Descubra la Europa Oriental: Budapest, Sofia, Viena, Bucarest
Des de 459 €

Descubra la Europa Oriental: Budapest, Sofia, Viena, Bucarest

Multidestinació
Creat: dilluns, 24 de febrer del 2020 - Sortida: dimecres, 29 d’abril del 2020
Ref ID: 713502
preu per persona Des de
459 €
Basat en 2 adults
Creat: dilluns, 24 de febrer del 2020 - Sortida: dimecres, 29 d’abril del 2020
Destinacions: Budapest, Sofia, Viena, Bucarest
Temes

Quant a

El vostre dia a dia

29 d’abr.
Transport de Madrid a Budapest
Sortida
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR8368
10:30 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
13:40 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
3h 10m 0 PC Directe
Transport:  FR8368
Classe cabina: Economy
Tarifa: Value
29 d’abr.
1. Budapest
Estada
Sobre la destinació: Budapest és coneguda com una de les ciutats més impressionants d'Europa. Potser és gràcies al seu entorn impressionant, el riu Danubi que divideix la ciutat, les muntanyes de Buda a l'oest i la Gran Planura a l'est, o degut a la seva arquitectura variada i bonica: edificis del Renaixement, Bizantins, Neoclàssics i Art Nouveau coexisteixen en perfecta harmonia. El seu extens Patrimoni de la Humanitat inclou: les ribes del Danubi, el Barri del Castell de Buda, l'Avinguda Andrassy, la Plaça dels Herois i el Ferrocarril Subterrani del Mil·lenni. A més a més, la ciutat té 80 fonts geotèrmiques, el sistema de coves d'aigua més gran del món on els visitants poden gaudir d'un bany relaxant. Budapest es va convertir en una única ciutat el 1873, ocupant ambdues ribes del riu Danubi, a l'oest hi ha Buda i Pest es troba a l'est. Ambdues parts de la ciutat tenen personalitats molt diferents. Buda és la part tranquil·la de la ciutat. Passejant per Buda, els viatgers podran inspeccionar el Barri del Castell i explorar els estrets carrers empedrats que condueixen al Bastió dels Pescadors amb les seves torres de conte de fades, que representen les 7 tribus que existien a la ciutat al segle IX. Aquesta fortificació decorativa es troba a la part alta del Turo del Castell de Buda i ofereix la millor vista panoràmica de Budapest. La part est, Pest, és on es desenvolupa tota l'acció. Aquesta part de la ciutat té una sensació de fi de segle i gairebé cada edifici té algun detall interessant o inusual. Els visitants seran convidats a fer llargues passejades pels seus amplis bulevards plens de tot tipus de botigues o a gaudir d'un cafè ben merescut en les seves grans cafeteries. Pest és la llar de l'edifici del parlament i de la sinagoga del carrer Dohari, la sinagoga més gran d'Europa. Les cicatrius de la Segona Guerra Mundial encara estan presents a la ciutat, els forats de bala i les marques d'esquitxos deixades per la Segona Guerra Mundial i la Revolta de 1956 encara són visibles en algunes de les façanes, dolorosos records d'aquest període gris de la història. Hi ha diversos homenatges en honor als jueus hongaresos que van perdre la vida, com el commovedor memorial de les Sabates al Danubi o el Parc Memorial de l'Holocaust de Raoul Wallenberg. Aquesta part del riu també és considerada el cor cultural de la ciutat amb nombroses galeries d'art i amb més òpera, concerts i actuacions de ballet dels que hi ha dies a la setmana. Els millors restaurants de la capital es troben a Pest també, i és aquí on la vida nocturna lluita fins a les primeres hores del matí. Per a una beguda única, proveu un Ruin Pub, la xarxa de bars de Budapest en edificis en desús que inclouen antigues cases de lloguer, edificis de fàbriques i centres comunitaris. Budapest ha combinat totes les seves influències i ha superat la seva complexa història per formar el seu propi caràcter, i segur que ho ha fet bé.
Més informació
29 d’abr.
Allotjament
2 Nits
01 de maig
Transport de Budapest a Sofia
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines LOT Polish Airlines - LO2623
13:15 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
15:35 - Sofia, Sofia (SOF)
1h 20m 0 PC Directe
Transport:  LO2623
Classe cabina: Economy
01 de maig
2. Sofia
Estada
Sobre la destinació: Sofia és una ciutat amb un futur brillant; és la capital búlgara energèticament resilient que encara gaudeix de les seves pròpies idiosincràsies mentre avança cap a una existència més culta i urbana. Dramàticament envoltada per les muntanyes dels Balcans al nord i les muntanyes de Vitosha al sud, Sofia es troba en una plana oberta a 550m sobre el nivell del mar a l'oest de Bulgària. És aquesta dualitat entre l'expansió urbana i la meravella natural que la fa un lloc fascinant per visitar, amb més coses per captar l'atenció que moltes altres capitals de l'Europa de l'Est. El desenvolupament és abundant i les carreteres estan sent millorades. Ofereix una gran quantitat d'hotels boutique i les noves línies i estacions de metro són suficients per fer que els visitants occidentals mirin amb enveja. És clar, l'influència comunista encara perviu als carrers; l'ocupació relativament curta del país des de 1945 fins a 1989 encara és visible en la seva arquitectura neoestalinista. Malgrat això, la majoria de les principals atraccions turístiques de Sofia són anteriors a aquesta època. Edificis com la Catedral d'Alexandre Nevski, la Sinagoga Central de Sofia i la mesquita de Banya Bashi són recordatoris contundents del passat multicultural del país, mentre que l'encantadora església de Boyana, catalogada per la UNESCO, a les muntanyes de Vitosha, és una visita obligada. Els locals mantenen l'equilibri entre la insouciance russa i el flair mediterrani i continuen sent orgullosos custodis de l'herència hospitalària del país. La llengua búlgara i l'alfabet ciríl·lic encara prosperen, resistint la inclinació del turisme per l'internacionalisme anglès, que no és àmpliament parlat fora dels restaurants, botigues i hotels.
Més informació
03 de maig
Transport de Sofia a Viena
Bulgaria Air
Bulgaria Air Bulgaria Air - FB409
19:25 - Sofia, Sofia (SOF)
19:50 - Vienna, Wien Schwechat (VIE)
1h 25m 1 PC Directe
Transport:  FB409
Classe cabina: Economy
03 de maig
3. Viena
Estada
Sobre la destinació: Viena és la capital i la ciutat més gran de la República d'Àustria. És una ciutat romàntica i bonica, famosa per la seva cultura del cafè i les seves cafeteries, la música clàssica i les sales de concerts, els edificis històrics, els carruatges tirats per cavalls i els seus carrers encantadors. Hi ha una rica diversitat cultural a Viena, i la seva ubicació en el cor mateix d'Europa la converteix també en un excel·lent punt de partida per viatjar per Europa. Viena és una ciutat impressionant per visitar, la ciutat està dominada per la Ringstrasse, un bulevard de quatre quilòmetres de llarg que envolta el centre de la ciutat. La ciutat està plena de comoditats modernes i atraccions, però també està coberta de records d'un gran patrimoni històric i cultural. Excel·lents museus, palaus, jardins, triomfs arquitectònics, restes d'antics habitants, estàtues i grans cafeteries es barregen amb botigues de moda, excel·lents restaurants, llocs de música accessibles, museus moderns i escultures, i hotels de luxe per fer de Viena una ciutat molt atractiva. Les extenses carrers peatonals de la ciutat vella són un delit, flanquejades per bonics edificis antics, poblades per joves i grans, plenes de botigues locals, botigues de moda i cafeteries, i amb l'inesperat a cada cantonada. El centre de la ciutat és Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO. Viena és història i música, poesia i cultura, modernisme i tradició, nostàlgia i grandesa.
Més informació
04 de maig
Entrades
Vienna City Card
Vienna City Card
De 1 a 3 días Vienna City Card ROJA: 24 horas
No reemborsable
Vegeu detalls
06 de maig
Transport de Viena a Bucarest
LAUDAMOTION GMBH
LAUDAMOTION GMBH LAUDAMOTION GMBH - OE1346
7:45 - Vienna, Wien Schwechat (VIE)
10:20 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
1h 35m 0 PC Directe
Transport:  OE1346
Classe cabina: Economy
06 de maig
4. Bucarest
Estada
Sobre la destinació: Bucarest és una ciutat realment bonica, que presenta una impossible barreja d'estils arquitectònics diferents; es poden veure construccions gòtiques i ortodoxes gregues al costat de monuments estalinistes que veïnen edificis d'apartaments postmoderns de formigó i vidre. A diferència d'altres ciutats, l'estructura dels carrers no és quadrada-paral·lela, sinó més aviat en forma d'estrella, de manera que els carrers es despleguen com raigs d'estrella des de circs rodons, formant així blocs de diferents formes. Durant els anys 50, Bucarest era coneguda com la Petita París a causa de la influència francesa en el paisatge i l'estil de vida de Bucarest. Encara es poden veure rastres d'aquest període en l'arquitectura del centre de la ciutat, en la profusió de cafeteries a l'aire lliure, i fins i tot en l'Arcul de Triumf, una rèplica modesta de l'Arc de Triomphe de París. El centre de Bucarest està format per l'espai entre la Plaça Victoriei, on es troba el Govern romà, i la Plaça Unirii, on comença el gran bulevard que condueix al Palau del Parlament. A prop de la Plaça Unirii també es troba el centre històric de la ciutat, l'antic Palau Principe i carrers icònics com Lipscani, Selari, Covaci, Gabroveni. L'àrea conté avui una barreja d'edificis del segle XIX, ruïnes del tribunal medieval dels prínceps valaques, esglésies, seus de bancs, alguns hotels, clubs, restaurants i botigues. Els carrers estrets de pedra conserven els noms de les antigues gremis que hi residien. L'àrea ha estat en gran part renovada i ara és un lloc de trobada per a la jove generació de la ciutat. La plaça de la Revolució és una plaça doble que alberga l'Ateneu Romà, la Biblioteca Nacional, l'edifici del Senat i l'antic Palau Reial que ara és el Museu d'Art. Hi ha un alt monument al centre de la plaça en memòria dels que van morir durant la revolució. Bucarest és una ciutat de parcs. Passeja pel ben cuidat Jardí Central Cişmigiu o l'enorme Parc Herăstrău. Per als bucurestencs, no són només refugis de la calor estival, sinó punts de trobada per a gran part de la vida social de la ciutat. Pensionistes, joves amants, aficionats al futbol, i experts en el joc de dames i escacs són a tot arreu. Vine a unir-te a la diversió.
Més informació
09 de maig
Transport de Bucarest a Madrid
Tornar
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR2514
21:35 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
0:40 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
+1 dia 4h 5m SB Directe
Transport:  FR2514
Classe cabina: Economy
1 Assegurances
Seguro (Europ assistance-Seguro Inclusion) - Región (Solo continente) - Días (11)
preu per persona Des de
459 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 4
Transport 5
Allotjaments 4
Activitats 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees