MIGUEL ANGEL VARGAS Y FAMILIA
Des de 411 €

MIGUEL ANGEL VARGAS Y FAMILIA

Routing
Creat: dimarts, 22 de juny del 2021 - Sortida: dilluns, 2 d’agost del 2021
Ref ID: 1514876
preu per persona Des de
411 €
Basat en 2 adults i 2 nens
Creat: dimarts, 22 de juny del 2021 - Sortida: dilluns, 2 d’agost del 2021
Destinacions: Pontevedra, Santiago de Compostela, A Coruña, Lugo, Ourense (Província)

El vostre dia a dia

View in Google Maps
02 d’ag.
Viatge en cotxe des de 781 quilòmetres - 7h 44m
Sevilla
Pontevedra
02 d’ag.
1. Pontevedra
Estada
Sobre la destinació: Pontevedra és una ciutat espanyola al nord-oest de la Península Ibèrica. És la capital tant de la Comarca com de la Província de Pontevedra, i de les Rias Baixas a Galícia. Pontevedra s'ha transformat en una de les ciutats més accessibles i ha estat premiada per la seva qualitat urbana amb premis internacionals com el premi europeu "Intermodes", l'"ONU-Habitat" i el "Premi d'Excel·lència" del Centre per al Disseny Actiu. PRINCIPALS ATRACCIONS TURÍSTIQUES - La Capella de la Peregrina. - La Basílica de Santa Maria la Major: Hi ha moltes escultures interessants a la façana al voltant del portal. - L'Església de Sant Domingo: Aquestes ruïnes medievals daten dels anys 1300. - Plaça Pública: On tothom va a passejar a les tardes. Quan fa fred, no hi ha res millor que aturar-se a un venedor ambulant per un paquet encara calent de castanyes acabades de torrar. - Monestir Benedictí de Sant Salvador de Lérez.
Més informació
02 d’ag.
Allotjament
2 Nits
04 d’ag.
Viatge en cotxe des de 64 quilòmetres - 48m
Pontevedra
Santiago de Compostela
04 d’ag.
2. Santiago de Compostela
Estada
Sobre la destinació: Des de l'època medieval fins al dia d'avui, Santiago de Compostela és considerada una destinació principal per als pelegrins. Aquesta ciutat sagrada va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l'any 1985. Situada a l'extrem nord-oest d'Espanya, a 100 km al nord de la frontera portuguesa, Santiago és la capital de la comunitat autònoma de Galícia. La ciutat acull l'església més famosa d'Espanya. La Catedral és majestuosa, una fusió harmoniosa d'estils i èpoques sota dues torres altes. Just a l'interior de l'entrada principal es troba el Pòrtic de la Glòria, un dels conjunts més destacats de l'escultura romànica a Europa. A prop de la catedral, hi ha el Museo do Pobo Galego, museu del poble galleg, situat al Monasterio de Santo Domingo, que conté rèpliques de ruïnes cèltiques antigues. Gairebé la meitat de la població de Santiago està formada per estudiants bulliciosos amb ganes de passar-ho bé. Bars i pubs es poden trobar per tots els carrers medievals de la ciutat vella i al llarg de la Calle Santiago de Chile. Les nits tenen una llum especial als carrers de Santiago de Compostela. La llum de la lluna fa de la ciutat un escenari atemporal on els llocs emblemàtics ressalten el costat més bonic i nostàlgic de la ciutat. I per a aquells que busquen ambient, les nits de Santiago són eternes.
Més informació
04 d’ag.
Allotjament
2 Nits
06 d’ag.
Viatge en cotxe des de 75 quilòmetres - 50m
Santiago de Compostela
A Coruña
06 d’ag.
3. A Coruña
Estada
Sobre la destinació: Forma part de la comunitat autònoma espanyola de Galícia, una regió de vastes paisatges verds amb un ric patrimoni celta i romà que manté, encara avui, un encant místic i màgic. Avui, La Corunya és una ciutat moderna, que combina les seves tradicionals indústries agrícoles i pesqueres amb noves indústries d'èxit, com la moda i el tèxtil. Situada al costat de l'oceà Atlàntic, A Coruña és una ciutat històrica la història de la qual ha mantingut estrets llaços amb el seu antic port pesquer i comercial. La península en la qual es troba la Ciutat Vella també conté la Torre d'Hèrcules, un dels símbols de la ciutat, que és una interessant col·lecció romànica de carrers, places i esglésies medievals.
Més informació
08 d’ag.
Viatge en cotxe des de 98 quilòmetres - 1h 4m
A Coruña
Lugo
08 d’ag.
4. Lugo
Estada
Sobre la destinació: Lugo és una ciutat a Galícia i és l'única ciutat del món que està envoltada per muralles romanes completament intactes, que arriben a una alçada de 10 a 15 m al llarg d'un circuit de 2117m amb 71 torres. El passeig per la part superior és continu al voltant del circuit, i té deu portes. Aquestes muralles del segle III estan protegides per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat. El pont sobre el Minho és essencialment de data romana, encara que moltes reparacions al llarg dels segles han esborrat el seu caràcter romà. Dins de les muralles, la ciutat conserva carrers peatonals tranquils, places àmplies i jardins espaiosos, on destaquen edificis com la Catedral, el Palau Arquebisbal i l'Ajuntament. Però el barri històric també acull alguns dels millors restaurants de Galícia, on és possible degustar les excel·lents carns i peixos frescos que han guanyat a la gastronomia de Lugo un reconegut prestigi.
Més informació
08 d’ag.
Allotjament
2 Nits
10 d’ag.
Viatge en cotxe des de 130 quilòmetres - 1h 46m
Lugo
Ourense (Província)
10 d’ag.
5. Ourense (Província)
Estada
Sobre la destinació: Ourense és una província del nord-oest d'Espanya, situada a la part sud-est de la comunitat autònoma de Galícia. Limita amb les províncies de Pontevedra a l'oest, Lugo al nord, León i Zamora a l'est, i amb Portugal al sud. Amb una superfície de 7.278 km quadrats, és l'única província de Galícia que no té sortida al mar. La capital provincial, Ourense, és el centre de població més gran, mentre que la resta de la província és predominantment rural.
Més informació
12 d’ag.
Viatge en cotxe des de 764 quilòmetres - 6h 58m
Ourense (Província)
Sevilla
1 Assegurances
Seguro (AXA Seguros) - Región (Un solo país) - Días (11)
Observacions:

No Incluye:

* Propinas.

* Gastos personales.

* Ningún otro servicio no especificado en el apartado anterior.


Muy importante:


* El presente documento, obtenido a través de Tours Compositor, no constituye una confirmación de reserva ni una reserva en firme de ninguno de los servicios de viaje descritos en el mismo. Tal confirmación se obtendrá, solamente, una vez Panavisión Tours reciba el precio íntegro de la reserva a través de la agencia minorista seleccionada por el Usuario de entre las asociadas a Tours Compositor.


* La reserva de servicios turísticos y compras de productos que figuran en este documento se regirá por las condiciones contractuales específicas con las que han sido ofertados y por las Condiciones Generales aplicables a los servicios de viaje y productos comercializados por Panavisión Tours que se publican en esta web, una copia de las cuales se acompañan a este documento.


* La confirmación de la reserva tal como obtenida a través de Tours Compositor queda condicionada, además, a la disponibilidad en el momento de realizar el Usuario su pago de plazas en los medios de transporte, alojamientos, o cualquier tipo de servicio seleccionado dentro de la tarifa seleccionada o utilizada para la oferta.


* El precio final obtenido en el documento generado a través de Tours Compositor pueden sufrir modificaciones en el momento de solicitar y confirmar la reserva como consecuencia de la política de precios dinámicos de las compañías aéreas.


* Igualmente, el precio final se condiciona en todo momento a la fluctuación de divisa, precio del carburante, impuestos y recargos turísticos de aeropuertos, alojamientos, billetes aéreos, servicios de manutención, visados y en general todas aquellas que se apliquen a servicios incluidos en el viaje, lo que puede justificar una variación del precio, incluso después de confirmada la reserva en los términos y con los límites previstos en la ley.


* Confirmada la reserva, se aplicarán gastos de cancelación de aquellos servicios que previamente se han indicado, en el proceso de reserva, que son "No Reembolsables".


* Este viaje puede no ser apto para personas con movilidad reducida. Consulte con su agencia sobre la idoneidad del mismo en función de sus necesidades personales.

preu per persona Des de
411 €
Basat en 2 adults i 2 nens
personalitzeu-lo
Reserveu o modifiqueu aquesta idea
Aquesta idea inclou
Destinacions 5
Allotjaments 5
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees