Irlanda y Reino Unido
Des de 702 €

Irlanda y Reino Unido

Multidestinació
Creat: dimecres, 19 de juny del 2019 - Sortida: dilluns, 2 de setembre del 2019
Ref ID: 297128
preu per persona Des de
702 €
Basat en 2 adults
Creat: dimecres, 19 de juny del 2019 - Sortida: dilluns, 2 de setembre del 2019
Destinacions: Dublín, Edinburgh, London
Temes

Quant a

El vostre dia a dia

02 de set.
1. Dublín
Estada
Sobre la destinació: Dublin ha estat l'escenari de moltes novel·les i no és d'estranyar, ja que la seva tradició escrita es remunta a l'any 800 d.C. amb El Llibre de Kells, que ara es pot veure al Trinity College, la universitat més antiga d'Irlanda. La ciutat és el lloc de naixement de moltes figures literàries com Joyce, Beckett, Yeats, Shawn i Wilde, per nomenar-ne alguns. L'elegància georgiana de la ciutat es combina perfectament amb l'arquitectura medieval i moderna que dóna a Dublin la seva personalitat distintiva. No es pot negar que Dublin és una ciutat cultural; la UNESCO va designar la capital d'Irlanda com la ciutat de la literatura el 2010. Els amants de la cultura també tenen moltes opcions quan es tracta de museus i galeries. Des del Museu Nacional d'Irlanda i la Biblioteca Nacional fins a la Galeria Nacional i el simpàtic Petit Museu de Dublin, que conté el lloc on el president dels Estats Units JFK va utilitzar per adreçar-se al Parlament Nacional el 1963, hi ha molt per absorbir. No oblidem, per descomptat, el magnífic Castell de Dublin que data del segle XIII. A part de les seves riqueses glorioses, el millor d'aquesta ciutat és la seva gent. Els dublinesos són amigables, càlids, sorprenentment extrovertits i enginyosos, encara més després de prendre un parell de pintes de Guinness. En els més de 1000 bars de la ciutat es fan amics fàcilment. Hauria de ser obligatori per als turistes passar una estona en un bar, ja que és una de les experiències més memorables d'una visita a Irlanda. Dublin és també una ciutat jove, té una de les poblacions més joves d'Europa, es creu que al voltant de la meitat dels seus habitants tenen menys de 25 anys. Aquest fet ha fet que la ciutat sigui vibrant, dinàmica, energètica i ambiciosa. Dublin està plena de bars moderns, restaurants sofisticats i clubs animats, l'epicentre és la bulliciosa zona de Temple Bar. La música en viu és una religió a Irlanda i Dublin és la seva meca. L'escena musical en viu de la ciutat és excel·lent i ha donat al món un nombre de superestrelles musicals globals des de U2 i Westlife fins a The Script i Sinead O’Connor. Tothom és benvingut en aquesta ciutat multicultural d'avui en dia, però compte, Dublin, com la seva gent, és tan carismàtica i contagiós que potser mai no voldràs marxar.
Més informació
03 de set.
Entrades
Irish Whiskey Museum Experience
Irish Whiskey Museum Experience
1 hour Tour Premium
No reemborsable
Vegeu detalls
06 de set.
Transport de Dublín a Edinburgh
Ryanair
Ryanair Ryanair - FR812
6:40 - Dublin, Dublin (DUB)
7:50 - Edinburgh, Edinburgh (EDI)
1h 10m 0 PC Directe
Transport:  FR812
Classe cabina: Economy
06 de set.
2. Edinburgh
Estada
Sobre la destinació: Capital del regne medieval d'Escòcia, Edimburg és possiblement la ciutat més bonica del nord d'Europa. Encara és el centre dels establiments administratius autònoms d'Escòcia, Edimburg no s'ha modernitzat massa per ser freda ni és massa gran per ser poc atractiva. Els carrerons medievals s'agrupen al voltant d'un imponent castell, elegants cases de la ciutat del segle XVIII envolten parcs exuberants, i la cultura prospera. Sense cap dubte, el centre de la ciutat, el Castell d'Edimburg, es destaca a la vista des de les cantonades dels carrers per milles al voltant. La Capella de la Reina Margarida del segle XI, l'edifici més antic d'Edimburg, es troba dins les muralles del castell. Caminant cap al palau, passareu per la vivenda medieval coneguda com a Gladstone's Land, i la Casa de Lady Stair, una casa de la ciutat del segle XVII que conté records de la trinitat literària d'Escòcia: Burns, Scott i Stevenson. L'última volta de la Milla, el barri antic de la ciutat, és la Canongate Tolbooth que alberga el Museu de la Història del Poble i és un dels seus llocs més reconeixibles. Per a una vista panoràmica de la ciutat, pugeu a Arthur’s Seat, un volcà adormit situat al Parc de Holyrood. Calton Hill ofereix, també, vistes precioses d'Edimburg. Però Edimburg és més que turisme. Per a un toc urbà, visiteu Stockbridge, una comunitat pintoresca plena d'estudiants, cafeteries i bons pubs. Cada agost, la ciutat celebra el Festival Internacional d'Edimburg, tres setmanes de la millor música, teatre, òpera i dansa. Milers de visitants amants de la cultura es congreguen aquí i la ciutat fa tot el possible per mantenir-los contents.
Més informació
07 de set.
Entrades
City Sightseeing Edinburgh Hop-On Hop-Off Bus Tour
City Sightseeing Edinburgh Hop-On Hop-Off Bus Tour
1 hour Recorrido turístico en autobús con paradas libres por la ciudad de Edimburgo
No reemborsable
Vegeu detalls
10 de set.
Transport de Edinburgh a London
EasyJet
EasyJet EasyJet - U2238
14:20 - Edinburgh, Edinburgh (EDI)
15:40 - London, Stansted (STN)
1h 20m 0 PC Directe
Transport:  U2238
Classe cabina: Economy
10 de set.
3. London
Estada
Sobre la destinació: De totes les capitals europees, Londres és la que viu més profundament en la imaginació dels viatgers. Absorbim Londres abans de saber que existeix i quan finalment ens apropem a la ciutat, no ens decep. Hi ha els autobusos de dos pisos vermells, els policies i els impassibles guàrdies de Buckingham, l'abadia de Westminster, i les notes del Big Ben, sonant familiars, ja que les hem sentit abans. Veiem aquestes coses amb satisfacció. No obstant això, hi ha molt per sorprendre. Londres no és pintoresca. Londres no és un museu, encara que podríeu passar tot el vostre temps anant d'un a l'altre. És una metròpoli en expansió, amb embussos de trànsit, botigues, i una població internacional sorprenent. Visiteu els nombrosos monuments amb gairebé un mil·lenni d'història, des de la tomba de Chaucer fins al pub on el capità del Mayflower va beure, passant per Piccadilly Circus, un dels llocs més fotografiats de Londres. Però no us perdeu la Londres contemporània, amb els seus teatres intensament actius, la cuina internacional, les manifestacions polítiques, l'últim en música i moda, punks i nobles, i tothom entre ells. Al 1777, l'escriptor Samuel Johnson va dir que quan un home està cansat de Londres, està cansat de la vida, i la frase encara és certa. Hi ha alguna cosa diferent per experimentar cada dia a Londres.
Més informació
11 de set.
Entrades
Special Discount Offer: Big Bus London Hop-on Hop-off Tour
Special Discount Offer: Big Bus London Hop-on Hop-off Tour
Flexible Billete Classic - 24 horas
No reemborsable
Vegeu detalls
preu per persona Des de
702 €
Basat en 2 adults
personalitzeu-lo
Aquesta idea inclou
Destinacions 3
Transport 2
Allotjaments 3
Activitats 3

Les nostres idees de viatge

Aquí podeu veure les nostres idees sobre viatges destacats

Més idees