Bangkok - Phuket
Des de 704 €

Bangkok - Phuket

Multidestinació
Creat: dimecres, 24 de novembre del 2021 - Sortida: dilluns, 14 de març del 2022
Ref ID: 1365121
preu per persona Des de
704 €
Basat en 2 adults
Creat: dimecres, 24 de novembre del 2021 - Sortida: dilluns, 14 de març del 2022
Destinacions: Bangkok, Phuket

El vostre dia a dia

14 de març
Transport de Madrid a Bangkok
Sortida
Emirates
Emirates Emirates
14:25 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
12:05 - Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
+1 dia 15h 40m 25 KG 1 parada
EK
EK Emirates - EK 142
14:25 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
0:25 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
Transport:  EK142
Classe cabina: Economy
2h 40m - Connexió a Dubai, Dubai Intl (DXB)
EK
EK Emirates - EK 384
3:05 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
12:05 - Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
Transport:  EK384
Classe cabina: Economy
15 de març
1. Bangkok
Estada
Sobre la destinació: Bangkok, una de les ciutats més cosmopolites d'Àsia, és la capital de Tailàndia. Bangkok és calenta i atapeïda, però és prou neta i ofereix moltes coses divertides per fer. Bangkok té una gran oferta de compres, molta cultura, temples increïbles, menjar deliciós i una escena artística decent. La majoria dels llocs d'interès de Bangkok es concentren a l'illa de Rattanakosin, sovint coneguda com la Ciutat Vella. El Gran Palau és el lloc que cal veure per excel·lència. El complex del Gran Palau també acull el Temple del Buda d'Esmeralda, Wat Phra Keow, el temple budista més sagrat. Altres temples famosos de Bangkok són els temples Wat Pho i Wat Arun. Bangkok és un lloc fantàstic per comprar. Hi ha moltes botigues, centres comercials i mercats per satisfer cada desig. L'escena nocturna a Bangkok és tan variada com la ciutat mateixa, des de bars de cervesa fins a clubs exclusius, mercats nocturns, discoteques fins a festes hippies. Bangkok és una gran metròpoli extensa, sorollosa i atapeïda, però alhora pacífica i delicada. És un dels principals destins del món que cal visitar almenys una vegada a la vida.
Més informació
15 de març
Allotjament
2 Nits
17 de març
Transport de Bangkok a Phuket
Thai Vietjet Air
Thai Vietjet Air Thai Vietjet Air - VZ2304
16:55 - Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
18:15 - Phuket, Phuket Intl (HKT)
1h 20m 0 PC Directe
Transport:  VZ2304
Classe cabina: Economy
17 de març
2. Phuket
Estada
Sobre la destinació: Phuket és la major illa de Tailàndia i una de les seves principals destinacions turístiques. Hi ha moltes activitats que pots fer a Phuket, especialment si t'agraden les platges i les illes. Phuket és un lloc fantàstic per sortir i explorar. Realment ho té tot, des de platges de sorra blanca i aigües cristal·lines fins a una verda campinya, bells temples i vistes increïbles. Afegeix-hi les compres, la vida nocturna i el deliciós marisc i tindràs gairebé tot el que podríes desitjar en unes vacances. Saltar d'illa en illa és la millor manera de veure i explorar algunes de les belles illes de Phuket. Trobaràs moltes formacions rocoses enormes, estalactites i estalagmites. Les illes Phi Phi i Khai són les més populars de l'arxipèlag. El mirador de Phi Phi ofereix una excel·lent vista de la badia d'Ao Ton Sai i Ao Lo Dalam. La platja de Patong és la més visitada i a vegades està plena de gent, però té la millor vida nocturna de la regió. Per a platges més tranquil·les, visita les belles platges de Kamala, Surin, Laem Singh, Karon i Kata. Phuket és realment un lloc meravellós per a un viatge relaxant. Hi ha molts resorts increïbles, restaurants deliciosos, platges de sorra blanca, illes impressionants i una vida nocturna emocionant. Tot el que necessites per a unes veritables vacances.
Més informació
21 de març
Transferència
Trasllat de Phunawa Resort a Phuket Intl (HKT)

Privat

Premium Coche (Cotxe)
  • Temps màxim d'espera: 15 minuts
21 de març
Transport de Phuket a Madrid
Tornar
Emirates
Emirates Emirates
0:10 - Phuket, Phuket Intl (HKT)
12:40 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
18h 30m 25 KG 1 parada
EK
EK Emirates - EK 379
0:10 - Phuket, Phuket Intl (HKT)
3:45 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
Transport:  EK379
Classe cabina: Economy
3h 40m - Connexió a Dubai, Dubai Intl (DXB)
EK
EK Emirates - EK 141
7:25 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
12:40 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Transport:  EK141
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Legálitas Seguro Inclusión Mundo Seguro (Legálitas Seguros Mundo) - Región (mundial) - Días (8)
Observacions:

No Incluye:

* Propinas.

* Gastos personales.

* Ningún otro servicio no especificado en el apartado anterior.


Muy importante:


* El presente documento, obtenido a través de Tours Compositor, no constituye una confirmación de reserva ni una reserva en firme de ninguno de los servicios de viaje descritos en el mismo. Tal confirmación se obtendrá, solamente, una vez Panavisión Tours reciba el precio íntegro de la reserva a través de la agencia minorista seleccionada por el Usuario de entre las asociadas a Tours Compositor.


* La reserva de servicios turísticos y compras de productos que figuran en este documento se regirá por las condiciones contractuales específicas con las que han sido ofertados y por las Condiciones Generales aplicables a los servicios de viaje y productos comercializados por Panavisión Tours que se publican en esta web, una copia de las cuales se acompañan a este documento.


* La confirmación de la reserva tal como obtenida a través de Tours Compositor queda condicionada, además, a la disponibilidad en el momento de realizar el Usuario su pago de plazas en los medios de transporte, alojamientos, o cualquier tipo de servicio seleccionado dentro de la tarifa seleccionada o utilizada para la oferta.


* El precio final obtenido en el documento generado a través de Tours Compositor pueden sufrir modificaciones en el momento de solicitar y confirmar la reserva como consecuencia de la política de precios dinámicos de las compañías aéreas.


* Igualmente, el precio final se condiciona en todo momento a la fluctuación de divisa, precio del carburante, impuestos y recargos turísticos de aeropuertos, alojamientos, billetes aéreos, servicios de manutención, visados y en general todas aquellas que se apliquen a servicios incluidos en el viaje, lo que puede justificar una variación del precio, incluso después de confirmada la reserva en los términos y con los límites previstos en la ley.


* Confirmada la reserva, se aplicarán gastos de cancelación de aquellos servicios que previamente se han indicado, en el proceso de reserva, que son "No Reembolsables".


* Este viaje puede no ser apto para personas con movilidad reducida. Consulte con su agencia sobre la idoneidad del mismo en función de sus necesidades personales.

preu per persona Des de
704 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 2
Transport 3
Allotjaments 2
Trasllats 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees