Recorrido por los Pirineos (sin rent a car)
Des de 232 €

Recorrido por los Pirineos (sin rent a car)

Multidestinació
Creat: dimecres, 27 de maig del 2020 - Sortida: dilluns, 13 de juliol del 2020
Ref ID: 1039973
preu per persona Des de
232 €
Basat en 2 adults
Creat: dimecres, 27 de maig del 2020 - Sortida: dilluns, 13 de juliol del 2020
Destinacions: Alquézar, Panticosa, Canfranc
Temes

Quant a

El vostre dia a dia

13 de jul.
1. Alquézar
Estada
Sobre la destinació: Alquézar és un municipi de la província d'Osca. Alquézar és el lloc perfecte per a esports com el barranquisme, el senderisme, l'equitació i el ciclisme de muntanya. Aquest poble també té exemples d'art rupestre al Parc Cultural del Riu Vero, declarat Patrimoni Mundial. També destaquen el seu castell, la col·legiata de Santa Maria la Major (el monument més visitat de la regió) amb el seu claustre de capitells romànics i el seu òrgan, així com moltes ermites. També val la pena fer una visita al Museu Etnològic Casa Fabián, per conèixer la història d'aquest poble i la regió del Somontano, coneguda pels seus excel·lents vins.
Més informació
Transport de Alquézar a Panticosa
No s'ha seleccionat cap transport
14 de jul.
2. Panticosa
Estada
Sobre la destinació: Panticosa és un municipi situat a la província d'Huesca, Aragó, Espanya. Durant la fi del segle XIX i principis del segle XX, va ser una exitosa ciutat balneari, famosa per les seves pures aigües de muntanya, que suposadament curaven malalties del fetge i l'herpes. Els seus edificis balnearis de l'època belle-époque estan ben conservats i encara en ús.
Més informació
Transport de Panticosa a Canfranc
No s'ha seleccionat cap transport
16 de jul.
3. Canfranc
Estada
Sobre la destinació: El nom del poble prové de Campus Franci, que literalment significa el camp dels estrangers. Originalment era un petit poble de mercat, així com un lloc de descans per als pelegrins de la ruta d'Arles del Camí de Sant Jaume, després de la difícil travessia dels Pirineus pel pas de Somport. Va ser fundat entre 1080-90 per Sancho Ramírez, rei d'Aragó. Canfranc també era un lloc de comandament, protegint les fronteres i controlant els impostos, que eren donats a la Catedral de Jaca. El 29 d'octubre de 1288, es va signar aquí el tractat de Canfranc, mediat per Eduard I d'Anglaterra, que preveia l'alliberament de Carles II de Nàpols de la seva presó per Pere III d'Aragó. El poble, situat a la vall del riu Aragó, ocupa una superfície de 71,6 km² i està situat a una altitud de 1040 m. Entre les restes que es poden veure hi ha un pont romànic de pelegrins i dues esglésies d'interès: la de la Nostra Senyora de l'Assumpció (del segle XII al XVI) amb quatre retaules barrocs, i la de la Trinitat (segle XVI). El poble va ser arrasat per un incendi el 1617 i de nou el 1944, després del qual la major part dels habitants es van traslladar a la propera Canfranc Estación. La població actual és de 77 habitants.
Més informació
1 Assegurances
Seguro (AXA Seguros) - Región (Un solo país) - Días (6)
Observacions:

No Incluye:

* Propinas.

* Gastos personales.

* Ningún otro servicio no especificado en el apartado anterior.






Muy importante: 

·         Una vez que el Usuario ha diseñado su viaje con Compositor Panavisión Tours debe formalizar la reserva y contratar su viaje mediante la intervención de una agencia de viajes minorista, por lo que todo Usuario interesado en confirmar su reserva deberá dirigirse a cualquiera de las agencias minoristas asociadas a Compositor Panavisión Tours con el documento previamente generado con dicha herramienta.

 

·         El presente documento, obtenido por el Usuario a través de Compositor Panavisión Tours, no constituye una confirmación de reserva ni una reserva en firme de ninguno de los servicios de viaje descritos en el mismo. Tal confirmación se obtendrá, solamente, una vez Panavisión Tours reciba el precio íntegro de la reserva a través de la agencia minorista seleccionada por el Usuario de entre las asociadas a Compositor Panavisión.

 

·         La reserva de servicios turísticos y compras de productos que figuran en este documento se regirá por las condiciones contractuales específicas con las que han sido ofertados y por las Condiciones Generales aplicables a los servicios de viaje y productos comercializados por Panavisión Tours que se publican en esta web, una copia de las cuales se acompañan a este documento.

 

·         La confirmación de la reserva tal como obtenida por el Usuario a través de Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com o www.panavision-tours.es  queda condicionada, además, a la disponibilidad en el momento de realizar el Usuario su pago de plazas en los medios de transporte, alojamientos, o cualquier tipo de servicio seleccionado dentro de la tarifa seleccionada o utilizada para la oferta. 

 

·         El precio final obtenido en el documento generado a través de Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com o www.panavision-tours.es pueden sufrir modificaciones en el momento de solicitar y confirmar la reserva como consecuencia de la política de precios dinámicos de las compañías aéreas.

 

·         Igualmente, el precio final se condiciona en todo momento a la fluctuación de divisa, precio del carburante, impuestos y recargos turísticos de aeropuertos, alojamientos, billetes aéreos, servicios de manutención, visados y en general todas aquellas que se apliquen a servicios incluidos en el viaje, lo que puede justificar una variación del precio, incluso después de confirmada la reserva en los términos y con los límites previstos en la ley.

 

·         Confirmada la reserva, se aplicarán gastos de cancelación por importe del precio total de la reserva.

 

preu per persona Des de
232 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 3
Allotjaments 3
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees