Weekend route in Calabria
Des de 297 €

Weekend route in Calabria

Routing
Creat: dimecres, 26 de maig del 2021 - Sortida: dimecres, 6 d’abril del 2022
Ref ID: 1431346
preu per persona Des de
297 €
Basat en 2 adults
Creat: dimecres, 26 de maig del 2021 - Sortida: dimecres, 6 d’abril del 2022
Destinacions: Bolonya, Vibo Valentia, Reggio Calàbria

El vostre dia a dia

View in Google Maps
06 d’abr.
Transport de Madrid a Bolonya
Sortida
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR5374
14:35 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
16:50 - Bologna, Bologna Airport (BLQ)
2h 15m 0 PC Directe
Transport:  FR5374
Classe cabina: Economy
Tarifa: Value
06 d’abr.
Lloguer de cotxes
Fiat Panda
LocAuto
A/C 5 portes 4 persones
Fiat Panda (MDMR)
Inclou:
Dipòsit: Recollida de devolució completa
Transmissió manual
Extres:
OneWay - 76,92 €
Durada del conductor

Mínim 18, Màxim 80

Dipòsit
Los coches se entregarán con el tanque lleno y se tendrán que devolver con el tanque lleno. De lo contrario el cliente tendrá que pagar por el combustible que falta, más un suplemento por el servicio de repostaje.
Si devuelve el coche en Domingo, recuerde que la mayoría de gasolineras en Italia están cerradas y que operan solamente con máquinas automáticas con tarjetas.
Condicions generals de pagament
El depósito mínimo que tendrá que dejar el cliente como garantía es: Todas Las Categorías 500.00 EUR
El proveedor acepta las siguientes formas de pago: Tarjeta de crédito American Express, Tarjeta de crédito Mastercard, Tarjeta de crédito Visa, Tarjetas de débito American Express (*), Tarjetas de débito Diners (*), Tarjetas de débito Mastercard (*), Tarjetas de débito Visa (*) El proveedor NO acepta las siguientes formas de pago: Cheques, Efectivo, Tarjetas de débito y crédito marcadas como: electronic use only, Tarjetas Maestro, Tarjetas no emitidas por un banco, Tarjeta de Prepago, Tarjetas virtuales, Tarjetas Visa Electron
500,00 €
Protecció contra el robatori
1.200,00 €
Renúncia al dany de col·lisió
1.200,00 €
Recollida

Via Del Triumvirato 84 - Telèfon: +39 0516472128

Via Del Triumvirato 84, Bolgna

Horaris: 08:00 - 21:00

Mostrador en la terminal.
Deixar anar

Lamezia/S.Eufemia Airport - Telèfon +39 0516472128

Lamezia/S.Eufemia Airport

Horaris: 08:00 - 23:00

Mostrador en el aeropuerto
06 d’abr.
1. Bolonya
Estada
Sobre la destinació: La gent s'ha esforçat al llarg dels anys a inventar sobrenoms per a la meravellosa Bolonya: la Dotta, la sàvia, per ser la llar de la universitat més antiga d'Europa, una institució que encara atrau milers d'estudiants; la Grassa, la grassa, per ser una meravella gastronòmica amb més i millors restaurants que moltes capitals mundials; finalment Bolonya Rossa, a causa de la seva política d'esquerres. Passeja entre les interminables milles de porticades que adornen els edificis de color taronja cremat, i capta l'energia que ressona tranquil·lament pels carrers. Visita les elegants galeries de vie dell'Indipendenza i via Ugo Bassi. A la piazza Nettuno i Maggiore, les multituds es reuneixen sota les columnes corinties del Palazzo del Podestà, desplaçant-se a la tarda amb l'ombra cap a les escales de la Basílica de San Petronio, una enorme estructura gòtica amb una porta espectacular. A la font de l'exterior, el bronze de Neptú i els seus acompanyants esquitxen alegrement. Les dues torres a l'oest de la piazza di Porta Ravegnana es consideren el símbol de la ciutat. Pots pujar a la més alta de les dues per a una gran vista de Bolonya i la vall del Po. La capital de la regió d'Emília-Romanya és rica en història, art, cultura, cuina i música, i sovint es passa per alt en favor dels punts més coneguts de turisme del país, però és encara més atractiva per això.
Més informació
06 d’abr.
Allotjament
1 Nit
07 d’abr.
Viatge en cotxe des de 966 quilòmetres - 9h 8m
Bolonya
Vibo Valentia
07 d’abr.
2. Vibo Valentia
Estada
Sobre la destinació: Incrustada en el cor de Calàbria, al sud de Cosenza i al nord de Reggio, la província de Vibo Valentia apareix als mapes com una petita península en el Tirrè. Les seves arrels es perden en l'albada del temps i atresoren una gran història i cultura, on la bellesa salvatge dels llocs contrasta amb la profunda consciència cultural del seu passat més antic.
Més informació
07 d’abr.
Allotjament
1 Nit
08 d’abr.
Viatge en cotxe des de 105 quilòmetres - 1h 21m
Vibo Valentia
Reggio Calàbria
08 d’abr.
3. Reggio Calàbria
Estada
Sobre la destinació: Reggio Calabria és una ciutat i port al sud d'Itàlia, capital de la província, a la regió de Calàbria, situada al llarg de l'Estret de Messina, davant de Sicília. Té una població de 186.547 habitants i una superfície de 236 quilòmetres quadrats.
Més informació
08 d’abr.
Allotjament
1 Nit
09 d’abr.
Transport de Reggio Calàbria a Madrid
Tornar
Wizz Air
Ryanair
Multiple airlines Multiple airlines
12:55 - Lamezia, Lamezia Terme (SUF) Aeroport alternatiu
19:50 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
6h 55m 0 PC 1 parada
W6
W6 Wizz Air - W6 5594
12:55 - Lamezia, Lamezia Terme (SUF) Aeroport alternatiu
14:40 - Milano, Malpensa (MXP)
Transport:  W65594
Classe cabina: Economy
2h 50m - Connexió a Milano, Malpensa (MXP)
FR
FR Ryanair - FR 2758
17:30 - Milano, Malpensa (MXP)
19:50 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Transport:  FR2758
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Seguro (AXA Seguros) - Región (Solo continente) - Días (4)
Observacions:

Does not include:

* Tips.

* Personal expenses.

* No other services not specified in the previous section.Very important:

* This document, obtained by the User through Compositor Panavisión Tours, does not constitute a confirmation of reservation or a firm reservation of any of the travel services described therein. Such confirmation will only be obtained when Panavisión Tours receives the total price of the reservation through the retail agency selected by the User among those associated with Compositor Panavisión.


* The booking of tourist services and product purchases contained in this document will be governed by the specific contractual conditions with which they have been offered and by the General Conditions applicable to travel services and products sold by Panavisión Tours that are published on this website, a copy of which is attached to this document.


* The confirmation of the reservation obtained by the User through the Composer Panavisión Tours www.panavision-tours.com or www.panavision-tours.es is also subject to availability at the time the User makes his payment for places in the means of transport, accommodation , or any type of service selected within the tariff selected or used for the offer.


* The final price obtained in the document generated through Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com or www.panavision-tours.es may be subject to change at the time of requesting and confirming the reservation as a result of the companies' dynamic pricing policy aerial.


* Likewise, the final price is always conditioned to currency fluctuation, fuel price, taxes and tourist surcharges for airports, accommodation, airline tickets, maintenance services, visas and in general all those that apply to the services included in the travel, which may justify a price change, even after the reservation is confirmed under the terms and limits set by law.


* Confirmed the reservation, cancellation fees will be applied to those services that have previously been indicated in the reservation process, which are "Non-Refundable".


* This trip may not be suitable for people with reduced mobility. Check with your agency about its suitability based on your personal needs.


preu per persona Des de
297 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Reserveu o modifiqueu aquesta idea
Aquesta idea inclou
Destinacions 3
Transport 2
Allotjaments 3
Cotxes 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees