Islandia, Isla de Hielo y Fuego
Des de 626 €

Islandia, Isla de Hielo y Fuego

Multidestinació
Creat: dilluns, 16 de desembre del 2019 - Sortida: dilluns, 16 de març del 2020
Ref ID: 796819
preu per persona Des de
626 €
Basat en 2 adults
Creat: dilluns, 16 de desembre del 2019 - Sortida: dilluns, 16 de març del 2020
Destinacions: Reikiavik, Borgarnes, Akureyri, Egilsstadir, Höfn, Skaftafell, Vik, Reikiavik

Quant a

El vostre dia a dia

16 de març
Transport de Madrid a Reikiavik
Sortida
EasyJet
Wizzair UK
Múltiples companyies aèries Múltiples companyies aèries
11:10 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
18:00 - Keflavik, Keflavik International Airport (KEF)
7h 50m 0 PC 1 parada
U2
U2 EasyJet - U2 2202
11:10 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
12:40 - London, Luton (LTN)
Transport:  U22202
Classe cabina: Economy
2h 10m - Connexió a London, Luton (LTN)
W9
W9 Wizzair UK - W9 4497
14:50 - London, Luton (LTN)
18:00 - Keflavik, Keflavik International Airport (KEF)
Transport:  W94497
Classe cabina: Economy
16 de març
1. Reikiavik
Estada
Sobre la destinació: Reikiavik no és la típica capital, no té edificis magnífics, ni un centre històric ni grans monuments, aquesta ciutat és molt més que això. La capital d'Islàndia és diferent, plena de vida i molt a prop de la natura. La seva ubicació, a la vora de l'oceà Atlàntic, entre dos fiords i envoltada per un marc volcànic lunar, fa que la ciutat, el nom de la qual significa literalment Badia de Fums, sigui incomparablement especial. La capital més septentrional del món és el lloc perfecte per als amants de la natura i la vida salvatge. Envoltada pel mar, l'observació de balenes és una de les activitats turístiques més populars. La ciutat té molts espais oberts: parcs, zones peatonals, un llac situat al costat de l'ajuntament i la platja geotèrmica de Nauthólsvik a només 15 minuts del centre de la ciutat. A tota la ciutat hi ha 7 piscines geotèrmiques municipals on els locals van a socialitzar i relaxar-se després de la feina. Altres activitats com el ciclisme, el senderisme, l'equitació, la navegació i la pesca es poden gaudir a les portes de la capital. A part de totes les seves meravelles naturals, Reikiavik sempre té alguna cosa a oferir. És una ciutat cosmopolita i dinàmica plena de museus, galeries d'art i acollidores cafeteries. La seva vida nocturna és emocionant i escandalosa, durant una nit de festa, sembla que els locals estan compensant la prohibició de la cervesa que va estar en vigor fins al 1989 i els llocs de nit tendeixen a romandre oberts fins a les primeres hores del matí. Durant el dia, la capital és un lloc molt més relaxat, amb les seves cases colorides, carrers lliures de brossa i un ritme de vida tranquil. Reikiavik és considerada una de les ciutats més netes, verdes i segures del món. Perdre's en aquesta ciutat és gairebé impossible: l'església de Hallgrímskirkja i el turó d'Öskjuhlíð són visibles des de la majoria de llocs del centre de la ciutat i són punts de referència essencials per a l'orientació. Reikiavik és dinàmica, creativa, moderna, acollidora i molt especial. La seva peculiar personalitat i els seus entorns magnètics faran que estigueu d'acord que no hi ha millor ciutat al món.
Més informació
16 de març
Lloguer de cotxes
VW Polo, Ford Fiesta or similar
Keflavik International Airport
Keflavík Aeropuerto International (Shuttle)
19:00 - 16 de març 2020
Keflavik International Airport
Keflavík Aeropuerto International (Shuttle)
12:00 - 26 de març 2020
Durada del conductor

Mínim 20, Màxim 90

Dipòsit

Devolver el vehículo con la misma cantidad de combustible que recibió a la recogida.

Condicions generals de pagament
Prepago. En el momento de recoger su vehiculo es necesario presentar como garantía una tarjeta de crédito válida, cuyo titular debe corresponder al conductor que figura en la reserva. Las tarjetas de prepago o de débito, como Maestro, Visa Electron o Visa Premier, no son aceptadas a la recogida del vehículo.
Dipòsit aplicable a aquesta reserva
En la recogida del vehículo se cargará por lo general una cantidad como fianza en la tarjeta de crédito del cliente. Esta fianza corresponde normalmente con el monto de la franquicia y con el depósito de combustible (tarjetas de débito, tarjetas de crédito prepago así como dinero en efectivo no son aceptados). Por favor, nótese que ciertos proveedores no aceptaran tarjetas de crédito American Express, Carte Bleue, Union Pay, Visa Premier o Diners Club, por ello, le recomendamos el uso de Visa o Mastercard. En caso que la tarjeta de crédito no sea válida o de que no disponga de suficiente crédito, el proveedor no podrá entregarle el vehículo y no se procederá a ningún reembolso por la reserva. Para vehículos de alta gama es obligatorio presentar una segunda tarjeta de crédito, para la cual no es preciso que esté al mismo nombre.Cantidad estimada del depósito: GBP 2525
Protecció contra el robatori
con franquicia de 2.400 GBP
Renúncia al dany de col·lisió
con franquicia de 2.400 GBP
Recollida

Keflavík Aeropuerto International (Shuttle) - Telèfon: +354 562 5888

10, Grænásvegur, 230 Reykjanesbaer (Shuttle)

Horaris: 00:00 - 23:59
Our office is located 7 km (5 miles) away from the airport. After luggage claim, please call for a free shuttle service. Then please wait at the arrival area. Tel: +354 562 5888.
Deixar anar

Keflavík Aeropuerto International (Shuttle) - Telèfon +354 562 5888

10, Grænásvegur, 230 Reykjanesbaer (Shuttle)

Horaris: 00:00 - 23:59
Our office is located 7 km (5 miles) away from the airport. After luggage claim, please call for a free shuttle service. Then please wait at the arrival area. Tel: +354 562 5888.
Transport de Reikiavik a Borgarnes
No s'ha seleccionat cap transport
18 de març
2. Borgarnes
Estada
Sobre la destinació: Borgarnes és una ciutat situada en una península a la costa de Borgarfjörður a Islàndia. La ciutat es troba a 60 km al nord de la capital, Reykjavík, i està connectada amb altres llocs d'Islàndia a través del segon pont més gran del país, Borgarfjarðarbrú; és la ciutat més gran del municipi de Borgarbyggð. PRINCIPALS ATRACCIONS TURÍSTIQUES • Safnahús Borgarfjarðar. Diversos petits museus i col·leccions estan allotjats junts en un edifici: una col·lecció d'història natural, un museu d'història local i una col·lecció d'art, així com els arxius locals i la biblioteca. • Skallagrímsgarður. Un petit parc municipal al cor de la ciutat.
Més informació
Transport de Borgarnes a Akureyri
No s'ha seleccionat cap transport
19 de març
3. Akureyri
Estada
Sobre la destinació: Akureyri és una ciutat al nord d'Islàndia. És la segona àrea urbana més gran d'Islàndia i el quart municipi més gran. Coneguda com la Capital del Nord d'Islàndia, Akureyri és un important port i centre de pesca. Akureyri és una ciutat molt pintoresca amb la seva ubicació al costat d'un fiord escènic, estils d'edificis eclèctics i carrers que serpentejen a través de gorges. Passa una estona passejant pel centre de la ciutat, veu l'impressionant església i Listagilið (literalment "el canó de l'art"), llar de diverses galeries i botigues d'art i artesania. El tranquil jardí botànic municipal, Lystigarðurinn, val la pena visitar, així com els diversos petits museus repartits per la ciutat.
Més informació
19 de març
Allotjament
1 Nit
Transport de Akureyri a Egilsstadir
No s'ha seleccionat cap transport
20 de març
4. Egilsstadir
Estada
Sobre la destinació: Egilsstadir, Islàndia, és la ciutat més gran de l'est de l'illa. Pertanyent a la regió d'Austurland, té una població d'aproximadament 2.300 habitants. Egilsstadir es troba en una plana al llarg del riu Lagarfljót. El seu petit aeroport i les bones instal·lacions d'hotels i restaurants han fet d'aquesta petita ciutat islandesa una destinació turística popular, tant per als islandesos com per als visitants estrangers. Una de les principals atraccions d'Egilsstadir és el seu entorn natural, sent la porta d'entrada als principals fiords de l'est d'Islàndia: Seyðisfjörður, Reyðarfjörður i Vopnafjörður. Molt a prop d'Egilsstadir es poden visitar dues cascades espectaculars: Hengifoss, de gairebé 120 metres d'altura, i Fardagafoss. Les seves valls i muntanyes (incloent el pic Snæfell de 1800 metres d'altura) ofereixen el millor entorn per als excursionistes, especialment durant l'estiu. A prop d'Egilsstadir es troba el bosc de Hallormsstadaskógur, la zona boscosa més gran de l'illa. Egilsstadir també pot ser una bona base per a una excursió al meravellós Parc Nacional de Vatnajokull.
Més informació
Transport de Egilsstadir a Höfn
No s'ha seleccionat cap transport
21 de març
5. Höfn
Estada
Sobre la destinació: Hofn és l'únic nucli urbà que es pot trobar després de passar per Kirkjubaejarklaustur. És una ciutat grisa i no massa atractiva, però serveix per passar la nit a causa de la seva proximitat a la llacuna del glaciar Jokulsarlon (78 km) i el gran Vatnajokull. Hofn està situada en una península al sud-est d'Islàndia i està envoltada per diverses illes petites, la més gran de les quals és Mikley, seguida de Krókalátur i Hellir a l'est de la ciutat. El nom Hofn significa port i és un dels pocs ports pesquers del sud d'Islàndia. En aquest, la navegació ha de ser prudent a causa de la formació de bancs de sorra que s'han de dragar freqüentment per mantenir una profunditat mínima de 7-8 metres. Aquest port pot quedar congelat durant els mesos d'hivern més durs. Hofn també té un aeroport que només opera vols domèstics. Està situat a la Ring Road, accedint a la ruta 99. L'esdeveniment cultural més important de Hofn és la famosa festa de la llagosta que es celebra el primer cap de setmana de juliol. Hofn conté diversos museus, incloent el Museu del Glaciar, el Museu del Folklore i el Museu Marítim entre d'altres. Vam passar la nit a Hofn durant dues nits mentre fèiem un viatge circular al sud d'Islàndia (Islàndia: Dades Organitzatives). Durant la nostra estada vam fer diverses passejades pels carrers, vam anar a supermercats, gasolineres i vam sopar als restaurants del port que estaven molt a prop del nostre apartament, no vam poder fer gaire més després d'arribar al poble a la tarda i amb gairebé tot tancat. El més remarcable de Hofn és la natura salvatge que l'envolta. Us deixo algunes mostres de paisatges propers a aquesta ciutat.
Més informació
Transport de Höfn a Skaftafell
No s'ha seleccionat cap transport
22 de març
6. Skaftafell
Estada
Transport de Skaftafell a Vik
No s'ha seleccionat cap transport
23 de març
7. Vik
Estada
Sobre la destinació: El poble de Vík està situat a la carretera principal de l'illa, a uns 180 km per carretera al sud-est de Reykjavík. Vík í Mýrdal o simplement Vík, com l'anomenen els locals, és un remot poble costaner al sud d'Islàndia i és el poble més meridional de la península islandesa. L'entorn natural a Vík í Mýrdal és força bonic, amb una platja de sorra negra plena d'ocells, el Mont Reynisfjall a l'oest, Hjörleifshöfði a l'est i el glaciar Mýrdalsjökull a la part superior de la zona muntanyosa, que és perfecta per explorar els encantadors camins. El poble de Vík està situat a la carretera principal que envolta l'illa, a uns 180 km (110 milles) per carretera al sud-est de Reykjavík.
Més informació
23 de març
Allotjament
1 Nit
Transport de Vik a Reikiavik
No s'ha seleccionat cap transport
24 de març
8. Reikiavik
Estada
Sobre la destinació: Reikiavik no és la típica capital, no té edificis magnífics, ni un centre històric ni grans monuments, aquesta ciutat és molt més que això. La capital d'Islàndia és diferent, plena de vida i molt a prop de la natura. La seva ubicació, a la vora de l'oceà Atlàntic, entre dos fiords i envoltada per un marc volcànic lunar, fa que la ciutat, el nom de la qual significa literalment Badia de Fums, sigui incomparablement especial. La capital més septentrional del món és el lloc perfecte per als amants de la natura i la vida salvatge. Envoltada pel mar, l'observació de balenes és una de les activitats turístiques més populars. La ciutat té molts espais oberts: parcs, zones peatonals, un llac situat al costat de l'ajuntament i la platja geotèrmica de Nauthólsvik a només 15 minuts del centre de la ciutat. A tota la ciutat hi ha 7 piscines geotèrmiques municipals on els locals van a socialitzar i relaxar-se després de la feina. Altres activitats com el ciclisme, el senderisme, l'equitació, la navegació i la pesca es poden gaudir a les portes de la capital. A part de totes les seves meravelles naturals, Reikiavik sempre té alguna cosa a oferir. És una ciutat cosmopolita i dinàmica plena de museus, galeries d'art i acollidores cafeteries. La seva vida nocturna és emocionant i escandalosa, durant una nit de festa, sembla que els locals estan compensant la prohibició de la cervesa que va estar en vigor fins al 1989 i els llocs de nit tendeixen a romandre oberts fins a les primeres hores del matí. Durant el dia, la capital és un lloc molt més relaxat, amb les seves cases colorides, carrers lliures de brossa i un ritme de vida tranquil. Reikiavik és considerada una de les ciutats més netes, verdes i segures del món. Perdre's en aquesta ciutat és gairebé impossible: l'església de Hallgrímskirkja i el turó d'Öskjuhlíð són visibles des de la majoria de llocs del centre de la ciutat i són punts de referència essencials per a l'orientació. Reikiavik és dinàmica, creativa, moderna, acollidora i molt especial. La seva peculiar personalitat i els seus entorns magnètics faran que estigueu d'acord que no hi ha millor ciutat al món.
Més informació
25 de març
Transport de Reikiavik a Madrid
Tornar
EasyJet
Norwegian Air International
Múltiples companyies aèries Múltiples companyies aèries
19:30 - Keflavik, Keflavik International Airport (KEF)
9:40 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
+1 dia 13h 10m 0 PC 1 parada
U2
U2 EasyJet - U2 8508
19:30 - Keflavik, Keflavik International Airport (KEF)
22:40 - London, Gatwick (LGW)
Transport:  U28508
Classe cabina: Economy
7h 40m - Connexió a London, Gatwick (LGW)
D8
D8 Norwegian Air International - D8 2468
6:20 - London, Gatwick (LGW)
9:40 - Madrid, Adolfo Suárez Madrid Barajas (MAD)
Transport:  D82468
Classe cabina: Economy
preu per persona Des de
626 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 8
Nits 8
Transport 2
Allotjaments 7
Cotxes 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees