North Italy route from Turin
Des de 424 €

North Italy route from Turin

Routing
Creat: dimecres, 26 de maig del 2021 - Sortida: diumenge, 17 d’octubre del 2021
Ref ID: 1431338
preu per persona Des de
424 €
Basat en 2 adults
Creat: dimecres, 26 de maig del 2021 - Sortida: diumenge, 17 d’octubre del 2021
Destinacions: Bolonya, Piemont, Moncalieri, Rivoli

El vostre dia a dia

View in Google Maps
17 d’oct.
Transport de Barcelona a Bolonya
Sortida
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR9368 - Operat per: Malta Air
18:55 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
20:35 - Bologna, Bologna Airport (BLQ)
1h 40m 0 PC Directe
Transport:  FR9368 Operat per:  Malta Air
Classe cabina: Economy
Tarifa: Value
17 d’oct.
Lloguer de cotxes
Fiat Panda
LocAuto
A/C 5 portes 4 persones
Fiat Panda (MDMR)
Inclou:
Dipòsit: Recollida de devolució completa
Transmissió manual
Extres:
OutofHours - 42,46 €
OneWay - 76,92 €
Durada del conductor

Mínim 18, Màxim 80

Dipòsit
Los coches se entregarán con el tanque lleno y se tendrán que devolver con el tanque lleno. De lo contrario el cliente tendrá que pagar por el combustible que falta, más un suplemento por el servicio de repostaje.
Si devuelve el coche en Domingo, recuerde que la mayoría de gasolineras en Italia están cerradas y que operan solamente con máquinas automáticas con tarjetas.
Condicions generals de pagament
El depósito mínimo que tendrá que dejar el cliente como garantía es: Todas Las Categorías 500.00 EUR
El proveedor acepta las siguientes formas de pago: Tarjeta de crédito American Express, Tarjeta de crédito Mastercard, Tarjeta de crédito Visa, Tarjetas de débito American Express (*), Tarjetas de débito Diners (*), Tarjetas de débito Mastercard (*), Tarjetas de débito Visa (*) El proveedor NO acepta las siguientes formas de pago: Cheques, Efectivo, Tarjetas de débito y crédito marcadas como: electronic use only, Tarjetas Maestro, Tarjetas no emitidas por un banco, Tarjeta de Prepago, Tarjetas virtuales, Tarjetas Visa Electron
500,00 €
Protecció contra el robatori
1.200,00 €
Renúncia al dany de col·lisió
1.200,00 €
Recollida

Via Del Triumvirato 84 - Telèfon: +39 0516472128

Via Del Triumvirato 84, Bolgna

Horaris: 08:00 - 21:00

Mostrador en la terminal.
Deixar anar

Terminal Building, Strada San Maurizio 12 - Telèfon +39 0516472128

Terminal Building, Strada San Maurizio 12, Turin, Piedmont

Horaris: 08:00 - 18:00

Mostrador dentro del aeropuerto.
17 d’oct.
1. Bolonya
Estada
Sobre la destinació: La gent s'ha esforçat al llarg dels anys a inventar sobrenoms per a la meravellosa Bolonya: la Dotta, la sàvia, per ser la llar de la universitat més antiga d'Europa, una institució que encara atrau milers d'estudiants; la Grassa, la grassa, per ser una meravella gastronòmica amb més i millors restaurants que moltes capitals mundials; finalment Bolonya Rossa, a causa de la seva política d'esquerres. Passeja entre les interminables milles de porticades que adornen els edificis de color taronja cremat, i capta l'energia que ressona tranquil·lament pels carrers. Visita les elegants galeries de vie dell'Indipendenza i via Ugo Bassi. A la piazza Nettuno i Maggiore, les multituds es reuneixen sota les columnes corinties del Palazzo del Podestà, desplaçant-se a la tarda amb l'ombra cap a les escales de la Basílica de San Petronio, una enorme estructura gòtica amb una porta espectacular. A la font de l'exterior, el bronze de Neptú i els seus acompanyants esquitxen alegrement. Les dues torres a l'oest de la piazza di Porta Ravegnana es consideren el símbol de la ciutat. Pots pujar a la més alta de les dues per a una gran vista de Bolonya i la vall del Po. La capital de la regió d'Emília-Romanya és rica en història, art, cultura, cuina i música, i sovint es passa per alt en favor dels punts més coneguts de turisme del país, però és encara més atractiva per això.
Més informació
17 d’oct.
Allotjament
2 Nits
19 d’oct.
Viatge en cotxe des de 320 quilòmetres - 3h 11m
Bolonya
Piemont
19 d’oct.
2. Piemont
Estada
Sobre la destinació: El Piemont és una regió al nord-oest d'Itàlia, una de les 20 regions del país. Limita amb la regió de Ligúria al sud, les regions de Llombardia i Emília-Romanya a l'est i la regió de la Vall d'Aosta al nord-oest; també limita amb Suïssa al nord-est i França a l'oest. Té una superfície de 25.402 quilòmetres quadrats (9.808 milles quadrades) i una població de 4.377.941 habitants a data del 30 de novembre de 2017. La capital del Piemont és Torí.
Més informació
21 d’oct.
Viatge en cotxe des de 41 quilòmetres - 41m
Piemont
Moncalieri
21 d’oct.
3. Moncalieri
Estada
Sobre la destinació: Moncalieri és una ciutat i municipi situat a uns 8 quilòmetres al sud directe del centre de Torí, a Piemont, Itàlia. És notable pel seu castell, construït al segle XII i ampliat al segle XV, que més tard es va convertir en la residència preferida de Maria Clotilde i Víctor Manuel II d'Itàlia. Forma part del Patrimoni de la Humanitat Residències de la Casa Reial de Savoia. A prop del castell, la plaça descendente de la Piazza Vittorio Emanuele II era en el passat el principal centre d'activitats de Moncalieri.
Més informació
23 d’oct.
Viatge en cotxe des de 26 quilòmetres - 23m
Moncalieri
Rivoli
23 d’oct.
4. Rivoli
Estada
Sobre la destinació: Rivoli és un municipi italià de 50.115 habitants, el tercer en població de la província de Torí. Resulta que també és el setè municipi en nombre de residents de tot el Piemont. Es troba a uns 14 km a l'oest de Torí. Limita amb els següents municipis: Torí, Pianezza, Caselette, Alpignano, Collegno, Rosta, Grugliasco, Villarbasse, Rivalta di Torino i Orbassano. Rivoli és famós pel seu castell, una residència inacabada dels que pertanyien a la casa de Savoia, i que actualment és un museu d'art contemporani, i que és Patrimoni de la Humanitat.
Més informació
23 d’oct.
Allotjament
1 Nit
23 d’oct.
Entrades
Cinque Terre tour with limoncino tasting from La Spezia Port
Cinque Terre tour with limoncino tasting from La Spezia Port
8 hours Tour en español 09:15
No reemborsable
Vegeu detalls
24 d’oct.
Transport de Rivoli a Barcelona
Tornar
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR9112
12:45 - Torino, Torino (TRN)
14:10 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
1h 25m 0 PC Directe
Transport:  FR9112
Classe cabina: Economy
Tarifa: Value
1 Assegurances
Seguro (AXA Seguros) - Región (Solo continente) - Días (8)
Observacions:

Does not include:

* Tips.

* Personal expenses.

* No other services not specified in the previous section.



Very important:

* This document, obtained by the User through Compositor Panavisión Tours, does not constitute a confirmation of reservation or a firm reservation of any of the travel services described therein. Such confirmation will only be obtained when Panavisión Tours receives the total price of the reservation through the retail agency selected by the User among those associated with Compositor Panavisión.


* The booking of tourist services and product purchases contained in this document will be governed by the specific contractual conditions with which they have been offered and by the General Conditions applicable to travel services and products sold by Panavisión Tours that are published on this website, a copy of which is attached to this document.


* The confirmation of the reservation obtained by the User through the Composer Panavisión Tours www.panavision-tours.com or www.panavision-tours.es is also subject to availability at the time the User makes his payment for places in the means of transport, accommodation , or any type of service selected within the tariff selected or used for the offer.


* The final price obtained in the document generated through Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com or www.panavision-tours.es may be subject to change at the time of requesting and confirming the reservation as a result of the companies' dynamic pricing policy aerial.


* Likewise, the final price is always conditioned to currency fluctuation, fuel price, taxes and tourist surcharges for airports, accommodation, airline tickets, maintenance services, visas and in general all those that apply to the services included in the travel, which may justify a price change, even after the reservation is confirmed under the terms and limits set by law.


* Confirmed the reservation, cancellation fees will be applied to those services that have previously been indicated in the reservation process, which are "Non-Refundable".


* This trip may not be suitable for people with reduced mobility. Check with your agency about its suitability based on your personal needs.


preu per persona Des de
424 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Reserveu o modifiqueu aquesta idea
Aquesta idea inclou
Destinacions 4
Transport 2
Allotjaments 4
Cotxes 1
Activitats 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees