Zagreb, Lagos de Plitvice, Zadar, Split, Dubrovnik
Des de 411 €

Zagreb, Lagos de Plitvice, Zadar, Split, Dubrovnik

Multidestinació
Creat: dilluns, 13 de setembre del 2021 - Sortida: diumenge, 17 d’octubre del 2021
Ref ID: 1599921
preu per persona Des de
411 €
Basat en 4 adults
Creat: dilluns, 13 de setembre del 2021 - Sortida: diumenge, 17 d’octubre del 2021
Destinacions: Zagreb, Llacs de Plitvice, Zadar, Split, Dubrovnik
Temes

Quant a

El vostre dia a dia

17 d’oct.
Transport de Madrid a Zagreb
Sortida
Ryanair
Ryanair Ryanair
7:10 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
15:25 - Zagreb, Zagreb (ZAG)
8h 15m 0 PC 1 parada
FR
FR Ryanair - FR 5462
7:10 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
9:25 - Charleroi, Brussels South / Charleroi (CRL)
Transport:  FR5462
Classe cabina: Economy
4h 5m - Connexió a Charleroi, Brussels South / Charleroi (CRL)
FR
FR Ryanair - FR 4982
13:30 - Charleroi, Brussels South / Charleroi (CRL)
15:25 - Zagreb, Zagreb (ZAG)
Transport:  FR4982
Classe cabina: Economy
17 d’oct.
1. Zagreb
Estada
Sobre la destinació: Sovint oblidada pels turistes que busquen el sol i la costa, Zagreb és una destinació atractiva per si mateixa. La capital de Croàcia és una perfecta barreja d'Europa Occidental i Oriental. Els sobris edificis austrohongaresos estan envoltats de restaurants i botigues chic que contrasten amb els pubs sòrdids i les sales de cervesa sorolloses. Zagreb ofereix una àmplia elecció per als visitants. Des de galeries d'art modern fins a sales de música i museus més tradicionals, i oci a l'aire lliure, molt oci a l'aire lliure. El parc Maksimir, a l'est, està ple de corredors, ciclistes i passejants. Al sud-est de la ciutat, trobem el llac Jarun, on tant els locals com els turistes van a nedar o navegar i, després, a ballar tota la nit en una discoteca al costat del llac. A només un trajecte en els nous tramvies brillants, trobem el mont Medvednica que ofereix senderisme, esquí i grans vistes sobre la ciutat. Ja busquis una escapada urbana o un descans de les teves vacances de platja relaxades, Zagreb no decebrà els visitants en absolut.
Més informació
17 d’oct.
Lloguer de cotxes
PEUGEOT P 208 1.2 or Similar
Zagreb
ZAGREB INTERNATIONAL AIRPORT
16:30 - 17 d’oct. 2021
Dubrovnik
Dubrovnik Airport
12:00 - 27 d’oct. 2021
Durada del conductor

Mínim 18, Màxim 80

Dipòsit

El vehículo se entrega con el tanque lleno y se devolverá lleno, de lo contrario se cobrará el combustible faltante, más un suplemento por el servicio de repostaje de 17.50 EUR, IVA excluido.

Condicions generals de pagament
El importe del depósito es el importe total estimado del alquiler + 500 EUR y cualquier otro extra opcional.El conductor principal debe dejar un depósito con su tarjeta de crédito que deberá estar a su nombre.Será imprescindible una tarjeta de crédito.El proveedor acepta las principales tarjetas de crédito (ej. Visa, MasterCard, American Express, Diners) NO se acepta: dinero en efectivo, tarjetas de débito, tarjetas de crédito virtuales, ni tarjetas de prepago.A menos que se indique lo contrario, todos los importes mostrados en estas condiciones están sujetos a las tasas e impuestos locales.
Dipòsit aplicable a aquesta reserva
0,00 €
Protecció contra el robatori
900,00 €
Renúncia al dany de col·lisió
900,00 €
Recollida

ZAGREB INTERNATIONAL AIRPORT - Telèfon: +385 98 231089

ZAGREB INTERNATIONAL AIRPORT, GROUND FLOOR N°B5, ZAGREB

Horaris: 08:00 - 20:00
Mostrador dentro del aeropuerto.
Deixar anar

Dubrovnik Airport - Telèfon +385 98 231089

Dubrovnik Airport

Horaris: 08:00 - 20:00
Mostrador en la terminal.
Transport de Zagreb a Llacs de Plitvice
No s'ha seleccionat cap transport
19 d’oct.
2. Llacs de Plitvice
Estada
Sobre la destinació: Dins els límits d'aquest parc nacional densament boscat, 16 llacs cristal·lins es precipiten els uns als altres a través d'una sèrie de cascades i gorgs. Les aigües riques en minerals esculpeixen la roca, dipositant tosca en formacions que canvien constantment. Núvols de papallones volten per sobre dels 18 km de passarel·les de fusta i senders que serpentejen per les vores i a través de l'aigua bramant.
Més informació
Transport de Llacs de Plitvice a Zadar
No s'ha seleccionat cap transport
20 d’oct.
3. Zadar
Estada
Sobre la destinació: Zadar és una ciutat de Croàcia situada a la costa de l'Adriàtic. És la cinquena ciutat més gran de Croàcia i és el centre de la moderna comtat de Zadar de Croàcia i de la més àmplia regió del nord de Dalmàcia. Zadar es troba davant de les illes d'Ugljan i Pašman, de les quals està separada per l'estret de Zadar. Malgrat totes les seves destruccions després de la Segona Guerra Mundial, Zadar ha conservat un ric patrimoni d'importància mundial, visible a cada pas. El Fòrum Romà del segle I és un lloc comú per als locals per passejar, seure entre les ruïnes i gaudir d'un bon dia d'estiu. L'església de Sant Donat del segle IX és un dels edificis preromànics millor conservats del món i és la marca de la ciutat. L'església romànica reconstruïda de Sant Grisigono del segle XII és un dels exemples més notables de la combinació de diferents monuments en un. L'església va ser construïda sobre les ruïnes d'una més antiga, i reconstruïda després de ser bombardejada a la Segona Guerra Mundial, en combinació amb un convent benedictí destruït al seu darrere. La catedral romànica de Santa Anastàsia del segle XIII és molt impressionant. Es pot pujar a la torre; des de dalt es té una bella vista sobre la ciutat de Zadar i les seves illes veïnes. L'Orgue de Mar és un favorit tant per als locals com per als turistes. Aquest orgue artificial a la Riva de Zadar funciona amb el moviment de les onades i 35 tubs per crear un paisatge sonor musical. L'Orgue de Mar és obra de l'arquitecte croat Nikola Bašić, que també va crear el proper Salut al Sol. La ciutat és coneguda pels seus artistes i galeries. Hi ha al voltant d'una dotzena de galeries principals, i moltes botigues més petites al llarg dels carrers laterals. Té un carrer principal per a compres quotidianes de luxe per als locals, i fins i tot alguns turistes amb passió per comprar. Es diu Spire Brusine i travessa el centre de la ciutat vella. Les postes de sol de Zadar també són llegendàries, fet que la converteix en el lloc perfecte per relaxar-se per als romàntics, joves i grans.
Més informació
20 d’oct.
Allotjament
1 Nit
Transport de Zadar a Split
No s'ha seleccionat cap transport
21 d’oct.
4. Split
Estada
Sobre la destinació: Split és la segona ciutat més gran de Croàcia i la més gran de la regió de Dalmàcia, amb aproximadament 250.000 persones que viuen a la seva àrea urbana. Es troba a la riba oriental del mar Adriàtic i s'estén sobre una península central i els seus voltants. Com a centre de transport intraregional i destinació turística popular, la ciutat està connectada amb les illes de l'Adriàtic i la península Apenina.
Més informació
Transport de Split a Dubrovnik
No s'ha seleccionat cap transport
24 d’oct.
5. Dubrovnik
Estada
Sobre la destinació: George Bernard Shaw va anomenar Dubrovnik "la perla de l'Adriàtic, un paradís a la terra", i, de fet, pot ser una de les ciutats més boniques que mai veuràs. Principalment construïda i llargament habitada pels venecians, Dubrovnik posseeix un encant majestuós i una impressionant unitat arquitectònica que atrau milers de visitants cada estiu. Fundada al segle VII, Dubrovnik es trobava enmig d'un gran bosc de roures, del qual va prendre el seu nom. Fes una passejada per sobre de les antigues muralles de la ciutat per a gaudir de les vistes de la ciutat vella i la costa que l'envolta. Just abans de sortir de la ciutat vella per la porta occidental, gira a la dreta per visitar el Monestir Franciscà i els seus tranquils claustres. Just a l'entrada es troba la farmàcia més antiga d'Europa, fundada el 1371. A la cantonada nord de la ciutat vella es troba el Claustre i Museu Dominicà, amb un políptic de Ticià. La impressionant Catedral de l'Assumpció de la Verge Maria es troba al centre de la Poljana Marin Držić i es pot visitar el seu tresor; busca l'obra de Rafael. Dubrovnik té aigües càlides i cristal·lines; no només l'admiris des de la distància i fes una immersió. Els més intrèpids poden fer submarinisme i prendre el sol al llarg de les roques o nedar al voltant de les muralles de la ciutat mentre altres es queden bocabadats des de dalt. Les impressionants muralles de Dubrovnik brillen a la llum del matí, però a primera hora de la tarda, les aigües blaves i clares del mar et criden lluny de la ciutat i el seu bullici turístic. Si pots suportar l'aglomeració, tu també pots trobar un tros de paradís.
Més informació
27 d’oct.
Transport de Dubrovnik a Madrid
Tornar
Lufthansa
Lufthansa Lufthansa
17:00 - Dubrovnik, Dubrovnik (DBV)
23:15 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
6h 15m 0 PC 1 parada
LH
LH Lufthansa - LH 1711
17:00 - Dubrovnik, Dubrovnik (DBV)
18:35 - Munich, Franz Josef Strauss München (MUC)
Transport:  LH1711
Classe cabina: Economy
2h 0m - Connexió a Munich, Franz Josef Strauss München (MUC)
LH
LH Lufthansa - LH 1806
20:35 - Munich, Franz Josef Strauss München (MUC)
23:15 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Transport:  LH1806
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Seguro (AXA Seguros) - Región (Solo continente) - Días (11)
Observacions:

No Incluye:

* Propinas.

* Gastos personales.

* Ningún otro servicio no especificado en el apartado anterior.



Muy importante:

* El presente documento, obtenido a través de Tours Compositor, no constituye una confirmación de reserva ni una reserva en firme de ninguno de los servicios de viaje descritos en el mismo. Tal confirmación se obtendrá, solamente, una vez Panavisión Tours reciba el precio íntegro de la reserva a través de la agencia minorista seleccionada por el Usuario de entre las asociadas a Tours Compositor.


* La reserva de servicios turísticos y compras de productos que figuran en este documento se regirá por las condiciones contractuales específicas con las que han sido ofertados y por las Condiciones Generales aplicables a los servicios de viaje y productos comercializados por Panavisión Tours que se publican en esta web, una copia de las cuales se acompañan a este documento.


* La confirmación de la reserva tal como obtenida a través de Tours Compositor queda condicionada, además, a la disponibilidad en el momento de realizar el Usuario su pago de plazas en los medios de transporte, alojamientos, o cualquier tipo de servicio seleccionado dentro de la tarifa seleccionada o utilizada para la oferta.


* El precio final obtenido en el documento generado a través de Tours Compositor pueden sufrir modificaciones en el momento de solicitar y confirmar la reserva como consecuencia de la política de precios dinámicos de las compañías aéreas.


* Igualmente, el precio final se condiciona en todo momento a la fluctuación de divisa, precio del carburante, impuestos y recargos turísticos de aeropuertos, alojamientos, billetes aéreos, servicios de manutención, visados y en general todas aquellas que se apliquen a servicios incluidos en el viaje, lo que puede justificar una variación del precio, incluso después de confirmada la reserva en los términos y con los límites previstos en la ley.


* Confirmada la reserva, se aplicarán gastos de cancelación de aquellos servicios que previamente se han indicado, en el proceso de reserva, que son "No Reembolsables".


* Este viaje puede no ser apto para personas con movilidad reducida. Consulte con su agencia sobre la idoneidad del mismo en función de sus necesidades personales.

preu per persona Des de
411 €
Basat en 4 adults
personalitzeu-lo
Reserveu o modifiqueu aquesta idea
Aquesta idea inclou
Destinacions 5
Transport 2
Allotjaments 5
Cotxes 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees