San José, Tortuguero, Volcán Arenal, Monteverde, Manuel Anto
Des de 1.203 €

San José, Tortuguero, Volcán Arenal, Monteverde, Manuel Anto

Multidestinació
Creat: dilluns, 8 de novembre del 2021 - Sortida: dimarts, 18 de gener del 2022
Ref ID: 1599982
preu per persona Des de
1.203 €
Basat en 2 adults
Creat: dilluns, 8 de novembre del 2021 - Sortida: dimarts, 18 de gener del 2022
Destinacions: Sant Josep, Tortuguero, Arenal, Monteverde, Manuel Antonio

El vostre dia a dia

18 de gen.
Transport de Madrid (Província) a Sant Josep
Sortida
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines - IB6315
14:30 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
18:50 - San Jose, Juan Santamaria Intl (SJO)
11h 20m 1 PC Directe
Transport:  IB6315
Classe cabina: Economy
18 de gen.
1. Sant Josep
Estada
Sobre la destinació: San Jose, la capital de Costa Rica, té una atmosfera molt diferent a la majoria de l'Amèrica Llatina, amb molta més arquitectura influenciada per l'Amèrica i un clima mediterrani. San Jose és una ciutat enmig de la natura. Situada a la Vall Central, la ciutat està envoltada per les formes més variades de vida salvatge, així com pels volcans, Poás i Irazú. També és el punt central des d'on es pot arribar als rics Parcs Nacionals del país, les seves magnífiques platges, els seus impressionants rius i les seves muntanyes immaculades. San José té certes atraccions pròpies com el Teatre Nacional, el Mercat Central, el Museu Nacional o la Catedral Metropolitana. A més, la seva gent amigable dóna una atmosfera animada a la ciutat, cosa que es pot apreciar en els nombrosos restaurants i bars de la ciutat. Alguns museus i edificis revelen el seu passat colonial i les influències artístiques europees. San Jose també té molt a oferir i és una ciutat de gran significat històric i cultural.
Més informació
Transport de Sant Josep a Tortuguero
No s'ha seleccionat cap transport
19 de gen.
2. Tortuguero
Estada
Sobre la destinació: Tortuguero és un petit poble de pescadors situat a l'extrem nord-oest de Costa Rica, ubicat en una estreta franja de terra entre el Mar Carib i el Canal de Tortuguero. Tortuguero és un dels llocs més remots de Costa Rica i només és accessible en barca o avió. La principal raó per la qual la majoria de persones viatgen a Tortuguero és per veure les tortugues posar ous a la platja i per visitar el Parc Nacional de Tortuguero. El Parc Nacional de Tortuguero és un dels parcs nacionals més visitats de Costa Rica. Tortuguero és la selva tropical perfecta, un mosaic de petits canals i deltes, una riquesa d'exòtica fauna salvatge, una extensió aparentment infinita de platja de sorra, pau i tranquil·litat. Tortuguero és la veritable natura.
Més informació
Transport de Tortuguero a Arenal
No s'ha seleccionat cap transport
22 de gen.
3. Arenal
Estada
Sobre la destinació: Arenal es troba al nord de San Jose. Un volcà actiu, cascades, fonts termals i un gran llac és el que fa d'Arenal un lloc interessant per visitar. El volcà és visible des de totes les parts de la zona d'Arenal i realment pots sentir el volcà també, hi ha tremolors i petites erupcions constantment. Hi ha un camí molt bonic i segur a través de la selva tropical. El paisatge és bonic juntament amb tots els animals i la natura. És relaxant simplement gaudir de les vistes. El volcà és l'atracció principal de la zona, però hi ha moltes coses a fer al voltant del volcà. Gaudir de la bellesa de les fonts termals, fer ràfting, visitar el Conservatori de Papallones d'Arenal i anar a una de les moltes excursions a peu, que mostren tota la bellesa natural i la fauna. En una de les excursions a peu pots anar sense guia i seguir el camí que porta a una bonica cascada. És bastant agradable refrescar-se a la cascada després d'aquesta llarga caminada.
Més informació
Transport de Arenal a Monteverde
No s'ha seleccionat cap transport
25 de gen.
4. Monteverde
Estada
Sobre la destinació: Monteverde es troba a la part central nord de Costa Rica i és famós pels seus boscos de boira, que són un dels principals destins de Costa Rica. Bells boscos de boira i selves estan envoltats de muntanyes verdes. La reserva de Monteverde engloba la idea que tothom té d'una selva. Conté més de 100 espècies de mamífers, incloent 5 espècies de gats, més de 400 espècies d'ocells, incloent 30 tipus de colibrís, desenes de milers d'espècies d'insectes i 2.500 espècies de plantes. La zona és aclamada com un dels refugis de fauna més destacats dels tròpics del Nou Món. Hi ha moltes activitats per fer. Rafting, tirolines, tours de dosel, tours de cafè, i pots visitar un museu de granotes i un insectari. Monteverde i els assentaments de Santa Elena estan separats per un camí fangós, però cap dels dos té un centre clar. Les botigues, els restaurants, les excursions i els hotels estan sembrats al llarg del camí. A la regió de Monteverde experimentaràs una natura única i bonica.
Més informació
Transport de Monteverde a Manuel Antonio
No s'ha seleccionat cap transport
28 de gen.
5. Manuel Antonio
Estada
Sobre la destinació: Manuel Antonio és una de les destinacions turístiques més populars de Costa Rica. Situat a la regió del Pacífic Central, és conegut per les seves belles platges i la rica fauna salvatge. El poble de Manuel Antonio és la base perfecta per visitar el Parc Nacional de Manuel Antonio, la principal raó per la qual la gent visita aquesta ciutat. El poble de Manuel Antonio és un lloc petit i agradable que té algunes opcions decentes de compres, menjars i allotjament. Encara que és el parc nacional més petit de Costa Rica, el Parc Nacional de Manuel Antonio és una de les àrees més belles i biodiverses del país. Manuel Antonio conté una encantadora combinació de selva tropical, platges i esculls de corall. Les platges són una de les més belles del país. La selva és llar de peresosos, iguanes, micos aulladores, micos de cara blanca i els rars micos esquirols. Una de les característiques especials del parc és el Cap de la Catedral. Amb els seus penya-segats coberts de bosc, aquesta península era una vegada una illa, però ara està connectada a la costa per una estreta franja d'illa. Aquest pont de terra ara forma l'espina dorsal que separa les dues platges més populars del parc, la Playa Espadilla Sur i la Playa Manuel Antonio. Benvinguts al paradís tropical intacte de Costa Rica.
Més informació
28 de gen.
Allotjament
4 Nits
01 de febr.
Transport de Manuel Antonio a Madrid (Província)
Tornar
Iberia Airlines
Iberia Airlines Iberia Airlines - IB6314
17:35 - San Jose, Juan Santamaria Intl (SJO)
11:05 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
+1 dia 10h 30m 1 PC Directe
Transport:  IB6314
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Legálitas Seguro Inclusión Mundo Seguro (Legálitas Seguros Mundo) - Región (mundial) - Días (15)
Observacions:

No Incluye:

* Propinas.

* Gastos personales.

* Ningún otro servicio no especificado en el apartado anterior.



Muy importante:

* El presente documento, obtenido a través de Tours Compositor, no constituye una confirmación de reserva ni una reserva en firme de ninguno de los servicios de viaje descritos en el mismo. Tal confirmación se obtendrá, solamente, una vez Panavisión Tours reciba el precio íntegro de la reserva a través de la agencia minorista seleccionada por el Usuario de entre las asociadas a Tours Compositor.


* La reserva de servicios turísticos y compras de productos que figuran en este documento se regirá por las condiciones contractuales específicas con las que han sido ofertados y por las Condiciones Generales aplicables a los servicios de viaje y productos comercializados por Panavisión Tours que se publican en esta web, una copia de las cuales se acompañan a este documento.


* La confirmación de la reserva tal como obtenida a través de Tours Compositor queda condicionada, además, a la disponibilidad en el momento de realizar el Usuario su pago de plazas en los medios de transporte, alojamientos, o cualquier tipo de servicio seleccionado dentro de la tarifa seleccionada o utilizada para la oferta.


* El precio final obtenido en el documento generado a través de Tours Compositor pueden sufrir modificaciones en el momento de solicitar y confirmar la reserva como consecuencia de la política de precios dinámicos de las compañías aéreas.


* Igualmente, el precio final se condiciona en todo momento a la fluctuación de divisa, precio del carburante, impuestos y recargos turísticos de aeropuertos, alojamientos, billetes aéreos, servicios de manutención, visados y en general todas aquellas que se apliquen a servicios incluidos en el viaje, lo que puede justificar una variación del precio, incluso después de confirmada la reserva en los términos y con los límites previstos en la ley.


* Confirmada la reserva, se aplicarán gastos de cancelación de aquellos servicios que previamente se han indicado, en el proceso de reserva, que son "No Reembolsables".


* Este viaje puede no ser apto para personas con movilidad reducida. Consulte con su agencia sobre la idoneidad del mismo en función de sus necesidades personales.

preu per persona Des de
1.203 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Reserveu o modifiqueu aquesta idea
Aquesta idea inclou
Destinacions 5
Transport 2
Allotjaments 5
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees