Romantic Route Venice - Padua - Verona
Des de 521 €

Romantic Route Venice - Padua - Verona

Routing
Creat: dimecres, 26 de maig del 2021 - Sortida: diumenge, 3 d’octubre del 2021
Ref ID: 1431364
preu per persona Des de
521 €
Basat en 2 adults
Creat: dimecres, 26 de maig del 2021 - Sortida: diumenge, 3 d’octubre del 2021
Destinacions: Bolonya, Padua (Província), Verona, Peschiera del Garda

El vostre dia a dia

View in Google Maps
03 d’oct.
Transport de Barcelona a Bolonya
Sortida
Vueling Airlines
Vueling Airlines Vueling Airlines - VY6524
6:00 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
7:40 - Bologna, Bologna Airport (BLQ)
1h 40m 0 PC Directe
Transport:  VY6524
Classe cabina: Economy
03 d’oct.
Lloguer de cotxes
Citroën C1
Sixt
A/C 2 portes 2 persones
Citroën C1 o similar
Inclou:
Dipòsit: Recollida de devolució completa
Transmissió manual
Mil·latge il·limitat
Extres:
Tasa de solo ida - 90,00 €
Durada del conductor

Mínim 18, Màxim 80

Dipòsit
Lleno-lleno. Se entrega el coche lleno y se devuelve lleno. Si no se devuelve lleno, el proveedor le cobrará el combustible más tasas.
Condicions generals de pagament
Prepago: Al recoger su vehiculo es necesario presentar como garantía una tarjeta de crédito válida, cuyo titular sea el conductor que figura en la reserva. No se aceptan tarjetas de débito o prepago como Maestro, Visa Electron o Visa Premier.
En la recogida del vehículo se cargará por lo general una cantidad como fianza en la tarjeta de crédito del cliente. Esta fianza corresponde normalmente con el monto de la franquicia, más el depósito de combustible (tarjetas de débito, tarjetas de crédito prepago así como dinero en efectivo no son aceptados). Por favor, nótese que ciertos proveedores no aceptaran tarjetas de crédito American Express, Carte Bleue, Union Pay, Visa Premier o Diners Club, por ello, le recomendamos el uso de Visa o Mastercard. En caso que la tarjeta de crédito no sea válida o de que no disponga de suficiente crédito, el proveedor no podrá entregarle el vehículo y no se procederá a ningún reembolso por la reserva. Para vehículos de alta gama es obligatorio presentar una segunda tarjeta de crédito, para la cual es preciso que esté al mismo nombre. La tarjeta de crédito no debe ser emitido por la misma entidad. Al menos una de las tarjetas de crédito debe tener fondos suficientes para cubrir el monto total del depósito.Cantidad estimada del depósito: EUR 2050
Protecció contra el robatori
con franquicia de 1.900 EUR
Renúncia al dany de col·lisió
con franquicia de 1.000 EUR
Recollida

Bologna Airport - Telèfon: +39-0294757979

Via del Triumvirato 84

Horaris: 08:00 - 23:59

Deixar anar

Bergamo Airport - Telèfon +39-0294757979

Sala arrivi

Horaris: 08:00 - 23:00

03 d’oct.
1. Bolonya
Estada
Sobre la destinació: La gent s'ha esforçat al llarg dels anys a inventar sobrenoms per a la meravellosa Bolonya: la Dotta, la sàvia, per ser la llar de la universitat més antiga d'Europa, una institució que encara atrau milers d'estudiants; la Grassa, la grassa, per ser una meravella gastronòmica amb més i millors restaurants que moltes capitals mundials; finalment Bolonya Rossa, a causa de la seva política d'esquerres. Passeja entre les interminables milles de porticades que adornen els edificis de color taronja cremat, i capta l'energia que ressona tranquil·lament pels carrers. Visita les elegants galeries de vie dell'Indipendenza i via Ugo Bassi. A la piazza Nettuno i Maggiore, les multituds es reuneixen sota les columnes corinties del Palazzo del Podestà, desplaçant-se a la tarda amb l'ombra cap a les escales de la Basílica de San Petronio, una enorme estructura gòtica amb una porta espectacular. A la font de l'exterior, el bronze de Neptú i els seus acompanyants esquitxen alegrement. Les dues torres a l'oest de la piazza di Porta Ravegnana es consideren el símbol de la ciutat. Pots pujar a la més alta de les dues per a una gran vista de Bolonya i la vall del Po. La capital de la regió d'Emília-Romanya és rica en història, art, cultura, cuina i música, i sovint es passa per alt en favor dels punts més coneguts de turisme del país, però és encara més atractiva per això.
Més informació
03 d’oct.
Allotjament
2 Nits
05 d’oct.
Viatge en cotxe des de 120 quilòmetres - 1h 28m
Bolonya
Padua (Província)
05 d’oct.
2. Padua (Província)
Estada
Sobre la destinació: Padua és una província italiana amb capital a la ciutat del Veneto. Limita al nord amb la província de Treviso, a l'est amb la província de Venècia, al sud amb la província de Rovigo i a l'oest amb la província de Verona i la província de Vicenza.
Més informació
05 d’oct.
Entrades
Padua and Giotto
Padua and Giotto
2 hours Giotto y el gueto de padua 15:30
No reemborsable
Vegeu detalls
06 d’oct.
Viatge en cotxe des de 86 quilòmetres - 1h 2m
Padua (Província)
Verona
06 d’oct.
3. Verona
Estada
Sobre la destinació: Situat entre infinites vinyes i boscos de xiprers, aquesta barreja de ruïnes romanes, palauets rosats i sepulcres fantasiosos té una bellesa romàntica que és difícil d'elogiar massa. Shakespeare va situar Romeo i Julieta aquí, i probablement es divertiria sabent que els seus amants imaginats s'han convertit en l'atracció turística més popular de Verona. No obstant això, Verona té més a oferir que només Romeo i Julieta. Al centre de Verona, la plaça Brà, es troba l'Arena Romana, gairebé perfectament conservada. Pujant per via Mazzini des de l'Arena es troba la piazza delle Erbe, on es venen gadgets cursis entre el palau renaixentista dels antics comerciants de Verona i té una atmosfera animada amb bonics cafès i restaurants deslumbrants. A través d'un arc a la dreta es troben la piazza dei Signori i les Tombes dels Scaligeri, els peculiars vestigis gòtics de della Scalla, els tirans medievals de Verona. L'estàtua eqüestre de Cangrande I, cap del clan Scalla, és una glorificació del poder brut i es pot visitar al museu de Castelvecchio. Però si ets un romàntic incurable, al 23 de via Cappello trobaràs la casa de Julieta, on els amants grafitegen les seves precs esperançades. La casa on Romeo solia viure ara és un bar. Aquesta antiga ciutat exhala història de cada maó i val la pena visitar-la.
Més informació
06 d’oct.
Entrades
Verona Arena Skip-the-line Tour
Verona Arena Skip-the-line Tour
30 minutes H21 - Tour en inglés para grupos pequeños 12:30
No reemborsable
Vegeu detalls
08 d’oct.
Viatge en cotxe des de 29 quilòmetres - 28m
Verona
Peschiera del Garda
08 d’oct.
4. Peschiera del Garda
Estada
Sobre la destinació: Peschiera ofereix als seus visitants senyals visibles de cada era històrica per la qual ha passat: des de l'època dels habitants de les cases de palafit durant l'època romana, i des dels primers fins als últims anys medievals en què la família Scala va governar, fins al període de nominació veneciana, després l'Imperi Napoleònic, i finalment al domini dels Habsburg, quan Peschiera era una de les quatre fortaleses del Quadrilatero austríac, en aquell moment el sistema defensiu més potent d'Itàlia. Peschiera va ser igualment important durant la Unificació italiana i després, durant la Primera Guerra Mundial. Això es deu a la seva posició geogràfica, que la va convertir en un centre estratègic en termes de comunicacions entre les regions alpines i padanes del país, a més de les que es troben entre l'est i l'oest. És a dir, Peschiera es troba al punt més meridional del llac de Garda (part de la regió del Veneto i la província de Verona), on el llac es converteix en el bayou Mincio i, al mateix temps, en un afluent del riu Po que desemboca a la mar Adriàtica.
Més informació
08 d’oct.
Allotjament
2 Nits
10 d’oct.
Transport de Peschiera del Garda a Barcelona
Tornar
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR6304
13:40 - Bergamo, Bergamo Orio Al Serio (BGY)
15:15 - Barcelona, Barcelona El Prat (BCN)
1h 35m 0 PC Directe
Transport:  FR6304
Classe cabina: Economy
Tarifa: Value
1 Assegurances
Seguro (AXA Seguros) - Región (Solo continente) - Días (8)
Observacions:

Does not include:

* Tips.

* Personal expenses.

* No other services not specified in the previous section.



Very important:

* This document, obtained by the User through Compositor Panavisión Tours, does not constitute a confirmation of reservation or a firm reservation of any of the travel services described therein. Such confirmation will only be obtained when Panavisión Tours receives the total price of the reservation through the retail agency selected by the User among those associated with Compositor Panavisión.


* The booking of tourist services and product purchases contained in this document will be governed by the specific contractual conditions with which they have been offered and by the General Conditions applicable to travel services and products sold by Panavisión Tours that are published on this website, a copy of which is attached to this document.


* The confirmation of the reservation obtained by the User through the Composer Panavisión Tours www.panavision-tours.com or www.panavision-tours.es is also subject to availability at the time the User makes his payment for places in the means of transport, accommodation , or any type of service selected within the tariff selected or used for the offer.


* The final price obtained in the document generated through Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com or www.panavision-tours.es may be subject to change at the time of requesting and confirming the reservation as a result of the companies' dynamic pricing policy aerial.


* Likewise, the final price is always conditioned to currency fluctuation, fuel price, taxes and tourist surcharges for airports, accommodation, airline tickets, maintenance services, visas and in general all those that apply to the services included in the travel, which may justify a price change, even after the reservation is confirmed under the terms and limits set by law.


* Confirmed the reservation, cancellation fees will be applied to those services that have previously been indicated in the reservation process, which are "Non-Refundable".


* This trip may not be suitable for people with reduced mobility. Check with your agency about its suitability based on your personal needs.


preu per persona Des de
521 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Reserveu o modifiqueu aquesta idea
Aquesta idea inclou
Destinacions 4
Transport 2
Allotjaments 4
Cotxes 1
Activitats 2
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees