornar
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR9367 - Operat per: Malta Air
19:10 - Bologna, Bologna Airport (BLQ)
20:55 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
1h 45m 0 PC Directe
Transport:  FR9367 Operat per:  Malta Air
Classe cabina: Economy
Tarifa: Value
1 Assegurances
Seguro (AXA Seguros) - Región (Solo continente) - Días (8)
Observacions:

Does not include:

* Tips.

* Personal expenses.

* No other services not specified in the previous section.



Very important:

* This document, obtained by the User through Compositor Panavisión Tours, does not constitute a confirmation of reservation or a firm reservation of any of the travel services described therein. Such confirmation will only be obtained when Panavisión Tours receives the total price of the reservation through the retail agency selected by the User among those associated with Compositor Panavisión.


* The booking of tourist services and product purchases contained in this document will be governed by the specific contractual conditions with which they have been offered and by the General Conditions applicable to travel services and products sold by Panavisión Tours that are published on this website, a copy of which is attached to this document.


* The confirmation of the reservation obtained by the User through the Composer Panavisión Tours www.panavision-tours.com or www.panavision-tours.es is also subject to availability at the time the User makes his payment for places in the means of transport, accommodation , or any type of service selected within the tariff selected or used for the offer.


* The final price obtained in the document generated through Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com or www.panavision-tours.es may be subject to change at the time of requesting and confirming the reservation as a result of the companies' dynamic pricing policy aerial.


* Likewise, the final price is always conditioned to currency fluctuation, fuel price, taxes and tourist surcharges for airports, accommodation, airline tickets, maintenance services, visas and in general all those that apply to the services included in the travel, which may justify a price change, even after the reservation is confirmed under the terms and limits set by law.


* Confirmed the reservation, cancellation fees will be applied to those services that have previously been indicated in the reservation process, which are "Non-Refundable".


* This trip may not be suitable for people with reduced mobility. Check with your agency about its suitability based on your personal needs.


preu per persona Des de
487 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Reserveu o modifiqueu aquesta idea
Aquesta idea inclou
Destinacions 3
Transport 2
Allotjaments 3
Cotxes 1
Activitats 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees