Ruta 66, desde Chicago hasta Los Ángeles
Des de 771 €

Ruta 66, desde Chicago hasta Los Ángeles

Multidestinació
Creat: dijous, 5 de desembre del 2019 - Sortida: dilluns, 2 de març del 2020
Ref ID: 777030
preu per persona Des de
771 €
Basat en 2 adults
Creat: dijous, 5 de desembre del 2019 - Sortida: dilluns, 2 de març del 2020
Destinacions: Chicago IL, Sant Louis MO, Springfield IL, Ciutat d'Oklahoma, OK, Amarillo TX, Tucumcari NM, Albuquerque NM, Holbrook AZ, Gran Canó AZ, Las Vegas NV, Los Angeles CA
Temes

Quant a

El vostre dia a dia

02 de març
Transport de Madrid a Chicago IL
Sortida
Finnair
Finnair Finnair - AY5659 - Operat per: Iberia Airlines
11:35 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
14:20 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
9h 45m 0 PC Directe
Transport:  AY5659 Operat per:  Iberia Airlines
Classe cabina: Economy
02 de març
1. Chicago IL
Estada
Sobre la destinació: Chicago, que un cop va ser un petit lloc de comerç al llac Michigan, s'ha convertit en una de les ciutats més famoses del país. Visita "La Ciutat del Vent" i menja pizza de plat profund per a una experiència de vacances realment única. Segueix "The Loop", el principal districte de negocis de la ciutat, i admira la seva varietat d'edificis alts, consolats i universitats. En aquesta zona abunda la compra i el menjar de qualitat. Si t'has esgotat a la ciutat, pren un ritme més tranquil al Riverwalk, un camí per a vianants al llarg del riu Chicago, o visita els nombrosos museus i parcs que la ciutat té per oferir. Mai creuràs que estàs realment al centre quan passeges pel Garfield Park Conservatory, i l'Art Institute of Chicago et permetrà apreciar obres creatives de tot el món. Els llocs més importants per visitar a Chicago són: la Willis Tower, un símbol icònic de la ciutat, el Millennium Park, un gran parc urbà, un dels llocs més famosos de Chicago i un lloc per a molts esdeveniments importants de la ciutat, l'Aquari Shedd, un dels aquaris més grans del món. Anomenat el jardí frontal de Chicago, el Grant Park és un parc meravellosament paisatgístic i ofereix molts llocs per a una escapada urbana, el Navy Pier, situat just al llac Michigan, té una atmosfera festiva amb entreteniment, botigues i restaurants. Cap visita a Chicago està completa sense una menció de la vida nocturna, així que acaba el teu dia en un saló de jazz i deixa que el dolç so de la música t'emporti.
Més informació
02 de març
Allotjament
2 Nits
Transport de Chicago IL a Sant Louis MO
No s'ha seleccionat cap transport
04 de març
2. Sant Louis MO
Estada
Sobre la destinació: Sant Lluís és una gran metròpoli del mig-oest i la ciutat més gran de Missouri. Situada a la riba occidental del riu Mississippi, Sant Lluís és una gran ciutat americana per visitar. La ciutat té molts llocs interessants, tant històrics com moderns, una cuina realment excel·lent, tot tipus de música, arquitectura, museus i altres atraccions. L'Arc de la Porta és el monument més famós de Sant Lluís i domina l'horitzó. Està situat al Memorial Nacional d'Expansió de Jefferson, just al costat del front fluvial del Mississippi, a la vora del centre de la ciutat. Hi ha un museu subterrani i des de la part superior, la vista és espectacular. L'Antic Tribunal forma part del Memorial Nacional d'Expansió de Jefferson del Servei del Parc Nacional, i en contrast amb els gratacels rectes que l'envolten, aquest edifici clàssic compon, amb l'arc al fons, la millor vista de la ciutat. La majoria dels museus de la ciutat són de classe mundial i gratuïts. Soulard és el districte de pubs de Sant Lluís, però hi ha entreteniment gratuït moltes nits de la setmana i per tota la ciutat, a més de restaurants únics i bars amb música en viu fins a altes hores de la nit i teatres i sales de concerts per entretenir-vos també. Sant Lluís, la Porta de l'Oest, ofereix als visitants una experiència totalment americana.
Més informació
04 de març
Allotjament
1 Nit
Transport de Sant Louis MO a Springfield IL
No s'ha seleccionat cap transport
05 de març
3. Springfield IL
Estada
Sobre la destinació: Springfield és la capital de l'estat d'Illinois i també el centre administratiu del Comtat de Sangamon. La ciutat va ser fundada el 1819; es va convertir en un centre administratiu el 1823, i va rebre el seu fuero el 1840. Es va convertir en la capital d'Illinois el 1837. L'assemblea legislativa es va convocar aquí, per primera vegada, el 1839. Segons el cens de 2010, 111.454 habitants viuen a la ciutat. Originalment, al voltant de 1810 la ciutat es va anomenar Calhoun, en honor al senador de Carolina del Sud John C. Calhoun, però després que la població es va desvincular de Calhoun, la ciutat va ser reanomenada Springfield. Abraham Lincoln és un dels habitants més importants i destacats de la ciutat; es va traslladar a la zona el 1831, però no va viure a la ciutat fins el 1837. El president dels EUA, Ulysses S. Grant, també va mantenir llaços amb Springfield.
Més informació
Transport de Springfield IL a Ciutat d'Oklahoma, OK
No s'ha seleccionat cap transport
06 de març
4. Ciutat d'Oklahoma, OK
Estada
Sobre la destinació: Oklahoma City és la capital de l'estat d'Oklahoma. És una ciutat fresca plena d'hospitalitat càlida. És per això que diuen d'Oklahoma City "Fresca i Càlida". L'ambient animat i modern d'Oklahoma City es combina amb la seva profunda herència occidental, creant un destí emocionant impregnat de cultura i aventura. Descobreix totes les coses a fer a Oklahoma City, incloent festivals reconeguts, esdeveniments esportius nacionals i museus plens de tresors. Explora la varietat que ofereixen els districtes d'OKC, incloent arts i entreteniment, compres, història i patrimoni i més. Les possibilitats de diversió a Oklahoma City són infinites. No us perdeu el Crystal Bridge i els Jardins Botànics de Myriad.
Més informació
06 de març
Allotjament
1 Nit
Transport de Ciutat d'Oklahoma, OK a Amarillo TX
No s'ha seleccionat cap transport
07 de març
5. Amarillo TX
Estada
Sobre la destinació: Amarillo, que significa "groc" en espanyol, és el centre del Panhandle de Texas, situat a la vora de les Grans Planes. Amarillo ofereix un veritable patrimoni occidental, una àrea geogràfica única amb espais oberts i amplis i sortides i postes de sol impressionants. Amb el seu clima relativament suau, la ciutat està considerada com una de les que té l'aire més net del país. Els indis, els conquistadors, els caçadors de búfals, els colons, els vaquers, els aventurers, els policies, els pistolers i el ferrocarril van contribuir de moltes maneres al desenvolupament i creixement de la zona. Aquest patrimoni encara es sent aquí, on "vaquer" encara és una professió honorable. Aquí podeu gaudir del millor de l'Oest antic i nou! Avui en dia, Amarillo és una de les ciutats dominants a les Planes del Panhandle i acull una varietat d'indústries, així com un nombre de llocs d'interès per als turistes, especialment aquells que estan a la Ruta 66. Amarillo és també la porta d'entrada al Canyó de Palo Duro, el segon canyó més gran d'Amèrica. El Canyó de Palo Duro és únic amb formacions rocoses i una vall amb vistes meravelloses i imatges.
Més informació
07 de març
Allotjament
1 Nit
Transport de Amarillo TX a Tucumcari NM
No s'ha seleccionat cap transport
Transport de Tucumcari NM a Albuquerque NM
No s'ha seleccionat cap transport
09 de març
7. Albuquerque NM
Estada
Sobre la destinació: El veritable Sud-oest t'espera a Albuquerque, Nou Mèxic. Vine a submergir-te en la seva rica cultura i patrimoni, arrelats en segles d'història. Absorbeix els seus cels blaus i el sol que brilla 310 dies a l'any, perfecte per a activitats a l'aire lliure. Inspira l'aire del desert alt perfumat amb sàlvia i piñon, i entendràs per què Albuquerque, NM és una destinació com cap altra. Sigui que vulguis comprar joieria autèntica dels Nadius Americans, provar el globus aerostàtic, explorar museus d'història viva, gaudir dels esdeveniments i festivals d'Albuquerque, tastar cuines locals o visitar els camps de golf i els balnearis, Albuquerque t'ho ofereix tot. No oblidis visitar la històrica Old Town, el Centre Cultural Indi Pueblo i el Parc Estatal del Centre de la Natura del Riu Grande.
Més informació
09 de març
Allotjament
1 Nit
Transport de Albuquerque NM a Holbrook AZ
No s'ha seleccionat cap transport
10 de març
8. Holbrook AZ
Estada
Sobre la destinació: Holbrook va començar com a ciutat de ferroviaris i ramaders, foragits i durs homes de llei. Avui és una ciutat impregnada de cultura nativa americana, arrels hispàniques i pioners de tots els àmbits de la vida. En aquesta comunitat es troba el cor del Comtat de Navajo, la porta d'entrada a l'impressionant Parc Nacional del Bosc Petrificat i el viatge que s'ha de fer per la Històrica Ruta 66. Rica en diversitat i acollidora per a tots, Holbrook és on comença la teva aventura.
Més informació
Transport de Holbrook AZ a Gran Canó AZ
No s'ha seleccionat cap transport
11 de març
9. Gran Canó AZ
Estada
Sobre la destinació: Format al punt on el riu Colorado trenca les muntanyes de l'oest americà, el Parc Nacional del Gran Canó és la reserva natural més bonica i coneguda dels EUA, els seus 5000 quilòmetres quadrats cobreixen més de quatre zones climàtiques diferents i s'eleva fins a 2200 metres sobre el nivell del mar, creant un entorn inoblidable. El Gran Canó és també territori indi, els indis Navajo, Hopi i Havasuapi encara habiten aquesta regió. Hi ha reserves índies que ofereixen diverses activitats i una col·lecció de miradors que donen al Gran Canó i a les aigües estancades del riu Colorado. El riu Colorado va crear aquesta obra mestra natural en menys de deu milions d'anys amb una calor severa i un fred extrem que van erosionar la roca, seguit de pluges que la van convertir en un riu poderós. Amb fins a 1600 metres de profunditat i una mitjana de 16 quilòmetres d'amplada, les dimensions increïbles d'aquest enorme abisme són difícils de comprendre, la baixada al canó és com un viatge al passat llunyà de la Terra. Descrit com una de les grans meravelles naturals del món, el Gran Canó és realment impressionant i hauria d'estar a la llista de viatges de tothom.
Més informació
Transport de Gran Canó AZ a Las Vegas NV
No s'ha seleccionat cap transport
12 de març
10. Las Vegas NV
Estada
Sobre la destinació: Las Vegas és la ciutat més gran de l'estat nord-americà de Nevada. Coneguda com la Capital de l'Entreteniment del Món o Ciutat del Pecat, està situada al desert de Mojave i està envoltada de muntanyes seques. Las Vegas és famosa a tot el món per els seus casinos-hotels consolidats i l'entreteniment associat. La ciutat acull molts complexos de mega-hotels decorats amb un cuidat i atenció al detall exquisits, creant un entorn de fantasia. Tots els hotels tenen un estil únic, hi ha llocs d'interès especials per tot arreu, i cada hotel té el seu propi casino. La majoria dels casinos dels hotels es troben a la zona centre de la ciutat, al llarg de The Las Vegas Strip. The Strip és un món a part. On més pots anar a visitar Egipte, Nova York, Venècia, Disneyland, Hollywood, i molt més tot en un sol carrer? El fet és que tota l'acció per la qual Las Vegas és famosa es produeix en aquest únic carrer. El Bellagio podria ser considerat el centre no oficial de The Strip, una de les raons és les exhibicions gratuïtes de fonts musicals que es produeixen cada mitja hora amb diferents coreografies acompanyades de música diferent. El Bellagio és un dels llocs més elegants amb un magnífic jardí de flors i per aquells amb inclinacions gurmet, ofereix probablement un dels millors bufets de la ciutat. El Venetian és un altre punt on es podria passar més temps degut al seu fabulós intent de recrear Venècia al desert. La plaça principal de Venècia està plena de gòndoles que naveguen pels canals i cantants d'òpera que entretenen el seu públic captiu a bord. L'extrem oposat de The Strip és el més proper a l'aeroport, començant amb la divertida representació d'Egipte amb el seu casino Luxor, malgrat el fet que no hi ha piràmides a Luxor, però tot és possible a Las Vegas.
Més informació
Transport de Las Vegas NV a Los Angeles CA
No s'ha seleccionat cap transport
13 de març
11. Los Angeles CA
Estada
Sobre la destinació: Amb el sobrenom de la Ciutat dels Àngels, Los Angeles és un centre mundial líder en negocis, comerç internacional, entreteniment, cultura, mitjans de comunicació, moda, ciència, esports, tecnologia i educació. Los Angeles és arquitectònicament diversa i les seves atraccions estan repartides en una àrea extensa. El centre de la ciutat és un centre urbà pròsper, un districte de negocis i la llar del corredor cultural de Grand Avenue. Tothom coneix Hollywood i has de visitar el cartell de Hollywood, quan estiguis a Los Angeles, així com el Passeig de la Fama de Hollywood, on Hollywood celebra la seva contribució a l'entreteniment a través d'aquestes estrelles de la fama. Experimenta l'estil de vida colorit de la Costa Oest al passeig marítim de Venice Beach. Aquí, trobaràs una atmosfera festiva, artistes eclèctics i botigues originals. Al costat de la platja de Santa Monica, es troba el famós moll amb un ambient de carnaval perenne. Atreu tant a locals com a visitants de tot el món. Situat al parc Griffith al Mt. Hollywood es troba l'Observatori Griffith. Aquest gran observatori públic disposa d'instal·lacions d'última generació i excel·lents vistes de Los Angeles. Si ets un fanàtic de les compres, t'encantarà Rodeo Drive. Un districte de compres glamurós, Rodeo Drive està ple de botigues elegants i de moda. Fes una passejada per Beverly Hills, fins i tot podríes veure una celebritat en aquest barri. Aquesta ciutat ofereix un gran clima, bones compres, molta diversitat, grans esdeveniments culturals, excel·lent gastronomia i gent amable. Los Angeles és fresca, falsa, estilitzada, vasta i mai avorrida.
Més informació
15 de març
Transport de Los Angeles CA a Madrid
Tornar
American Airlines
American Airlines American Airlines
22:05 - Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
20:25 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
+1 dia 14h 20m 0 PC 1 parada
AA
AA American Airlines - AA 6179
22:05 - Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
15:25 - London, Heathrow (LHR)
Transport:  AA6179 Operat per:  British Airways
Classe cabina: Economy
1h 35m - Connexió a London, Heathrow (LHR)
AA
AA American Airlines - AA 6283
17:00 - London, Heathrow (LHR)
20:25 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Transport:  AA6283 Operat per:  British Airways
Classe cabina: Economy
preu per persona Des de
771 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 11
Transport 2
Allotjaments 11

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees