ARGI 3-10/07-2021
Des de 588 €

ARGI 3-10/07-2021

Multidestinació
Creat: dimarts, 22 de juny del 2021 - Sortida: dissabte, 3 de juliol del 2021
Ref ID: 1521045
preu per persona Des de
588 €
Basat en 2 adults i 2 nens
Creat: dimarts, 22 de juny del 2021 - Sortida: dissabte, 3 de juliol del 2021
Destinacions: Sevilla, Còrdova, Granada

Quant a

El vostre dia a dia

03 de jul.
Transport de Bilbao a Sevilla
Sortida
Volotea
Volotea Volotea - V73528
15:00 - Bilbao, Bilbao (BIO)
16:25 - Sevilla, Sevilla (SVQ)
1h 25m 0 PC Directe
Transport:  V73528
Classe cabina: Economy
03 de jul.
1. Sevilla
Estada
Sobre la destinació: Sevilla té un color especial, aquesta ciutat efervescent està plena d'arquitectura tradicional captivadora en colors de llimones, prunes i taronges. El riu Guadalquivir travessa aproximadament de nord a sud Sevilla. La major part de la ciutat, incloent el barri antic de Barrio de Santa Cruz, es troba a la riba est, mentre que el Barrio de Triana es troba a la riba oest. A mitjanit, el cant improvisat, els aplaudiments i la guitarra omplen bars i carrers. Durant el dia, es fa evident la diversitat del patrimoni de la ciutat. Els romans, els moros, els espanyols catòlics, i ara, hordes de turistes han intentat reclamar Sevilla com a seva. De fet, Sevilla mai ha deixat de despertar la imaginació dels nouvinguts. Des del carrer, la catedral sembla poc impressionant; has d'entrar per tenir una idea de les seves dimensions. Massius pilars suporten la volta, i la riquesa del tresor és fabulosa més enllà de la creença. Un altre lloc d'interès de la ciutat és La Giralda, que era el minaret de la mesquita Almohad. Des de dalt, hi ha una vista fantàstica de la ciutat a través de les agulles i contraforts del teulat. La Torre del Oro, un símbol de la ciutat, originalment coberta de rajoles daurades, vigila la ciutat com sempre ha fet des de 1220. Sevilla de nit és meravellosa, tot pren un aire místic capaç d'hipnotitzar i si saps com viure-la, cauràs sota el seu encant.
Més informació
03 de jul.
Transferència
Trasllat de Sevilla (SVQ) a Occidental Sevilla Viapol

Privat

Estàndard Private Taxi (1-4) (Cotxe)
  • Temps màxim d'espera: 60 minuts
06 de jul.
Transferència
Trasllat de Occidental Sevilla Viapol a SANTA JUSTA RAILWAY ST , Sevilla

Privat

Estàndard Private Sedan (1-4) (Sedan)
  • Temps màxim d'espera: 60 minuts
06 de jul.
Transport de Sevilla a Còrdova
Renfe - 4R694
9:25 - Sevilla, SANTA JUSTA RAILWAY ST , Sevilla
10:08 - CENTRAL RAILWAY ST , Córdoba
43m Directe
Classe cabina: Economy
06 de jul.
2. Còrdova
Estada
Sobre la destinació: Potser enlloc més Espanya mostra la seva diversa herència de manera tan tangible als visitants com a Còrdova. El Pont Romà, i les columnes i muralles disperses, testimonien la importància de la ciutat en temps romans. L'ocupació àrab va portar la seva màxima prosperitat i durant un temps Còrdova, amb la seva vasta biblioteca, va ser la ciutat més gran del món. Còrdova captura l'essència d'Andalusia avui: cases blanques al llarg de carrers estrets amaguen patis serens, i les tensions del cante jondo, un estil vocal de flamenc, encara ressonen de tant en tant. La majoria de llocs d'interès i monuments estan agrupats a la Juderia, un laberint de carrers estrets i tortuosos que era el barri jueu de la ciutat. Aquesta àrea es troba entre la Plaça de las Tendillas, la plaça principal de Còrdova, i el riu Guadalquivir. Aquí els visitants trobaran el símbol de la ciutat, La Mezquita, Gran Mesquita, que és una meravella mística; un airejat bosc de 850 columnes de marbre, alabastre i pedra suporta les 425 arcades de dos pisos a ratlles. Des de la torre, els visitants poden veure clarament com la conversió del segle XIII en una catedral va resultar en una juxtaposició incongrua d'estils. El barri jueu és genial per a tapes i bar-hopping, mentre hi sou, proveu un fino lleuger i sec o un dolç Pedro Ximenez, els vins locals més famosos. Còrdova té moltes raons per visitar-la. Aquesta ciutat us convida a somiar: només cal passejar pels seus carrers embullats i us adonareu que sou en un lloc únic. No us perdeu la posta de sol des del Pont Romà sobre el riu Guadalquivir. Després d'això no voldreu anar a dormir.
Més informació
06 de jul.
Allotjament
2 Nits
08 de jul.
Transport de Còrdova a Granada
Renfe - 4R3930
13:30 - CENTRAL RAILWAY ST , Córdoba
14:52 - GRANADA , GRANADA GRANADA RAILWAY STN
1h 22m Directe
Classe cabina: Economy
08 de jul.
3. Granada
Estada
Sobre la destinació: Els governants musulmans de Granada adoraven i adornaven aquesta capital provincial. Ignoreu els baixos apartaments de Granada i mireu cap amunt: el majestuós palau de l'Alhambra de color vermell argila es destaca contra la Serra Nevada, les pistes d'esquí més assolellades d'Europa. I la refrescant costa també està a prop. L'Alhambra, la vermella en àrab, és un monument islàmic de fama universal i grandiositat inalterada, construït sobre un turó cobert de boscos i jardins esplèndids. Els nombrosos patis i sales dins dels palaus de la Casa Real són alguns dels millors exemples d'art i arquitectura mudèjar. Construïda després de la Reconquesta de Granada per substituir la mesquita del lloc, la Catedral de Granada és la primera catedral purament renaixentista d'Espanya. La Capella Reial, a la qual s'accedeix per una entrada separada, conté la tomba elaborada de Ferran i Isabel, juntament amb la magnífica col·lecció d'art privada d'Isabel. Al sud de la Catedral es troba l'Albaicín, el vell barri àrab, un conjunt de carrerons sinuosos amb arcs de estil morisc que decoren les parets. Granada és famosa per les seves celebracions de setmana santa, que inclouen festes i processons. Per a una diversió menys cultural, quedeu-vos amb els bars d'estudiants al voltant de la universitat.
Més informació
08 de jul.
Transferència
Trasllat de GRANADA GRANADA RAILWAY STN a Gran Hotel Luna de Granada

Privat

Especial Private Business Minivan (1-7) (Van)
  • Temps màxim d'espera: 60 minuts
10 de jul.
Transferència
Trasllat de Gran Hotel Luna de Granada a Aeropuerto Federico Garcia Lorca  (GRX)

Privat

Estàndard Coche (Cotxe)
  • Temps màxim d'espera: 15 minuts
10 de jul.
Transport de Granada a Bilbao
Tornar
Vueling Airlines
Vueling Airlines Vueling Airlines - VY2619
21:40 - Granada, Aeropuerto Federico Garcia Lorca (GRX)
23:00 - Bilbao, Bilbao (BIO)
1h 20m 0 PC Directe
Transport:  VY2619
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Seguro (AXA Seguros) - Región (Un solo país) - Días (8)
Observacions:

No Incluye:

* Propinas.

* Gastos personales.

* Ningún otro servicio no especificado en el apartado anterior.


Muy importante:


* El presente documento, obtenido a través de Tours Compositor, no constituye una confirmación de reserva ni una reserva en firme de ninguno de los servicios de viaje descritos en el mismo. Tal confirmación se obtendrá, solamente, una vez Panavisión Tours reciba el precio íntegro de la reserva a través de la agencia minorista seleccionada por el Usuario de entre las asociadas a Tours Compositor.


* La reserva de servicios turísticos y compras de productos que figuran en este documento se regirá por las condiciones contractuales específicas con las que han sido ofertados y por las Condiciones Generales aplicables a los servicios de viaje y productos comercializados por Panavisión Tours que se publican en esta web, una copia de las cuales se acompañan a este documento.


* La confirmación de la reserva tal como obtenida a través de Tours Compositor queda condicionada, además, a la disponibilidad en el momento de realizar el Usuario su pago de plazas en los medios de transporte, alojamientos, o cualquier tipo de servicio seleccionado dentro de la tarifa seleccionada o utilizada para la oferta.


* El precio final obtenido en el documento generado a través de Tours Compositor pueden sufrir modificaciones en el momento de solicitar y confirmar la reserva como consecuencia de la política de precios dinámicos de las compañías aéreas.


* Igualmente, el precio final se condiciona en todo momento a la fluctuación de divisa, precio del carburante, impuestos y recargos turísticos de aeropuertos, alojamientos, billetes aéreos, servicios de manutención, visados y en general todas aquellas que se apliquen a servicios incluidos en el viaje, lo que puede justificar una variación del precio, incluso después de confirmada la reserva en los términos y con los límites previstos en la ley.


* Confirmada la reserva, se aplicarán gastos de cancelación de aquellos servicios que previamente se han indicado, en el proceso de reserva, que son "No Reembolsables".


* Este viaje puede no ser apto para personas con movilidad reducida. Consulte con su agencia sobre la idoneidad del mismo en función de sus necesidades personales.

preu per persona Des de
588 €
Basat en 2 adults i 2 nens
personalitzeu-lo
Reserveu o modifiqueu aquesta idea
Aquesta idea inclou
Destinacions 3
Transport 4
Allotjaments 3
Trasllats 4
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees