ANDREA GRECIA
Des de 999 €

ANDREA GRECIA

Multidestinació
Creat: dijous, 24 de juny del 2021 - Sortida: diumenge, 15 d’agost del 2021
Ref ID: 1527719
preu per persona Des de
999 €
Basat en 2 adults
Creat: dijous, 24 de juny del 2021 - Sortida: diumenge, 15 d’agost del 2021
Destinacions: Atenes, Creta (Illa de Creta), Santorini Island

Quant a

El vostre dia a dia

15 d’ag.
Transport de Madrid a Atenes
Sortida
Air Europa
Air Europa Air Europa - UX1087
9:45 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
14:00 - Athens, Eleftherios Venizelos Intl (ATH)
3h 15m 0 PC Directe
Transport:  UX1087
Classe cabina: Economy
15 d’ag.
1. Atenes
Estada
Sobre la destinació: Atenes rep el nom de la deessa de la saviesa Atena, que se celebra per la magnífica Acròpolis, que domina la ciutat moderna i cosmopolita que avui és Atenes. Atenes és una de les ciutats més antigues del món i és el bressol de la filosofia occidental, la democràcia i el teatre. Fins avui, la capital grega continua sent un important centre mundial de cultura, amb el seu centre històric, llocs emblemàtics clàssics i museus plens d'artefactes de l'antiga Grècia. L'Acròpolis, coronada per l'emblemàtic Partenó, ha estat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Es van prohibir els cotxes al centre històric, que s'ha convertit en el carrer de vianants més impressionant d'Europa. En aquest parc arqueològic, els visitants veuran la naturalesa oposada d'aquesta antiga metròpoli per poder visitar el Museu de la Nova Acròpoli, una estructura moderna d'alta tecnologia amb espais d'exposició lluminosos i airejats, així com el Museu Arqueològic Nacional, el museu arqueològic més gran de Grècia construït al segle 19 i dedicat a l'art grec antic. L'Acròpolis i el mont Lycabettus, els punts més alts de la ciutat, s'utilitzen com a orientació ja que són visibles des de la majoria de parts de Plaka, l'antic barri històric. Plaka es troba sota l'Acròpolis i s'estén gairebé fins a Syntagma, seu del Parlament hel·lènic. Per tastar l'hedonista forma de vida atenesa visiteu Monastiraki, on els locals van a menjar, beure i barrejar-se. La nit pertany a Psirri, un barri animat conegut pels seus bars, locals de música en directe i emocionants discoteques. Al sud-est del centre de la ciutat, una magnífica costa ofereix unes vistes de somni del blau brillant del mar Egeu. Segurament poques capitals europees poden reclamar platges de sorra i aigües clares per nedar en tan fàcil accés. Per tant, Atenes ofereix el millor d'ambdós mons: una fantàstica escapada a la ciutat, així com unes vacances mandroses a la platja. Els atenesos són sorprenentment amables i extravertits, i el seu entusiasme per les agradables activitats de la vida és tan contagiós que fins i tot el viatger més difícil dedicarà temps a cafès interminables i passejades nocturnes, soparà fins tard i gaudirà de la vida nocturna de la ciutat, molt després d'adormir-se a la resta d'Europa.
Més informació
15 d’ag.
Transferència
Trasllat de Eleftherios Venizelos Intl (ATH) a Pythagorion Hotel

transfer

Estàndard Traslado Compartido Estándar (Autobús)
  • Sense temps d'espera
17 d’ag.
Transferència
Trasllat de Pythagorion Hotel a Eleftherios Venizelos Intl (ATH)

Privat

Estàndard Sedan PEUGEOT 301 2016 (Sedan)
  • Temps màxim d'espera: 20 minuts
17 d’ag.
Transport de Atenes a Creta (Illa de Creta)
Volotea
Volotea Volotea - V74254
9:10 - Athens, Eleftherios Venizelos Intl (ATH)
10:10 - Heraklion, Nikos Kazantzakis (HER)
1h 0m Directe Preu: Economy With Restrictions
Transport:  V74254
Classe cabina: Economy
Tarifa: Economy With Restrictions
17 d’ag.
2. Creta (Illa de Creta)
Estada
Sobre la destinació: Creta és la més gran i més poblada de les illes gregues, i la cinquena illa més gran de la Mediterrània, després de Sicília, Sardenya, Xipre i Còrsega. Creta forma una part significativa de l'economia i el patrimoni cultural de Grècia, tot mantenint els seus propis trets culturals locals. Creta és una de les destinacions de vacances més populars de Grècia. Les atraccions turístiques inclouen els llocs arqueològics de la civilització minoica, la ciutat antiga i el port venecià de Chania, el castell venecià de Rethymno, la gorja de Samaria, les illes de Chrysi, Elafonisi, Gramvousa i Spinalonga i la platja de Palmes de Vai, que és el bosc de palmes natural més gran d'Europa.
Més informació
17 d’ag.
Transferència
Trasllat de Nikos Kazantzakis (HER) a Marin Hotel

Privat

Estàndard Private Sedan (1-4) (Sedan)
  • Temps màxim d'espera: 60 minuts
21 d’ag.
Transferència
Trasllat de Marin Hotel a Heraklion Harbour

Privat

Estàndard Private Sedan (1-4) (Sedan)
  • Temps màxim d'espera: 60 minuts
21 d’ag.
Transport de Creta (Illa de Creta) a Santorini Island
SeaJets
SeaJets - SeaJets
8:45 - Heraklion, Heraklion Harbour
10:35 - Santorini, Santorini Harbour
1h 50m Directe
Allotjament/seients:Butaca reservada
Classe cabina: Economy
21 d’ag.
3. Santorini Island
Estada
Sobre la destinació: Formada per l'erupció volcànica massiva que va donar lloc a la llegenda de l'Atlàntida, Santorini és l'illa més impactant de l'Egeu. L'illa és en realitat el bord exterior d'un volcà enfonsat, tota la seva costa oriental és una successió de petites ciutats situades en alts turons. Fira és la capital de l'illa, situada de manera espectacular. Perxada sobre els penya-segats, amb vistes al mar, la ciutat de Fira comparteix amb el Partenó la fama de les imatges més conegudes de Grècia. Els carrers estrets estan plens de botigues de records, encantadores boutiques i moltes joieries. Té dues esglésies boniques, l'Ortodoxa Grega i la Catedral Catòlica de Sant Joan Baptista. També té un petit museu local. La vida nocturna a Fira també és bastant animada amb bons restaurants i bars, a més d'alguns clubs nocturns. La ciutat és un espectacle en si mateixa, amb un clímax a la posta de sol. Un altre lloc fantàstic per gaudir de la posta de sol és la ciutat d'Ia, un petit poble que s'aferra al punt rocos del nord de l'illa, 300m sobre el mar. Les platges de Santorini són molt diferents de les altres platges de Grècia a causa de les seves característiques geogràfiques especials. Galets volcànics vermells i negres cobreixen les costes de les platges de Santorini i els penya-segats escarpats proporcionen un ambient pintoresc. La més famosa de les platges de Santorini és la platja Vermella, mentre que són particularment populars Perissa, Kamari i Perivolos. Santorini és una destinació realment meravellosa. La ubicació d'algunes de les seves principals ciutats al llarg del cim del penya-segat de la caldera és una de les vistes més espectacularment boniques del món. Els edificis semblen desafiar la gravetat en la forma en què s'aferran als penya-segats i estan apilats un sobre l'altre com tants cubs de sucre. Les platges de sorra multicolors són simplement la cirereta del pastís.
Més informació
21 d’ag.
Transferència
Trasllat de Santorini Harbour a Narkissos Hotel

Privat

Economia Private Minivan (1-2) (Van)
  • Temps màxim d'espera: 60 minuts
25 d’ag.
Transferència
Trasllat de Narkissos Hotel a Santorini (JTR)

Privat

Economia Private Minivan (1-2) (Van)
  • Temps màxim d'espera: 60 minuts
25 d’ag.
Transport de Santorini Island a Madrid
Tornar
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines - IB3653 - Operat per: Iberia Express
12:30 - Thira, Santorini (JTR)
15:25 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
3h 55m 0 PC Directe
Transport:  IB3653 Operat per:  Iberia Express
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Seguro (AXA Seguros) - Región (Solo continente) - Días (11)
Observacions:

No Incluye:

* Propinas.

* Gastos personales.

* Ningún otro servicio no especificado en el apartado anterior.


Muy importante:


* El presente documento, obtenido a través de Tours Compositor, no constituye una confirmación de reserva ni una reserva en firme de ninguno de los servicios de viaje descritos en el mismo. Tal confirmación se obtendrá, solamente, una vez Panavisión Tours reciba el precio íntegro de la reserva a través de la agencia minorista seleccionada por el Usuario de entre las asociadas a Tours Compositor.


* La reserva de servicios turísticos y compras de productos que figuran en este documento se regirá por las condiciones contractuales específicas con las que han sido ofertados y por las Condiciones Generales aplicables a los servicios de viaje y productos comercializados por Panavisión Tours que se publican en esta web, una copia de las cuales se acompañan a este documento.


* La confirmación de la reserva tal como obtenida a través de Tours Compositor queda condicionada, además, a la disponibilidad en el momento de realizar el Usuario su pago de plazas en los medios de transporte, alojamientos, o cualquier tipo de servicio seleccionado dentro de la tarifa seleccionada o utilizada para la oferta.


* El precio final obtenido en el documento generado a través de Tours Compositor pueden sufrir modificaciones en el momento de solicitar y confirmar la reserva como consecuencia de la política de precios dinámicos de las compañías aéreas.


* Igualmente, el precio final se condiciona en todo momento a la fluctuación de divisa, precio del carburante, impuestos y recargos turísticos de aeropuertos, alojamientos, billetes aéreos, servicios de manutención, visados y en general todas aquellas que se apliquen a servicios incluidos en el viaje, lo que puede justificar una variación del precio, incluso después de confirmada la reserva en los términos y con los límites previstos en la ley.


* Confirmada la reserva, se aplicarán gastos de cancelación de aquellos servicios que previamente se han indicado, en el proceso de reserva, que son "No Reembolsables".


* Este viaje puede no ser apto para personas con movilidad reducida. Consulte con su agencia sobre la idoneidad del mismo en función de sus necesidades personales.

preu per persona Des de
999 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Reserveu o modifiqueu aquesta idea
Aquesta idea inclou
Destinacions 3
Transport 4
Allotjaments 3
Trasllats 6
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees