Cultura y reláx (sin rent a car)
Des de 532 €

Cultura y reláx (sin rent a car)

Multidestinació
Creat: dimecres, 27 de maig del 2020 - Sortida: dilluns, 13 de juliol del 2020
Ref ID: 1039987
preu per persona Des de
532 €
Basat en 2 adults
Creat: dimecres, 27 de maig del 2020 - Sortida: dilluns, 13 de juliol del 2020
Destinacions: Toledo, Illa Canela, Còrdova
Temes

Quant a

El vostre dia a dia

13 de jul.
1. Toledo
Estada
Sobre la destinació: Toledo va florir a l'època medieval durant la convivència pacífica de cristians, musulmans i jueus. Aquest fet ha deixat com a llegat una ciutat emmurallada digna i lleugerament mística. Els monuments de Toledo s'aglomeren en una anarquia vertiginosa de períodes i estils, mantenint-se units en una matriu medieval de cases caigudes, esglésies, sinagogues i mesquites. La ciutat que El Greco va retratar en algunes de les seves rares paisatges ha canviat poc al llarg dels anys. Rodejada pel riu Tajo, va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i és una de les ciutats més visitades d'Espanya. Els artefactes d'origen cristià, musulmà i jueu continuen complementant-se en aquesta ciutat, sovint dins del mateix edifici. La catedral és un complex banquet d'estils arquitectònics i artístics. Les dues sinagogues, la Sinagoga del Tránsito i la Sinagoga de Santa Maria la Blanca, i un museu, el Museo Sefardí, són tot el que queda de la que va ser la comunitat jueva més gran d'Espanya. Els records de la presència musulmana són visibles a prop de la Puerta del Sol, una porta mudèjar del segle XIV, i la mesquita del segle X, la Mezquita del Cristo de la Luz. Les llegendes i tradicions de Toledo semblen cobrar vida a la posta de sol. Els visitants poden explorar l'atmosfera medieval misteriosa de la ciutat passejant pels seus carrers estrets en una de les moltes visites nocturnes organitzades per tota la ciutat. És una experiència fascinant que transportarà els viatgers a una altra època.
Més informació
Transport de Toledo a Illa Canela
No s'ha seleccionat cap transport
14 de jul.
2. Illa Canela
Estada
Sobre la destinació: Isla Canela és una petita illa situada al sud de la població d'Ayamonte, a Andalusia, Espanya. La desembocadura del riu Guadiana es troba al costat de l'illa, i Portugal es pot veure fàcilment des de Isla Canela. L'illa és un popular centre d'estiueig gràcies a les seves platges. La bonica platja de 7 quilòmetres de sorra fina i daurada és el que atrau els turistes a Isla Canela. El clima a Isla Canela és principalment mediterrani, amb estius generalment calorosos i secs i hiverns suaus. La zona es considera una destinació durant tot l'any.
Més informació
14 de jul.
Allotjament
5 Nits
15 de jul.
Entrades
Visit Parque Nacional de Doñana by 4x4 Minibus
Visit Parque Nacional de Doñana by 4x4 Minibus
Half-day morning Tour por la mañana - Recogida en Acebuche
No reemborsable
Vegeu detalls
18 de jul.
Entrades
Algarve Tour
Algarve Tour
Full day Recogida a las 9:30 horas en el hotel Iberostar Isla Canela
No reemborsable
Vegeu detalls
Transport de Illa Canela a Còrdova
No s'ha seleccionat cap transport
19 de jul.
3. Còrdova
Estada
Sobre la destinació: Potser enlloc més Espanya mostra la seva diversa herència de manera tan tangible als visitants com a Còrdova. El Pont Romà, i les columnes i muralles disperses, testimonien la importància de la ciutat en temps romans. L'ocupació àrab va portar la seva màxima prosperitat i durant un temps Còrdova, amb la seva vasta biblioteca, va ser la ciutat més gran del món. Còrdova captura l'essència d'Andalusia avui: cases blanques al llarg de carrers estrets amaguen patis serens, i les tensions del cante jondo, un estil vocal de flamenc, encara ressonen de tant en tant. La majoria de llocs d'interès i monuments estan agrupats a la Juderia, un laberint de carrers estrets i tortuosos que era el barri jueu de la ciutat. Aquesta àrea es troba entre la Plaça de las Tendillas, la plaça principal de Còrdova, i el riu Guadalquivir. Aquí els visitants trobaran el símbol de la ciutat, La Mezquita, Gran Mesquita, que és una meravella mística; un airejat bosc de 850 columnes de marbre, alabastre i pedra suporta les 425 arcades de dos pisos a ratlles. Des de la torre, els visitants poden veure clarament com la conversió del segle XIII en una catedral va resultar en una juxtaposició incongrua d'estils. El barri jueu és genial per a tapes i bar-hopping, mentre hi sou, proveu un fino lleuger i sec o un dolç Pedro Ximenez, els vins locals més famosos. Còrdova té moltes raons per visitar-la. Aquesta ciutat us convida a somiar: només cal passejar pels seus carrers embullats i us adonareu que sou en un lloc únic. No us perdeu la posta de sol des del Pont Romà sobre el riu Guadalquivir. Després d'això no voldreu anar a dormir.
Més informació
20 de jul.
Entrades
Mosque-Cathedral of Cordoba Tour
Mosque-Cathedral of Cordoba Tour
Half-day morning En español
No reemborsable
Vegeu detalls
1 Assegurances
Seguro (AXA Seguros) - Región (Un solo país) - Días (8)
Observacions:

No Incluye:

* Propinas.

* Gastos personales.

* Ningún otro servicio no especificado en el apartado anterior.








Muy importante: 

·         Una vez que el Usuario ha diseñado su viaje con Compositor Panavisión Tours debe formalizar la reserva y contratar su viaje mediante la intervención de una agencia de viajes minorista, por lo que todo Usuario interesado en confirmar su reserva deberá dirigirse a cualquiera de las agencias minoristas asociadas a Compositor Panavisión Tours con el documento previamente generado con dicha herramienta.

 

·         El presente documento, obtenido por el Usuario a través de Compositor Panavisión Tours, no constituye una confirmación de reserva ni una reserva en firme de ninguno de los servicios de viaje descritos en el mismo. Tal confirmación se obtendrá, solamente, una vez Panavisión Tours reciba el precio íntegro de la reserva a través de la agencia minorista seleccionada por el Usuario de entre las asociadas a Compositor Panavisión.

 

·         La reserva de servicios turísticos y compras de productos que figuran en este documento se regirá por las condiciones contractuales específicas con las que han sido ofertados y por las Condiciones Generales aplicables a los servicios de viaje y productos comercializados por Panavisión Tours que se publican en esta web, una copia de las cuales se acompañan a este documento.

 

·         La confirmación de la reserva tal como obtenida por el Usuario a través de Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com o www.panavision-tours.es  queda condicionada, además, a la disponibilidad en el momento de realizar el Usuario su pago de plazas en los medios de transporte, alojamientos, o cualquier tipo de servicio seleccionado dentro de la tarifa seleccionada o utilizada para la oferta. 

 

·         El precio final obtenido en el documento generado a través de Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com o www.panavision-tours.es pueden sufrir modificaciones en el momento de solicitar y confirmar la reserva como consecuencia de la política de precios dinámicos de las compañías aéreas.

 

·         Igualmente, el precio final se condiciona en todo momento a la fluctuación de divisa, precio del carburante, impuestos y recargos turísticos de aeropuertos, alojamientos, billetes aéreos, servicios de manutención, visados y en general todas aquellas que se apliquen a servicios incluidos en el viaje, lo que puede justificar una variación del precio, incluso después de confirmada la reserva en los términos y con los límites previstos en la ley.

 

·         Confirmada la reserva, se aplicarán gastos de cancelación por importe del precio total de la reserva.

 

preu per persona Des de
532 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 3
Allotjaments 3
Activitats 3
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees