Ibiza, Spain
Des de 1.393 €
Ibiza Island, Spain

Ibiza, Spain

Multidestinació
Creat: dimarts, 1 de juny del 2021 - Sortida: dissabte, 31 de juliol del 2021
Ref ID: 1448751
preu per persona Des de
1.393 €
Basat en 2 adults
Creat: dimarts, 1 de juny del 2021 - Sortida: dissabte, 31 de juliol del 2021

Quant a

Sobre la destinació

Un cop un refugi per a artistes i nens de les flors, Eivissa és ara una colònia d'estiu per als afluents ociosos d'Europa que, quan porten alguna cosa, desfilen per la ciutat amb roba de moda i costosa. Una frenesia social perpètua existeix a la ciutat i a l'illa, que o estimaràs o odiaràs. Però la festa no és tot el que Eivissa ha de oferir. El captivador barri antic de la ciutat, conegut com a Dalt Vila, va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1999. Passeja pels seus carrerons estrets i empinats fins a la catedral i el castell. La vista de la ciutat emmurallada i el port és fantàstica, especialment a la posta de sol. La capital de l'illa es troba a la costa sud-est i és un lloc encantador ple de botigues chic, bars elegants i un atractiu port esportiu ple de iots i alta cuina, així com el famós super club Pacha. Eivissa ofereix infinites possibilitats per a tot tipus de viatgers. Siguis allà per ballar fins a l'albada, relaxar-te a la platja o gaudir d'alguna cultura, Eivissa és una meravellosa destinació de vacances d'estiu.
Més informació

Serveis inclosos

31 de jul.
Transport de Bilbao a Illa d'Eivissa
Sortida
Volotea
Volotea Volotea - V73530
6:45 - Bilbao, Bilbao (BIO)
8:20 - Ibiza, Ibiza (IBZ)
Directe Preu: Economy With Restrictions
Transport:  V73530
Classe cabina: Economy
Tarifa: Economy With Restrictions
31 de jul.
Transferència
Trasllat de Ibiza (IBZ) a Hotel Tres Torres

transfer

Estàndard Traslado Compartido Estándar (Autobús)
  • Sense temps d'espera
31 de jul.
Allotjament
7 Nits
Hotel Tres Torres 8,8 Molt bé
Santa Eulalia del Rio - A 10,4 km del centreMITJA PENSIÓBahia Ses Estaques, s/n, Santa Eulalia del Rio 07840 Double Room Sea View
A stay at Hotel Tres Torres places you in the heart of Santa Eulalia del Rio, steps from Marina Santa Eulalia and 5 minutes by foot from Palacio de Congresos de Ibiza. This upscale hotel is 9.8 mi (15.8 km) from Port of Ibiza and 9.8 mi (15.8 km) from Talamanca Beach.Be sure to enjoy recreational amenities including a seasonal outdoor pool and bicycles to rent. This hotel also features complimentary wireless internet access, concierge services, and an arcade/game room.Make yourself at home in one of the 118 air-conditioned rooms featuring minibars. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Bathrooms feature showers, complimentary toiletries, and hair dryers. Conveniences include phones, as well as safes and desks.Satisfy your appetite for dinner at Tres Torres, a restaurant which specializes in local and international cuisine, or stay in and take advantage of the room service (during limited hours). Unwind at the end of the day with a drink at the bar/lounge or the poolside bar. A complimentary buffet breakfast is served daily from 8 AM to 11 AM.Featured amenities include complimentary newspapers in the lobby, a 24-hour front desk, and luggage storage. Self parking (subject to charges) is available onsite.
07 d’ag.
Transferència
Trasllat de Hotel Tres Torres a Ibiza (IBZ)

transfer

Estàndard Traslado Compartido Estándar (Autobús)
  • Sense temps d'espera
07 d’ag.
Transport de Illa d'Eivissa a Bilbao
Tornar
Volotea
Volotea Volotea - V73531
8:45 - Ibiza, Ibiza (IBZ)
10:10 - Bilbao, Bilbao (BIO)
Directe Preu: Economy With Restrictions
Transport:  V73531
Classe cabina: Economy
Tarifa: Economy With Restrictions
1 Assegurances
Seguro (AXA Seguros) - Región (Un solo país) - Días (8)
Observacions:

No Incluye:

* Propinas.

* Gastos personales.

* Ningún otro servicio no especificado en el apartado anterior.


Muy importante:


* El presente documento, obtenido a través de Tours Compositor, no constituye una confirmación de reserva ni una reserva en firme de ninguno de los servicios de viaje descritos en el mismo. Tal confirmación se obtendrá, solamente, una vez Panavisión Tours reciba el precio íntegro de la reserva a través de la agencia minorista seleccionada por el Usuario de entre las asociadas a Tours Compositor.


* La reserva de servicios turísticos y compras de productos que figuran en este documento se regirá por las condiciones contractuales específicas con las que han sido ofertados y por las Condiciones Generales aplicables a los servicios de viaje y productos comercializados por Panavisión Tours que se publican en esta web, una copia de las cuales se acompañan a este documento.


* La confirmación de la reserva tal como obtenida a través de Tours Compositor queda condicionada, además, a la disponibilidad en el momento de realizar el Usuario su pago de plazas en los medios de transporte, alojamientos, o cualquier tipo de servicio seleccionado dentro de la tarifa seleccionada o utilizada para la oferta.


* El precio final obtenido en el documento generado a través de Tours Compositor pueden sufrir modificaciones en el momento de solicitar y confirmar la reserva como consecuencia de la política de precios dinámicos de las compañías aéreas.


* Igualmente, el precio final se condiciona en todo momento a la fluctuación de divisa, precio del carburante, impuestos y recargos turísticos de aeropuertos, alojamientos, billetes aéreos, servicios de manutención, visados y en general todas aquellas que se apliquen a servicios incluidos en el viaje, lo que puede justificar una variación del precio, incluso después de confirmada la reserva en los términos y con los límites previstos en la ley.


* Confirmada la reserva, se aplicarán gastos de cancelación de aquellos servicios que previamente se han indicado, en el proceso de reserva, que son "No Reembolsables".


* Este viaje puede no ser apto para personas con movilidad reducida. Consulte con su agencia sobre la idoneidad del mismo en función de sus necesidades personales.

preu per persona Des de
1.393 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Reserveu o modifiqueu aquesta idea
Aquesta idea inclou
Destinacions 1
Transport 2
Allotjaments 1
Trasllats 2
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees