La Ruta por la Costa Vasca (sin rent a car)
Des de 269 €

La Ruta por la Costa Vasca (sin rent a car)

Routing
Creat: dijous, 28 de maig del 2020 - Sortida: dilluns, 6 de juliol del 2020
Ref ID: 1040424
preu per persona Des de
269 €
Basat en 2 adults
Creat: dijous, 28 de maig del 2020 - Sortida: dilluns, 6 de juliol del 2020
Destinacions: San Sebastian, Zarauz, Zumaia, Lequeitio, Bilbao, Santurce
Temes

El vostre dia a dia

View in Google Maps
06 de jul.
Viatge en cotxe des de 0 quilòmetres - 0m
San Sebastian
San Sebastian
06 de jul.
1. San Sebastian
Estada
Sobre la destinació: Sant Sebastià és la capital de la província de Guipúscoa. Es va convertir en un popular destí turístic a finals del segle XIX gràcies a la Reina Cristina d'Àustria, que passava els seus estius allà. La bellesa de la ciutat i la seva gastronomia són dues de les seves principals atraccions turístiques. La badia de la Concha presideix la ciutat flanquejada pel Monte Igeldo i el Monte Urgull. Enfront de la Concha es troba l'illa de Santa Clara, on es troba el far i és accessible en barca des del port. A l'esquerra de la Concha trobem la platja d'Ondarreta i a l'extrem d'aquesta, tenim el conjunt d'escultures "Peine del Viento" d'Eduardo Chillida. La part vella, situada als peus del Monte Urgull entre el port i la desembocadura de l'Urumea, s'anima cada vespre quan es poden gaudir de tapes i especialitats basques com marisc, peix i calamars en els bars locals. La part vella mostra una esplendor de la Belle Époque que sorprendrà a tots els visitants. La ciutat acull el Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià i la Quincena Musical, entre altres esdeveniments importants, que atrauen espectadors de tot el món. Elegant, sofisticada i amb un aire de fi de segle, Sant Sebastià és considerada una de les ciutats més boniques d'Espanya.
Més informació
07 de jul.
Entrades
Donosti/San Sebastián City Tour Bus
Donosti/San Sebastián City Tour Bus
1 hour Tour
No reemborsable
Vegeu detalls
08 de jul.
Viatge en cotxe des de 21 quilòmetres - 22m
San Sebastian
Zarauz
08 de jul.
2. Zarauz
Aturada
Sobre la destinació: Zarautz (Spanish: Zarauz) is a coastal town located in central Gipuzkoa, in Spain. It is bordered by Aia to the east and the south and Getaria to the west. It has four enclaves limiting the aforementioned municipalities: Alkortiaga, Ekano, Sola, and Arbestain. It's located about 15 kilometres (9.3 mi) west of San Sebastián. As of 2014, Zarautz has a population of 22,890, which usually swells to about 60,000 in the summer. The Palace of Narros, located adjacent to Zarautz's 2.8 km long beach, is where Queen Isabella II and Fabiola of Belgium once spent their summer holidays. The beach is known for being the longest in the Basque Country and one of longest of the Cantabrian cornice. The Mayor of Zarautz since 2015 has been Xabier Txurruka (Basque Nationalist Party).
Més informació
08 de jul.
Viatge en cotxe des de 6 quilòmetres - 10m
Zarauz
Guetaria
08 de jul.
3. Guetaria
TOWN - Aturada
08 de jul.
Viatge en cotxe des de 6 quilòmetres - 8m
Guetaria
Zumaia
08 de jul.
4. Zumaia
Estada
Sobre la destinació: Zumaia ([s̻umaja], espanyol: Zumaya) és una petita ciutat al nord d'Espanya, al País Basc. La ciutat té dues platges (Itzurun i Santiago), que són d'interès per als geòlegs perquè estan situades entre el conjunt més llarg d'estrats rocosos continus del món. Coneguts localment com a "flysch", daten des del període cretaci mitjà fins al present, un període de temps de més de 100 milions d'anys. El límit K-T està present a la platja d'Itzurun, i es poden trobar fòssils, notablement d'ammonites. Els estrats s'estenen al llarg d'una distància d'uns 8 km, entre les ciutats/platges de Deba i Getaria, amb Zumaia situada al mig.
Més informació
09 de jul.
Viatge en cotxe des de 44 quilòmetres - 1h 3m
Zumaia
Lequeitio
09 de jul.
5. Lequeitio
Estada
Sobre la destinació: Lekeitio (Spanish: Lequeitio) is a town and municipality located in the province of Biscay, in the Spanish Autonomous Community of Basque Country, 53 km (33 mi) northeast from Bilbao. The municipality has 7,293 inhabitants (2005) and is one of the most important fishing ports of the Basque coast. Tourism has an important role during the summer seasons, when the town is a resort with one beach called Isunza and the nearby Carraspio beach in the town of Mendexa. The most important monument is the church of Santa María, a gothic basilica from the 15th century. Lekeitio is also the birthplace of Resurrección María de Azkue, one of the most important Basque scholars of the 19th century.
Més informació
10 de jul.
Viatge en cotxe des de 66 quilòmetres - 1h 3m
Lequeitio
Bilbao
10 de jul.
6. Bilbao
Estada
Sobre la destinació: Bilbao és la capital de Biscaia al País Basc, al nord d'Espanya. La ciutat està situada a les ribes del Nervión, un riu de marea. Fins als anys 90, Bilbao era una gran ciutat industrial grisa, el cor econòmic del País Basc. Però des de la inauguració d'un nou Museu Guggenheim al costat del riu, la ciutat s'ha convertit en una ciutat artística i estilosa i ara és una gran destinació turística. L'atracció principal que va posar Bilbao al mapa va ser la construcció del Museu Guggenheim per Frank Gehry, ara és una de les atraccions més visitades d'Espanya. L'edifici és impressionant i hi ha algunes escultures molt interessants fora del museu i a l'atri. Centrat a la Plaça Nova, una plaça animada i colorida, i la Catedral de Santiago, el casc antic de Bilbao és força compacte i un passeig pels seus carrers no triga gaire. L'impressionant església de Sant Nicolau, construïda el 1743 en honor als mariners de Bilbao, es troba a l'entrada del Casco Viejo. Situada al cor mateix del centre antic de Bilbao, la catedral de Bilbao és l'església més antiga de la ciutat i la principal construcció gòtica de Biscaia. Bilbao, vital i emocionant, és famosa per la seva gran gastronomia, la seva cultura i la seva animada vida nocturna.
Més informació
12 de jul.
Viatge en cotxe des de 17 quilòmetres - 26m
Bilbao
Santurce
12 de jul.
7. Santurce
Estada
Sobre la destinació: Santurtzi is a port town in the province of Biscay, in the autonomous community of Basque Country, Spain. It is located in the Bilbao Abra bay, near the mouth of the Nervión river, on its left bank, 14 km downriver from Bilbao and forms part of the Greater Bilbao agglomeration. The district of Santurce of the city of San Juan, Puerto Rico derives its name from Santurtzi.
Més informació
13 de jul.
Viatge en cotxe des de 0 quilòmetres - 0m
Santurce
Santurce
1 Assegurances
Seguro (AXA Seguros) - Región (Un solo país) - Días (8)
Observacions:

No Incluye:

* Propinas.

* Gastos personales.

* Ningún otro servicio no especificado en el apartado anterior.






Muy importante: 

·         Una vez que el Usuario ha diseñado su viaje con Compositor Panavisión Tours debe formalizar la reserva y contratar su viaje mediante la intervención de una agencia de viajes minorista, por lo que todo Usuario interesado en confirmar su reserva deberá dirigirse a cualquiera de las agencias minoristas asociadas a Compositor Panavisión Tours con el documento previamente generado con dicha herramienta.

 

·         El presente documento, obtenido por el Usuario a través de Compositor Panavisión Tours, no constituye una confirmación de reserva ni una reserva en firme de ninguno de los servicios de viaje descritos en el mismo. Tal confirmación se obtendrá, solamente, una vez Panavisión Tours reciba el precio íntegro de la reserva a través de la agencia minorista seleccionada por el Usuario de entre las asociadas a Compositor Panavisión.

 

·         La reserva de servicios turísticos y compras de productos que figuran en este documento se regirá por las condiciones contractuales específicas con las que han sido ofertados y por las Condiciones Generales aplicables a los servicios de viaje y productos comercializados por Panavisión Tours que se publican en esta web, una copia de las cuales se acompañan a este documento.

 

·         La confirmación de la reserva tal como obtenida por el Usuario a través de Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com o www.panavision-tours.es  queda condicionada, además, a la disponibilidad en el momento de realizar el Usuario su pago de plazas en los medios de transporte, alojamientos, o cualquier tipo de servicio seleccionado dentro de la tarifa seleccionada o utilizada para la oferta. 

 

·         El precio final obtenido en el documento generado a través de Compositor Panavisión Tours www.panavision-tours.com o www.panavision-tours.es pueden sufrir modificaciones en el momento de solicitar y confirmar la reserva como consecuencia de la política de precios dinámicos de las compañías aéreas.

 

·         Igualmente, el precio final se condiciona en todo momento a la fluctuación de divisa, precio del carburante, impuestos y recargos turísticos de aeropuertos, alojamientos, billetes aéreos, servicios de manutención, visados y en general todas aquellas que se apliquen a servicios incluidos en el viaje, lo que puede justificar una variación del precio, incluso después de confirmada la reserva en los términos y con los límites previstos en la ley.

 

·         Confirmada la reserva, se aplicarán gastos de cancelación por importe del precio total de la reserva.

 

preu per persona Des de
269 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 7
Allotjaments 5
Activitats 1
assegurances 1

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees