Pisa - Lucca - Florence Routing
Des de 449 €

Pisa - Lucca - Florence Routing

Routing
Creat: dimecres, 26 de maig del 2021 - Sortida: diumenge, 5 de desembre del 2021
Ref ID: 1431404
preu per persona Des de
449 €
Basat en 2 adults
Creat: dimecres, 26 de maig del 2021 - Sortida: diumenge, 5 de desembre del 2021
Destinacions: Bolonya, Lucca, Florence, Pisa

El vostre dia a dia

View in Google Maps
05 de des.
Transport de Barcelona a Bolonya
Sortida
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR9368 - Operat per: Malta Air
9:05 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
10:55 - Bologna, Bologna Airport (BLQ)
1h 50m 0 PC Directe
Transport:  FR9368 Operat per:  Malta Air
Classe cabina: Economy
Tarifa: Value
05 de des.
Lloguer de cotxes
Fiat Panda
LocAuto
A/C 5 portes 4 persones
Fiat Panda (MDMR)
Inclou:
Dipòsit: Recollida de devolució completa
Transmissió manual
Extres:
OneWay - 76,92 €
Durada del conductor

Mínim 18, Màxim 80

Dipòsit
Los coches se entregarán con el tanque lleno y se tendrán que devolver con el tanque lleno. De lo contrario el cliente tendrá que pagar por el combustible que falta, más un suplemento por el servicio de repostaje.
Si devuelve el coche en Domingo, recuerde que la mayoría de gasolineras en Italia están cerradas y que operan solamente con máquinas automáticas con tarjetas.
Condicions generals de pagament
El depósito mínimo que tendrá que dejar el cliente como garantía es: Todas Las Categorías 500.00 EUR
El proveedor acepta las siguientes formas de pago: Tarjeta de crédito American Express, Tarjeta de crédito Mastercard, Tarjeta de crédito Visa, Tarjetas de débito American Express (*), Tarjetas de débito Diners (*), Tarjetas de débito Mastercard (*), Tarjetas de débito Visa (*) El proveedor NO acepta las siguientes formas de pago: Cheques, Efectivo, Tarjetas de débito y crédito marcadas como: electronic use only, Tarjetas Maestro, Tarjetas no emitidas por un banco, Tarjeta de Prepago, Tarjetas virtuales, Tarjetas Visa Electron
500,00 €
Protecció contra el robatori
1.200,00 €
Renúncia al dany de col·lisió
1.200,00 €
Recollida

Via Del Triumvirato 84 - Telèfon: +39 0516472128

Via Del Triumvirato 84, Bolgna

Horaris: 08:00 - 21:00

Mostrador en la terminal.
Deixar anar

Galileo Galilei Airport - Telèfon +39 0516472128

Galileo Galilei Airport, Via Cariola 13, Pisa

Horaris: 08:00 - 21:00

Debe de salir del hall de llegadas. Gire a la derecha y camine 200 metros al punto de recogida del transporte gratuito a la zona de RENT A CAR. También puede continuar andando hasta la zona de RENT A CAR que esta cerca.
05 de des.
1. Bolonya
Estada
Sobre la destinació: La gent s'ha esforçat al llarg dels anys a inventar sobrenoms per a la meravellosa Bolonya: la Dotta, la sàvia, per ser la llar de la universitat més antiga d'Europa, una institució que encara atrau milers d'estudiants; la Grassa, la grassa, per ser una meravella gastronòmica amb més i millors restaurants que moltes capitals mundials; finalment Bolonya Rossa, a causa de la seva política d'esquerres. Passeja entre les interminables milles de porticades que adornen els edificis de color taronja cremat, i capta l'energia que ressona tranquil·lament pels carrers. Visita les elegants galeries de vie dell'Indipendenza i via Ugo Bassi. A la piazza Nettuno i Maggiore, les multituds es reuneixen sota les columnes corinties del Palazzo del Podestà, desplaçant-se a la tarda amb l'ombra cap a les escales de la Basílica de San Petronio, una enorme estructura gòtica amb una porta espectacular. A la font de l'exterior, el bronze de Neptú i els seus acompanyants esquitxen alegrement. Les dues torres a l'oest de la piazza di Porta Ravegnana es consideren el símbol de la ciutat. Pots pujar a la més alta de les dues per a una gran vista de Bolonya i la vall del Po. La capital de la regió d'Emília-Romanya és rica en història, art, cultura, cuina i música, i sovint es passa per alt en favor dels punts més coneguts de turisme del país, però és encara més atractiva per això.
Més informació
05 de des.
Allotjament
2 Nits
07 de des.
Viatge en cotxe des de 153 quilòmetres - 1h 38m
Bolonya
Lucca
07 de des.
2. Lucca
Estada
Sobre la destinació: Lucca és una ciutat i comuna a la Toscana. La seva llarga història es remunta a l'època etrusca i romana antiga, i la ciutat conserva peces d'arquitectura antiga. La gran era de Lucca va ser a l'època gòtica, just abans del Renaixement, i la ciutat conté molta arquitectura meravellosa d'aquella època. Les actuals muralles defensives de Lucca van ser dissenyades per Leonardo Da Vinci i mai van ser violades. Lucca va romandre com un estat ciutat independent fins a finals del segle XVIII. L'església de San Frediano és l'únic exemple d'arquitectura llombarda conservada sense alteracions notables, excepte la façana, que és de l'any 1200. S. Maria foris Portam, S. Michele, S. Romano, i les altres esglésies posseeixen obres d'art valuoses. La tomba del poeta Lucchese, Guidiccioni, es troba a l'església de S. Francesco (quattrocento). La Case Guinigi i la Torre Guinigi representen un meravellós exemple d'arquitectura medieval a Lucca. La Case Guinigi eren un grup de mansions i torres on vivia una de les famílies més importants de la ciutat, els Guinigi. Les enormes i magníficament conservades vil·les i jardins de les colines de Lucca s'han convertit en una gran atracció per als visitants de la ciutat.
Més informació
07 de des.
Entrades
Local Market Tour and Dining experience at a local's home in Lucca
Local Market Tour and Dining experience at a local's home in Lucca
3 hours 30 minutes Mercado local + cena 17:00
No reemborsable
Vegeu detalls
09 de des.
Viatge en cotxe des de 74 quilòmetres - 57m
Lucca
Florence
09 de des.
3. Florence
Estada
Sobre la destinació: Florença és tan vital i bella avui com quan els seus mercaders de llana i seda i banquers van revolucionar l'economia de la Toscana del segle XIII, i l'art de Dante i Michelangelo va deixar estupefacte el món. Florença va ser el centre del Renaixement italià. Els fruits del renaixement de la ciutat encara són evidents en la seva aparentment interminable gamma de museus, esglésies i palaus. Amb el seu centre històric classificat com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, el Duomo, l'elegant i bella catedral, domina la ciutat i és un punt de referència inconfusible en les vostres passejades. El riu Arno, que travessa la part més antiga de la ciutat, està coronat pel pont Ponte Vecchio, ple de botigues i sostingut per pilars. Datant del segle XIV, és l'únic pont que va sobreviure als atacs durant la Segona Guerra Mundial. Estar al costat del riu de nit, quan la ciutat està il·luminada amb una miríada de llums tremolants, és inoblidable. Però més restes de l'incomparable patrimoni de Florença que pedres i pintura, l'esperit indomable de la ciutat també ha sobreviscut als segles, assegurant a la vida florentina d'avui la seva vivacitat i sofisticació.
Més informació
11 de des.
Viatge en cotxe des de 82 quilòmetres - 1h 9m
Florence
Pisa
11 de des.
4. Pisa
Estada
Sobre la destinació: La ciutat de Pisa va rivalitzar un dia amb Gènova i Venècia com a potència marítima, va emular Pàdua i Perugia com a ciutat universitària, i va desenvolupar un estil distintiu d'arquitectura romànica. Avui, la ciutat obté la seva fama d'un projecte arquitectònic que va anar terriblement malament i es basa en la marea de turistes que flueixen a la ciutat cada dia. Els monuments més importants estan concentrats a la piazza del Duomo. El baptisteri, la catedral, la Torre Inclinada i el Camposanto brillen com si fossin d'ivori tallat, sorgint d'una àmplia extensió de gespa verd esmeralda. El duomo conté el púlpit magistral de Giovanni Pisano, amb els seus relleus gòtics dramàticament violents. Podeu fer el vostre camí desequilibrat fins a la part superior de la Torre Pendente, la Torre Inclinada de Pisa, des d'on el noi local Galileo Galilei va deixar caure una varietat d'objectes en el seu intent d'entendre la gravetat. L'educació ha alimentat l'economia local des dels anys 1400, i els estudiants de tota Itàlia encara competeixen per llocs a la seva elitista universitat i escoles de recerca i ajuden a mantenir una vibrant i assequible escena de cafeteries i bars. Aquesta metròpoli de cent mil habitants és molt més que una torre, és una ciutat plena d'art i història.
Més informació
12 de des.
Transport de Pisa a Barcelona
Tornar
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR9242 - Operat per: Malta Air
20:35 - Pisa, Pisa Airport (PSA)
22:00 - Gerona, Girona-Costa Brava (GRO) Aeroport alternatiu
1h 25m 0 PC Directe
Transport:  FR9242 Operat per:  Malta Air
Classe cabina: Economy
Tarifa: Value
1 Assegurances
Seguro (AXA Seguros) - Región (Solo continente) - Días (8)
Observacions:

Does not include:

* Tips.

* Personal expenses.

* No other services not specified in the previous section.



Very important:

* This document, obtained by the User through Compositor Panavisión Tours, does not constitute a confirmation of reservation or a firm reservation of any of the travel services described therein. Such confirmation will only be obtained when Panavisión Tours receives the total price of the reservation through the retail agency selected by the User among those associated with Compositor Panavisión.


* The booking of tourist services and product purchases contained in this document will be governed by the specific contractual conditions with which they have been offered and by the General Conditions applicable to travel services and products sold by Panavisión Tours that are published on this website, a copy of which is attached to this document.


* The confirmation of the reservation obtained by the User through the Composer Panavisión Tours www.panavision-tours.com or www.panavision-tours.es is also subject to availability at the time the User makes his payment for places in the means of transport, accommodation , or any type of service selected within the tariff selected or used for the offer.


* The final price obtained in the document generated through Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com or www.panavision-tours.es may be subject to change at the time of requesting and confirming the reservation as a result of the companies' dynamic pricing policy aerial.


* Likewise, the final price is always conditioned to currency fluctuation, fuel price, taxes and tourist surcharges for airports, accommodation, airline tickets, maintenance services, visas and in general all those that apply to the services included in the travel, which may justify a price change, even after the reservation is confirmed under the terms and limits set by law.


* Confirmed the reservation, cancellation fees will be applied to those services that have previously been indicated in the reservation process, which are "Non-Refundable".


* This trip may not be suitable for people with reduced mobility. Check with your agency about its suitability based on your personal needs.


preu per persona Des de
449 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Reserveu o modifiqueu aquesta idea
Aquesta idea inclou
Destinacions 4
Transport 2
Allotjaments 4
Cotxes 1
Activitats 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees