Asturias directo
Des de 592 €

Asturias directo

Multidestinació
Creat: dijous, 10 de juny del 2021 - Sortida: dimarts, 24 d’agost del 2021
Ref ID: 1477551
preu per persona Des de
592 €
Basat en 2 adults
Creat: dijous, 10 de juny del 2021 - Sortida: dimarts, 24 d’agost del 2021
Destinacions: Oviedo, Cantàbria, Cangas de Onís

El vostre dia a dia

24 d’ag.
Transport de València a Oviedo
Sortida
Volotea
Volotea Volotea - V73583
21:45 - Valencia, Valencia (VLC)
23:15 - Aviles, Asturias (OVD)
1h 30m Directe Preu: Economy With Restrictions
Transport:  V73583
Classe cabina: Economy
Tarifa: Economy With Restrictions
24 d’ag.
1. Oviedo
Estada
Sobre la destinació: Oviedo és una ciutat catedralícia, capital del Principat d'Astúries, al nord d'Espanya. És, de fet, una ciutat antiga, però amb les comoditats de qualsevol ciutat moderna. L'arquitectura d'Oviedo és encantadora i atractiva, però la ciutat és més coneguda per la seva deliciosa cuina asturiana. Oviedo és avui una ciutat amb una destacada projecció internacional a través dels Premis Príncep d'Astúries, que es lliuren anualment al Teatre Campoamor, i el Campus Internacional, al qual assisteixen personalitats de la màxima rellevància global. La part antiga d'Oviedo es diu el Casco Antiguo. Passeja pels carrers empedrats admirant els seus edificis i places magníficament restaurats. Situada al centre del barri antic d'Oviedo, la Plaça de la Constitució, juntament amb la Plaça de la Catedral, és la plaça més central i important de la ciutat d'Oviedo. La plaça inclou l'Ajuntament i l'Església de Sant Isidoro Real, situada a l'extrem oest de la Plaça. A prop tenim la igualment important, Plaça de la Catedral. Els seus punts destacats són la Catedral gòtica d'Oviedo, el Jardín de los Reyes Caudillos amb estàtues dels Reis d'Astúries i el Palau barroc Valdecarzana i Heredia. També podem veure l'estàtua d'Ana Ozores, un personatge principal de la novel·la La Regenta de Clarín. Oviedo està orgullosa del seu passat, però també és llar de la indústria i el comerç moderns. Elegants botigues que venen roba cara, bosses i sabates i altres articles de gran qualitat omplen els carrers de la ciutat. Oviedo té el seu propi estadi, així com teatres, galeries d'art i una universitat. Els parcs públics i les fonts també puntegen la ciutat i ofereixen als locals un refugi del bullici de la vida urbana. Oviedo és una gran ciutat on l'antic i el nou no només coexisteixen, sinó que floreixen junts.
Més informació
24 d’ag.
Lloguer de cotxes
CITROEN C1 or Similar
Asturias
RANON AIRPORT
20:15 - 24 d’ag. 2021
Oviedo
Estación de autobuses
20:00 - 31 d’ag. 2021
Durada del conductor

Mínim 18, Màxim 80

Dipòsit

Los coches se entregarán con el tanque lleno y se tendrán que devolver con el tanque lleno. De lo contrario el cliente tendrá que pagar por el combustible que falta, más un suplemento por el servicio de repostaje.

Condicions generals de pagament
El depósito mínimo que tendrá que dejar el cliente como garantía es: Todas Las Categorías 300.00 EUR
El proveedor acepta las siguientes formas de pago: Efectivo (*), Tarjeta de crédito American Express, Tarjeta de crédito Diners Club, Tarjeta de crédito Mastercard, Tarjeta de crédito Visa El proveedor NO acepta las siguientes formas de pago: Cheques, Tarjeta de Prepago, Tarjetas de débito, Tarjetas de débito y crédito marcadas como: electronic use only, Tarjetas Maestro, Tarjetas no emitidas por un banco, Tarjetas virtuales, Tarjetas Visa Electron
Dipòsit aplicable a aquesta reserva
300,00 €
Protecció contra el robatori
0,00 €
Renúncia al dany de col·lisió
0,00 €
Recollida

RANON AIRPORT - Telèfon: +34 911505000

RANON AIRPORT

Horaris: 08:00 - 22:00
Mostrador dentro del aeropuerto.
Deixar anar

Estación de autobuses - Telèfon +34 911505000

Estación de autobuses, Calle de Pepe Cosmen local, 3

Horaris: 09:00 - 19:30
La oficina está en la estación de Autobuses
Transport de Oviedo a Cantàbria
No s'ha seleccionat cap transport
26 d’ag.
2. Cantàbria
Estada
Sobre la destinació: Cantàbria és una regió muntanyosa i costanera de caràcter i un important patrimoni natural. El seu fort relleu fa que el 40% de la seva superfície estigui per sobre dels 700 m sobre el nivell del mar i un terç de la regió tingui pendents superiors al 30% d'inclinació. Cantàbria també és notable pels importants exemples artístics i arquitectònics que pertanyen a diferents períodes històrics. D'una banda, destaquen les restes megalítiques com les de Pico Las Nieves; els assentaments romans al comtat de Reinosa, amb les ruïnes de Julióbriga, Camesa-Rebolledo i el temple d'art romànic Santa Maria de Lebeña, així com valuosos exemples d'esglésies rupestres a Campóo i Valderredible. També es conserven moltes esglésies romàniques, com la Col·legiata de Santillana del Mar, l'Església Col·legiata de Santa Cruz de Castañeda, l'Església Col·legiata de San Pedro de Cervatos i l'Església Col·legiata de San Martin de Elines, juntament amb una significativa concentració d'aquest estil a Valderredible i, en menor mesura, a la conca de Besaya i Liébana. L'Església de Santa Maria Assunta a Castro Urdiales és l'obra gòtica més destacada de Cantàbria. Nombrosos palaus i mansions pertanyents al període entre els segles XVI i XVII, que van des del Renaixement fins al Barroc. Alguns llocs històrics destacats són els de Liérganes, Alceda, Cartes, Potes i especialment Santillana del Mar, així com palaus aïllats com Los Acebedo a Hoznayo, el d'Elsedo a Pámanes i el Soñanes a Villacarriedo. Pel que fa a l'arquitectura del segle XIX, el Palau de Sobrellano, la Universitat Pontifícia, el Capricho de Gaudí i el Cementiri i Àngel de Llimona, a Comillas, com a mostra de neogòtic i modernisme català. L'art del segle XX es reflecteix en el Palau Reial de La Magdalena a Santander, el Casino de El Sardinero i altres obres relacionades amb la localitat d'estiueig de Santander. L'arquitectura contemporània té com a màxim exponent el Palau de Festivals de Cantàbria i el Palau de Esports, tots dos a la ciutat de Santander. El Mar Cantàbric amb els seus peixos fins i mariscs delicats. Ràpids i rius en les seves parts alta i mitjana acullen el rei de la pesca fluvial, el salmó, i les delicades truites de fusta. Les herbes cntabros, perennes, alimenten al bestiar de gust exquisit i petits ramats d'ovelles i cabres. Petits horts familiars i plantacions de fruita ofereixen una àmplia gamma de productes, cuinats a la manera tradicional de Cantàbria, obtenint com a resultat una de les cuines més riques i amb més personalitat del país.
Més informació
26 d’ag.
Allotjament
3 Nits
Transport de Cantàbria a Cangas de Onís
No s'ha seleccionat cap transport
29 d’ag.
3. Cangas de Onís
Estada
Sobre la destinació: Cangas de Onís és un municipi situat a la part oriental de la província i comunitat autònoma d'Astúries. Cangas de Onís, capital de la comarca del mateix nom, es troba en la vall formada pels rius Sella i Güeña. La característica més representativa de la ciutat és el seu Pont Romà, declarat Lloc Històric-Artístic el 1931. Cangas de Onís té un atractiu turístic històric, paisatgístic i d'aventura per diferents raons. Es troba molt a prop del popular poble turístic de Covadonga, escenari d'una batalla històrica, així com a la vora dels Pics d'Europa. També té la ciutat d'Arriondas, un centre d'esports d'aventura, a pocs quilòmetres de distància. Si estàs planejant unes vacances a Astúries amb un enfocament en la bellesa natural de la regió, caminant, fent piragüisme, escalant, o simplement relaxant-te al cor de l'Espanya verda, llavors Cangas de Onís i els pobles que l'envolten són idealment on voldràs allotjar-te.
Més informació
31 d’ag.
Transport de Cangas de Onís a València
Tornar
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR2215
12:50 - Santander, Santander (SDR)
14:00 - Valencia, Valencia (VLC)
1h 10m 0 PC Directe
Transport:  FR2215
Classe cabina: Economy
Tarifa: Value
1 Assegurances
Seguro (AXA Seguros) - Región (Un solo país) - Días (8)
Observacions:

No Incluye:

* Propinas.

* Gastos personales.

* Ningún otro servicio no especificado en el apartado anterior.


Muy importante:


* El presente documento, obtenido a través de Tours Compositor, no constituye una confirmación de reserva ni una reserva en firme de ninguno de los servicios de viaje descritos en el mismo. Tal confirmación se obtendrá, solamente, una vez Panavisión Tours reciba el precio íntegro de la reserva a través de la agencia minorista seleccionada por el Usuario de entre las asociadas a Tours Compositor.


* La reserva de servicios turísticos y compras de productos que figuran en este documento se regirá por las condiciones contractuales específicas con las que han sido ofertados y por las Condiciones Generales aplicables a los servicios de viaje y productos comercializados por Panavisión Tours que se publican en esta web, una copia de las cuales se acompañan a este documento.


* La confirmación de la reserva tal como obtenida a través de Tours Compositor queda condicionada, además, a la disponibilidad en el momento de realizar el Usuario su pago de plazas en los medios de transporte, alojamientos, o cualquier tipo de servicio seleccionado dentro de la tarifa seleccionada o utilizada para la oferta.


* El precio final obtenido en el documento generado a través de Tours Compositor pueden sufrir modificaciones en el momento de solicitar y confirmar la reserva como consecuencia de la política de precios dinámicos de las compañías aéreas.


* Igualmente, el precio final se condiciona en todo momento a la fluctuación de divisa, precio del carburante, impuestos y recargos turísticos de aeropuertos, alojamientos, billetes aéreos, servicios de manutención, visados y en general todas aquellas que se apliquen a servicios incluidos en el viaje, lo que puede justificar una variación del precio, incluso después de confirmada la reserva en los términos y con los límites previstos en la ley.


* Confirmada la reserva, se aplicarán gastos de cancelación de aquellos servicios que previamente se han indicado, en el proceso de reserva, que son "No Reembolsables".


* Este viaje puede no ser apto para personas con movilidad reducida. Consulte con su agencia sobre la idoneidad del mismo en función de sus necesidades personales.

preu per persona Des de
592 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Reserveu o modifiqueu aquesta idea
Aquesta idea inclou
Destinacions 3
Transport 2
Allotjaments 3
Cotxes 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees