Europa a su aire (con rent a car)
Des de 767 €

Europa a su aire (con rent a car)

Nuestra Selección
Creat: dijous, 4 de juny del 2020 - Sortida: dijous, 16 de juliol del 2020
Ref ID: 1045224
preu per persona Des de
767 €
Basat en 2 adults
Creat: dijous, 4 de juny del 2020 - Sortida: dijous, 16 de juliol del 2020
Destinacions: Paris, Frankfurt, Zurich, Venice, Florence, Rome
Temes

El vostre dia a dia

View in Google Maps
16 de jul.
Transport de Madrid a Paris
Sortida
Air France
Air France Air France - AF9431
10:05 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
12:00 - Paris, Orly (ORY)
1h 55m 0 PC Directe
Transport:  AF9431
Classe cabina: Economy
16 de jul.
Lloguer de cotxes
C PEUGEOT 2008
Hertz
A/C 4 portes 5 persones
C PEUGEOT 2008 o similar
Inclou:
Dipòsit: Recollida de devolució completa
Transmissió manual
Mil·latge il·limitat
Extres:
Seguro de colisión (CDW) - 14,40 €
Tasa de solo ida - 720,00 €
Protección antirobo - 14,40 €
Durada del conductor

Mínim 19, Màxim 80

Dipòsit
Lleno-lleno. Se entrega el coche lleno y se devuelve lleno. Si no se devuelve lleno, el proveedor le cobrará el combustible más tasas.
Condicions generals de pagament
Prepago. En el momento de recoger su vehiculo es necesario presentar como garantía una tarjeta de crédito válida, cuyo titular debe corresponder al conductor que figura en la reserva. Las tarjetas de prepago o de débito, como Maestro, Visa Electron o Visa Premier, no son aceptadas a la recogida del vehículo.
En la recogida del vehículo se cargará por lo general una cantidad como fianza en la tarjeta de crédito del cliente. Esta fianza corresponde normalmente con el monto de la franquicia, más el depósito de combustible (tarjetas de débito, tarjetas de crédito prepago así como dinero en efectivo no son aceptados). Por favor, nótese que ciertos proveedores no aceptaran tarjetas de crédito American Express, Carte Bleue, Union Pay, Visa Premier o Diners Club, por ello, le recomendamos el uso de Visa o Mastercard. En caso que la tarjeta de crédito no sea válida o de que no disponga de suficiente crédito, el proveedor no podrá entregarle el vehículo y no se procederá a ningún reembolso por la reserva. Para vehículos de alta gama es obligatorio presentar una segunda tarjeta de crédito, para la cual es preciso que esté al mismo nombre. La tarjeta de crédito no debe ser emitido por la misma entidad.Cantidad estimada del depósito: franquicia según selección hecha más EUR 150
Protecció contra el robatori
por alquiler: 14,40 EUR
Renúncia al dany de col·lisió
por alquiler: 14,40 EUR
Recollida

PARIS ORLY AIRPORT - Telèfon: 0825889265

TERMINAL 1

Horaris: 06:00 - 23:59

La estación se encuentra en el aeropuerto. Por favor siga las indicaciones hasta llegar a la estación de alquiler de vehículos.
Deixar anar

ROME FIUMICINO AP - Telèfon 0825889265

L. DA VINCI AP

Horaris: 07:00 - 23:59

La estación se encuentra en el aeropuerto. Por favor siga las indicaciones hasta llegar a la estación de alquiler de vehículos.
16 de jul.
1. Paris
Estada
Sobre la destinació: París, situada al riu Sena, és la capital i la ciutat més gran de França. És una de les ciutats més icòniques del món i es considera una de les més belles i romàntiques, tant és així que se l'ha batejat com la Ciutat de l'Amor. París ofereix llocs històrics, monuments, una atmosfera agradable, encantadors cafès, parcs i museus per satisfer qualsevol viatger. Una gran part d'aquesta Ciutat de la Llum, incloent el riu Sena, és Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. La ciutat acull alguns dels edificis antics més grans del món, com la Torre Eiffel, Notre Dâme, Sacre Coeur, l'Arc de Triomf, el Palau de Versalles, el Moulin Rouge o l'Hotel des Invalides. No hi ha fi a la llista de coses que has de veure en aquesta ciutat, però el Louvre, un dels millors museus del món d'art i cultura, no s'ha de perdre. París continua sent enormement influent en els àmbits de l'art i el disseny i acull alguns dels edificis moderns més impressionants, com La Défense, el Centre Pompidou, l'Institut du Monde Arabe o l'Stade de France. París és una ciutat d'immensa vitalitat i bellesa i és una destinació increïble i fascinant. Amb la seva història i patrimoni arquitectònic, París és la ciutat que tothom vol veure.
Més informació
16 de jul.
Allotjament
3 Nits
19 de jul.
Viatge en cotxe des de 573 quilòmetres - 5h 35m
Paris
Frankfurt
19 de jul.
2. Frankfurt
Estada
Sobre la destinació: Frankfurt-am-Main és la principal metròpoli financera i empresarial d'Alemanya i la seva ciutat més cosmopolita. Anomenada "Mainhattan" a causa dels seus lluents gratacels, també és un pròsper centre cultural, amb importants centres de recerca científica i universitats, una encantadora òpera, molts teatres i una rica col·lecció de museus. El Römerberg és el cor històric de Frankfurt. Al centre d'aquesta esplèndida plaça trobem una còpia de l'estàtua de la Justícia. A l'extrem sud tenim l'encantadora Església de Nikolai i a l'oest tenim el famós Römer, l'ajuntament que està compost de diversos edificis, que daten dels segles XV i XVI. A prop trobem la Casa de Goethe, el museu més preuat de Frankfurt, que transmet una sensació de l'opulència burgesa de la família Goethe. Darrere del Historischer Garten, el jardí històric, on es pot passejar entre les excavacions romanes i carolingies, s'aixeca el Frankfurter Dom. La principal església catòlica de Frankfurt va acollir les cerimònies de coronació dels emperadors del Sacre Imperi Romà. Aquesta antiga església d'estil gòtic és una de les esglésies més importants de la història alemanya. Pugeu a la torre per a una vista impressionant de la ciutat. La vida nocturna de la ciutat és fascinant i variada. La seva tradicional escena de jazz en viu encara està viva i una sèrie de nous bars de moda ofereixen als visitants l'oportunitat de gaudir d'una nit per la ciutat. A més a més, Frankfurt està farcida de clubs increïbles per a aquells que poden ballar feliçment fins a les primeres hores del matí.
Més informació
20 de jul.
Viatge en cotxe des de 419 quilòmetres - 4h 27m
Frankfurt
Zurich
20 de jul.
3. Zurich
Estada
Sobre la destinació: Zuric pateix sota la falsa impressió que no és més que una ciutat bancària estèril: no creguis ni una paraula. És cert que Zuric acull una de les borses més grans del món i és el motor financer de Suïssa, però si t'allunyes dels mercats i dels preus de les accions, trobaràs una ciutat artística, conscient de les tendències i vibrant. Només has d'estar una estona a Zuric Oest. Els seus antics magatzems, viaductes i coves de construcció naval s'han convertit en centres d'art, bars moderns i botigues curioses. Al llarg de Langstrasse, el famós barri roig de la ciutat, ara és tan probable que t'enduguis a casa una bossa de mà elegant creada per un dissenyador emergent com una peça de faldilla. El caràcter de Zuric ressona des dels altaveus de la Street Parade anual, un enorme festival de techno que recorre la ciutat amb DJs i ballarins amb poca roba en carrosses. No es veu ni una corbata de banquer. Si n'hi ha al bonic barri de la riba est de Niederdorf, està deslligada. Aquests carrers medievals estan plens de cafeteries a les cantonades, tavernes modernes i restaurants de primera classe. És fàcil passar una tarda simplement absorbint la seva atmosfera relaxada, especialment a l'estiu quan la riba del riu adquireix un ambient de platja. L'hivern també és especial. Sota l'encís de la neu, els carrerons empedrats, les fonts, els passeigs al costat del llac i l'arquitectura impressionant de la Ciutat Vella semblen fets per al pinzell d'un artista. Aquesta és l'època en què un dels millors mercats de Nadal d'Europa arriba a la ciutat i els cítrics i canyelles escalfants de les parades de glühwein (vi calent) omplen l'aire. Els compradors es trobaran en el seu element aquí en qualsevol època de l'any. El costat llampant de Zuric és evident a les botigues de dissenyadors de luxe de Bahnhofstrasse, la principal zona comercial de la ciutat. Però aquesta ja no és una ciutat només per a la gent benestant; hi ha moltes botigues inusuals per descobrir en carrers amagats. Asseguda a la vora del riu Limmat i a la punta nord del llac de Zuric, la Mare Natura somriu a la ciutat més gran de Suïssa. Els arquitectes també van ser cortesos en les seves addicions: només cal mirar les esglésies de Fraumünster i Grossmünster, que es miren l'una a l'altra a través del riu. Després, quan hagis tingut prou dels diversos restaurants de la ciutat, els museus de primera classe i la vida nocturna vibrant, sempre hi ha la muntanya Uetliberg a prop o un viatge en vaixell pel llac de Zuric per gaudir, encara que només sigui per agafar aire abans de tornar a submergir-te en els plaers de la ciutat.
Més informació
21 de jul.
Viatge en cotxe des de 557 quilòmetres - 5h 51m
Zurich
Venice
21 de jul.
4. Venice
Estada
Sobre la destinació: Potser cap ciutat és tan fabulosa com Venècia, una metròpoli construïda sobre pilars, un laberint situat sobre una llacuna. Venècia ha estat anomenada el saló d'Europa, i de fet durant segles la ciutat va ser un santuari per a les idees i els idealistes, una cruïlla dels mons bizantí i romà. Avui Venècia és un tipus diferent de saló. Els visitants rics s'enfilen a les gòndoles per mirar els palaus bizantins mentre són serenats per acordionistes i els apreciadors d'art es posen de puntetes per aconseguir una visió de les obres mestres del Renaixement. Cap monument és tan memorable com la ciutat mateixa, així que utilitza les principals atraccions només com a excusa per perdre't. Venècia gira al voltant de la plaça de Sant Marc. La millor característica de la basílica de Sant Marc, coberta de mosaics, és la Pala D'Oro, un relleu bizantí daurat i brillant. La Torre dell'Orologio, a l'esquerra de Sant Marc, és una torre del rellotge bellament decorada. Per als amants de la cultura, visiteu l'Accademia per veure el millor de la pintura veneciana. Alguns diuen que la Venècia turística és de fet Venècia, però també hi ha altres Venècies. Per trobar-les, allunya't de les principals atraccions i entra als barris residencials més tranquils, no quedaràs decebut, aquest laberint de pedra i color exala encant de cada maó.
Més informació
23 de jul.
Viatge en cotxe des de 254 quilòmetres - 2h 45m
Venice
Florence
23 de jul.
5. Florence
Estada
Sobre la destinació: Florença és tan vital i bella avui com quan els seus mercaders de llana i seda i banquers van revolucionar l'economia de la Toscana del segle XIII, i l'art de Dante i Michelangelo va deixar estupefacte el món. Florença va ser el centre del Renaixement italià. Els fruits del renaixement de la ciutat encara són evidents en la seva aparentment interminable gamma de museus, esglésies i palaus. Amb el seu centre històric classificat com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, el Duomo, l'elegant i bella catedral, domina la ciutat i és un punt de referència inconfusible en les vostres passejades. El riu Arno, que travessa la part més antiga de la ciutat, està coronat pel pont Ponte Vecchio, ple de botigues i sostingut per pilars. Datant del segle XIV, és l'únic pont que va sobreviure als atacs durant la Segona Guerra Mundial. Estar al costat del riu de nit, quan la ciutat està il·luminada amb una miríada de llums tremolants, és inoblidable. Però més restes de l'incomparable patrimoni de Florença que pedres i pintura, l'esperit indomable de la ciutat també ha sobreviscut als segles, assegurant a la vida florentina d'avui la seva vivacitat i sofisticació.
Més informació
24 de jul.
Viatge en cotxe des de 291 quilòmetres - 3h 8m
Florence
Rome
24 de jul.
6. Rome
Estada
Sobre la destinació: Modern i antic, passat i present van de la mà, tot el temps. Siguis a Roma per 3 dies, 3 setmanes o 3 mesos, prepara't per entrar al museu a l'aire lliure més gran del món. Roma et seduirà i difícilment et deixarà indiferent. Et sorprendrà, ja que té molt a oferir a qualsevol visitant, i la seva bellesa només ha estat lleugerament esborrada pel pas del temps. Roma és una de les ciutats més fotogèniques del món, no és sorprenent quan recordes el que hi ha aquí: el Vaticà, la Fontana de Trevi, la Plaça de Sant Pere, la Plaça d'Espanya, el Coliseu... Siguis que passis el teu temps fent turisme, o descansant en cafeteries veient passar el món, serà el teu torn de protagonitzar les teves pròpies vacances romanes. Si pots planificar estar una setmana, no t'acabaràs les coses a fer i encara sentiràs que marxes massa aviat.
Més informació
27 de jul.
Transport de Rome a Madrid
Tornar
Air Europa
Air Europa Air Europa - UX1048
18:25 - Roma, Fiumicino Airport (FCO)
21:00 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
2h 35m 0 PC Directe Preu: LITE
Transport:  UX1048
Classe cabina: Economy
Tarifa: LITE
Observacions:

No Incluye:

* Propinas.

* Gastos personales.

* Ningún otro servicio no especificado en el apartado anterior.









Muy importante: 

·         Una vez que el Usuario ha diseñado su viaje con Compositor Panavisión Tours debe formalizar la reserva y contratar su viaje mediante la intervención de una agencia de viajes minorista, por lo que todo Usuario interesado en confirmar su reserva deberá dirigirse a cualquiera de las agencias minoristas asociadas a Compositor Panavisión Tours con el documento previamente generado con dicha herramienta.

 

·         El presente documento, obtenido por el Usuario a través de Compositor Panavisión Tours, no constituye una confirmación de reserva ni una reserva en firme de ninguno de los servicios de viaje descritos en el mismo. Tal confirmación se obtendrá, solamente, una vez Panavisión Tours reciba el precio íntegro de la reserva a través de la agencia minorista seleccionada por el Usuario de entre las asociadas a Compositor Panavisión.

 

·         La reserva de servicios turísticos y compras de productos que figuran en este documento se regirá por las condiciones contractuales específicas con las que han sido ofertados y por las Condiciones Generales aplicables a los servicios de viaje y productos comercializados por Panavisión Tours que se publican en esta web, una copia de las cuales se acompañan a este documento.

 

·         La confirmación de la reserva tal como obtenida por el Usuario a través de Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com o www.panavision-tours.es  queda condicionada, además, a la disponibilidad en el momento de realizar el Usuario su pago de plazas en los medios de transporte, alojamientos, o cualquier tipo de servicio seleccionado dentro de la tarifa seleccionada o utilizada para la oferta. 

 

·         El precio final obtenido en el documento generado a través de Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com o www.panavision-tours.es pueden sufrir modificaciones en el momento de solicitar y confirmar la reserva como consecuencia de la política de precios dinámicos de las compañías aéreas.

 

·         Igualmente, el precio final se condiciona en todo momento a la fluctuación de divisa, precio del carburante, impuestos y recargos turísticos de aeropuertos, alojamientos, billetes aéreos, servicios de manutención, visados y en general todas aquellas que se apliquen a servicios incluidos en el viaje, lo que puede justificar una variación del precio, incluso después de confirmada la reserva en los términos y con los límites previstos en la ley.

 

·         Confirmada la reserva, se aplicarán gastos de cancelación por importe del precio total de la reserva.

 

preu per persona Des de
767 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 6
Transport 2
Allotjaments 6
Cotxes 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees